Videoklipp av gåsmamman tv4-Gåsmamman Tv4

Brandi

Gåsmamman – tv4 se

Gåsmamman Tv4
Gåsmamman säsong 4 – 2019 på TV4 och på C More

TV4/C More är representerade i många olika kategorier och har fått hela 24 nomineringar. Streama Gåsmamman direkt på webben och i våra appar. Sökresultat. Inget resultat för sökningen “gåsmamman”. På C More streamar du utan reklam via tv, dator eller app. Säsong 1 sänds på onsdagar kl. 21.00 på TV4 och TV4 Play med start 19 juni. TV4, TV4 Play och C More laddar för en höst fylld av tv-upplevelser i världsklass. Streama Gåsmamman på C More (prova 2 veckor gratis) Sonja Ek lever ett lyckligt och kärleksfyllt liv med sin man och sina tre barn i en förort utanför Stockholm. Streama hela program på TV4 Play. Inspelningen av säsong två inleddes under försommaren 2016. Sonja tar itu med Östling en gång för alla. Säsong 3. Del 8. Titta på, streama online webb-tv, serier och filmer gratis. Fredrik tar med Sonja ut till Fågeltorp för första gången – och Sonja får veta sitt smeknamn Gåsmamman. Vad sägs till exempel om heta kärlekssåpan Love Island, älskade långköraren Bonde. AnnonsStreama massor med film, serier, sport, barnunderhållning, tv och TV4-program. Säsong 2 och 3 sänds måndag till torsdag kl. 22.00 på Sjuan och TV4 Play med start 14 augusti. Hon vann det prestigefulla priset, Årets kvinnliga skådespelare i en tv-produktion.

Gåsmamman Tv4
Se Gåsmamman online här – Streama gratis på TV4 Play
  • Videoklipp av gåsmamman tv4
  • Gåsmamman säsong 1 till 3 sänds på TV4 i sommar
  • Trailer: Gåsmamman säsong 2 – Gåsmamman – tv4 se
  • Gåsmamman säsong 3 – Gåsmamman – tv4 se
  • Gåsmamman förnyas: Klart med säsong 4 i C More, TV4
  • Trailer för sommar med Gåsmamman
  • Trailer från C More: Gåsmamman säsong 3

Prova 2 veckor gratis – utan bindningstid! Mycket kring handlingen är fortfarande hemligt, men Alexandra Rapaport bedyrar: ”Vi ska absolut inte mjölka serien.”. TV4 139 kr/mån. Prova 2 veckor gratis Avsluta när du vill C More serier Gåsmamman Säsong 1 Avsnitt 1. Dramathrillerserie 2019 Sverige. 7.5/10. Sonja Ek lever ett lyckligt och kärleksfyllt liv med sin man och sina tre barn i en förort utanför Stockholm. I höst släpps säsong fyra av svenska thrillerdramat Gåsmamman. Premiär för säsong 4 är det 2019. ”Jag kan inte beskriva hur otroligt glad och stolt jag är”, säger Alexandra Rapaport. Gåsmamman is a Swedish dramaseries that started airing on C More Series in November 2015. Det kan vara så att du sökt efter ett program vi inte visar just nu. C More serier Gåsmamman Säsong 2. Dramathrillern om trebarnsmamman Sonja, spelad av Alexandra Rapaport, är en av C Mores mest populära tv-serier. AnnonsStreama på din mobil, surfplatta, dator eller TV. Prenumerera gärna för att ta del av det senaste. TV4 139 kr/mån. Prova 2 veckor fritt. Serien är snyggt filmad, rask i tempot och framförallt otroligt händelserik med en fullständig briljerande Alexandra Rapaport i täten av en, också i övrigt, väldigt ansenlig lista skådespelare. Seriens fjärde säsong, med Kristallen-vinnaren Alexandra Rapaport i huvudrollen, har exklusiv streamingpremiär under 2019 i C More och flyttar dessutom in till TV4. – Jag kan inte beskriva hur otroligt glad och stolt jag. På rollistan finns också: Christian Svensson, Anja Lundqvist, Shebly Niavarani.

AnnonsFilmer och serier helt utan reklam för 109 kr/mån. Streama på din mobil, surfplatta, dator eller TV. Sveriges mest rafflande kriminaldrama kommer tillbaka – nu som originalserie i C More och TV4. I “Gåsmamman” möter vi Sonja som lever ett bekymmersfritt liv med sin älskade familj. Maken Fredriks marijuanaverksamhet ger familjens ekonomi en guldkant, men tillvaron slås i spillror och Sonja tvingas spela ett farligt spel med både polis och. En uppladdning inför fjärde säsongen som har premiär på C More i höst. Alexandra Rapaport prisades stort på Kristallengalan 2017 för sin roll Sonja i Gåsmamman. Säsongsstart 28 september på C More. Brittiska serier · Nordiska brott · Ingen bindningstid · C More Originalserier. Som tidigare kommer succéserien först att streamas via C More. – Jag har, på fullt allvar, fått frågor varje dag om vad som händer med serien och har tyckt att det har varit så jobbigt att hålla det här hemligt, säger Alexandra Rapaport i ett pressmeddelande. Streama direkt i din TV, mobil eller surfplatta. Gåsmamman Säsong 2. Dramathrillerserie 2019 Sverige. 7.5/10. Sonja och hennes tre barn har återvänt till Sverige efter ett år i Australien. Nya serier · Nordiska brott · Svenska serier · Brittiska serier. Gåsmamman TV4 Play. Familjen vakar på sjukhuset. Stein blir pressad på information om vem som skjutit Bromans man. Polisen genomför en husrannsakan hemma hos familjen Ek. Säsong 1. Del 2 av 8. Producerat år 2015. Titta på, streama online tv, serier och filmer gratis. Efter sex månader i koma: Första bilden på Alexandra Rapaport som Sonja Ek i Gåsmamman säsong 4, som har premiär 7 november på C More. Bekräftat att Joakim Nätterqvist, Molly Nutley, David Nzinga gör betydande roller i serien. Regisseras av Richard Holm och Joakim Eliasson. Här är allt du behöver veta om premiärdatum och skådespelare. Kriminalserien Gåsmamman blev en totalsuccé bland tittarna efter premiären 2015 och serien har redan gått i tre hela. With Alexandra Rapaport, Clara Christiansson, Edvin Ryding, Joel Lützow. Sonja lives a carefree life with her family near Stockholm and works as an accountant in the family business at the marina. One day Sonja is drawn into the criminal underworld to save her family. Nordiska brott · Dator, surfplatta, mobil · Ingen bindningstid · Svenska serier. Nytt är att serien då flyttar in hos TV4. Tidigare har serien sänts på Kanal 5 medan streaming-tittare har kunnat ta del av serien på C More. Gåsmamman, svensk dramaserie på Sjuan och TV4 Play. The lead role is played by Alexandra Rapaport. The series premiered on Kanal5 on 18 February 2016. The series is based on the Dutch drama series Penoza from 2010 created …. Seriens fjärde säsong, med Kristallen-vinnaren Alexandra Rapaport i huvudrollen, har exklusiv streamingpremiär under 2019 i C More och flyttar dessutom in till TV4. Bland nomineringarna märks bland andra tunga titlar som Årets program (Mandelmanns gård), Årets sportproduktion (Fotbolls-VM 2019) och Årets tv-drama (Bröllop, begravning och dop, som dessutom har Helena Bergström i Årets kvinnliga skådespelare). Streama massor med film, serier, sport, barnunderhållning, tv och TV4-program. Svenska serier · C More Originalserier · Dramaserier · Komediserier. Gåsmamman på TV4 onsdag 26 jun kl 21:00. TV4, TV4 Play och C More laddar för en fullspäckad tv-höst. Vad sägs om kriminalsuccén “Gåsmamman”, nya relationsdramat “Fartblinda” och att äntligen få återse gänget i “Solsidan”. På C More bjuds det dessutom på filmsuccén “Lyrro”, barnfavoriten “Halvdan Viking” och prisbelönta “The Wife”. Gåsmamman, säsong 4, TV4 Hawaii Five-0, säsong 10, Sjuan Heder, säsong 2, TV3/Viaplay Holby City, säsong 19 (fortsättning), TV4 Guld Imposters, säsong 2, TV3 Jamestown, säsong 2, SVT Keeping Up with the Kardashians, säsong 15, Kanal 11 Killing Eve, säsong 2, SVT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *