Johan Glans Officiella Youtube-kanal – YouTube

Brandi

Videoklipp av johan glans påsk

Under åren 2010–2012 medverkade Johan i Monty Python-musikalen Spamalot på Nöjesteatern i Malmö och på Oscarsteatern i Stockholm. Dela gärna vidare: Klicka för att dela via LinkedIn (Öppnas i ett nytt fönster). Cookies är små textfiler som lagras på besökarens dator och som gör det möjligt att följa vad besökaren gör på webbplatsen. Så äter du klimatsmartare i påsk. Ett sjukt roligt klipp där Johan Glans förklarar det konstiga med Påsken. På en toarsdag. Roligt videoklipp, 6 april 2012. Det här klassiska klippet från komikerns show ”World tour of Skandinavien” blir verkligen aldrig …. C More Videos Johan Glans om det konstiga med påsken – World Tour of Skandinavien. Johan Glans – Styrelsemötet – Upp och hoppa, Sverige. Här är Världsnaturfondens tips för ett klimatvänligare firande.

 1. Bilder av Johan Glans påsk
 2. C More – Johan Glans om det konstiga med
 3. SVT – Johan Glans: Påsken Facebook
 4. Johan Glans Stand Up 2014 HD – YouTube
 5. Johan Glans Officiella Youtube-kanal – YouTube
 6. Här förklarar Johan Glans hur påsken fungerar Aftonbladet
 7. Johan Glans – YouTube
 8. Johan Glans beskriver påsken Youtubes bästa klipp
 9. Johan Glans
 10. Bilder av Johan Glans påsk

Streama populära svenska och utländska humorprogram som Leif och Billy, Svenska nyheter, Släng dig i brunnen och The Graham Norton show. Alltså, Johan Glans. Du får mig att skratta varje gång. Han skämtar om vardagliga saker och situationer som vi alla berörs av. Varför har vi en massa höns och fjädrar som påminnelse om Jesus död. Johan Glans är en svensk stand-up komiker från Eslöv i Skåne, som gjorde sin debut på scen i Malmö redan 1994. Vi på GALA önskar dig en glad påsk med ett galet roligt klipp med Johan Glans när han dissar påsken.… Continue Reading →. Humorklipp när Johan Glans dissar påsken … Vi på GALA önskar dig en glad påsk med ett galet roligt klipp med Johan Glans när han dissar påsken.… Continue Reading →. Bloggar om pyssel, mat, bak och hemmafix. Ring 08-6630 680 · Årets personaldag. Johan Glans kör lite råa skämt. Johan Glans humor är inte komplicerad i sig. En PR-byrå hade inte kunnat sälja in Jesu lidande på korset med fjädrar, höns och kärringar. Sedan dess har Johan fått ett brett genomslag med tv-program som Kvarteret Skatan, Räkfrossa, Morgonsoffan och Parlamentet.År 2003 utsågs han till …. Vi på GALA önskar dig en glad påsk med ett galet roligt klipp med Johan Glans när han dissar påsken.… Continue Reading → Lyssna på Ed Sheerans & Andrea Bocellis perfekta låt – gåshudvarning! Måste köra en favorit i repris nu när påsken närmar sig. Älskar Johan Glans! När jag låg inne på sjukhuset förra veckan fick maken sitta och visa Youtube-klipp med honom halva natten på mobilen så att jag skulle glömma hur ont det gjorde och hur trött jag var.

AnnonsLyssna på johan glans och andra talare. Boka idag. Påsken är en alldeles särskild högtid. Sign in to like videos, comment, and subscribe. Sign in. Watch Queue Queue. Post navigation. Previous Post Tidernas sämsta aprilskämt Next Post Flygvärdinna bjuder på en underbar. Björn Natthiko Lindeblad blev 26 år gammal erbjuden jobbet som. Johan Glans officiella fansida, Stockholm. 104 tn gillar. OBS! Johan svarar ej här på facebook. Sketchen har blivit en klassiker och är ett måste för alla påskfirare. Glad påsk! I Torrevieja är det verkligen fullt nu. I år blir vi hemma och det känns bra det också. Att höra Johan Glans tankar om påsken är en upplevelse. Glad Påsk och vi önskar er fina dagar. Johan Glans förklarar hur påsken kom till. Vi på GALA önskar dig en glad påsk med ett galet roligt klipp med Johan Glans när han dissar påsken. Titta och få dig ett gott skratt inför påskhelgen! Foto. Johan Glans belönades 2011 med såväl Karamelodiktstipendiet [1] som Tidskriften OPERA:s Musikalpris. [2] 2012 utsågs han till Årets skåning. Tycker du också att han har en poäng? Klippet ”Johan Glans syn på påsken” skrattar vi gärna till inför helgen. Glad påsk! Så säger Johans Glans i sitt välkända påsknummer i World tour of Skåne. Johan Glans World Tour of Skandinavien. Här finns parodier, satir och standup. Förklarar påsken. I klippet här nedanför, som kommer från showen ”World tour of Scandinavia”, går vår älskade Johan igenom påsken. Utan att avslöja för mycket kan man väl konstatera att Johan Glans inte är jättepositiv till hur vi svenskar firar påsk. Har faktiskt aldrig gillat Glans och Batra och gänget men har senaste åren börjat tycka att dom har blivit bättre, kan det stämma eller har jag ändrat humor. Så samla vännerna och rivstarta denna påskhelg med ägg, sill och snaps. Det är precis vad jag ska göra. Glad Påsk! Johan Glans om det konstiga med påsken – World Tour of Skandinavien. C More. 26 mars 2018 · Tycker du också att han har en poäng. Med Messiah Hallberg, Tobias Erehed, Niklas Andersson, Camilla Fågelborg, Johan Glans, Johanna Wagrell, Petter Bristav, David Batra, Anna-Lena Bergelin, Jonas Strandberg och Sandra Ilar. Del 8 av 8. Släng dig i brunnen – Avsnitt 1. Standup med några av Sveriges bästa ståuppkomiker. Baksmälla med Johan Glans.. Om en PR-byrå skulle sälja in påsk. Johan Glans – World tour of Skåne. Senaste nyheter. Dags att stajla fikarummet i. Hysteriskt kul – Johan Glans om påsken 18 april, 2014. Glad påsk och med denna underbara scen av Johan Glans blir påsken garanterat glad. Blir ju inte bättre än så här. Tack Johan för att du är så fantastisk. Postat 26 mars, 2018 av Ingrid Alestig. Nog blir påsken ännu gladare med det här klippet, där Johan Glans funderar över marknadsföringen av högtiden. Johan Glans världsturné som avslutades i Eslöv våren 2018 Johan Glans standup-show “World Tour of the World” hade premiär i november 2016 och togs emot med öppna armar både av publik och media. “Man skrattar oavbrutet i 90 minuter” skrev Aftonbladet och delade ut 4 av 5 i betyg. Det är nog därför vi tycker han är så rolig – just eftersom vi kan relatera. Han gör narr av vardagliga situationer som annars kan tyckas vara så tråkiga och meningslösa. Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida, analysera trafik och anpassa prenumerationserbjudanden och annonser. Glad påsk! Postat 26 mars, 2018 av Ingrid Alestig Nog blir påsken ännu gladare med det här klippet, där Johan Glans funderar över marknadsföringen av högtiden. Johan Glans, Marika Carlsson, Johanna Wagrell och Karsten Torebjer bjuder på ett unikt julfirande på några få väl utvalda platser i Sverige. Johan medverkar på Humorgåvan på Intiman 3 februari 2020. Läs mer & köp biljett här. Karlstad-Singapore tur och retur. Sidor. Startsida; Om bloggen och mig; Singapore; Resor; Böcker 2019. Björn Gustafsson sjunger ABBA med Johan Glans. Två av Sveriges mest populär komiker sjunger ett ABBA-medley. Two of Sweden’s most famous comedians sings an ABBA medley. Det kan bli lite märklig stämning. Men det handlar om din hälsa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *