Biograf Värnamo-Biograf – Gummifabriken

Brandi

Biostaden Värnamo

Svenska Bio -Filmer

  1. Videoklipp av biograf värnamo
  2. Biograf – Gummifabriken
  3. Biografer, film – Värnamo kommun

Här hittar du information om biografernas öppettider, adresser och vilka filmer som visas. Western Stars. Knives Out. After the Wedding. Ailos Resa. I guds namn. The Lighthouse. Ring mamma! 21 Bridges. Monos. Le Mans ’66. Last Christmas. Midway. Arne Alligator. Jag kommer hem igen till jul. Pavarotti. Sorry We. Sugen på bio? Boka biljetter enkelt och snabbt på vår hemsida. Biograflista för Värnamo: Klicka på biografnamnet och du kommer till en detaljsida om biografen. VISAS NU Visar ett urval från alla våra biografer. Här kan du ladda ner och skriva ut det aktuella bioprogrammet för din biograf. E-posta oss Frågor & svar Åldersgränser. Svenska Bio är idag Sveriges näst största biografkedja med 37 biografer på 34 orter och 145 salonger. Snittbetyg: 5.0. Jönköpingsvägen 15, 331 34 Värnamo. 0370-100 Visa. Föreningen Folkets Hus och Park. Alla tre salonger är handikappanpassade och hörslinga finns. En plats fylld av inspiration, kreativitet, kunskap, utveckling och upplevelser sju dagar i veckan. Biografen i Värnamo varnar för ett bedrägeriförsök med Svenska bio som avsändare där man ska kunna vinna presentkort. Biografen drivs av Svenska Bio och är kontantfri.

Hittade 1st i Värnamo Biograf Skandia • Värnamos enda biograf! Biografer. Bibliotekets böcker, e-böcker och andra medier finns i Värnamo biblioteks mediekatalog. Biografen hyrs även ut till konferenser, konserter och teater. Detta år är det en Chevrolet från 1937 som lottas ut. Var vänlig välj biograf i rullmenyn ovan. Klicka nedan och fyll i information om filmen så tar vi det i beaktande när vi sätter kommande säsongs filmer. Biografens entré samt alla tre salonger är handikappanpassade med platser för rullstol samt hörslinga. Thor Modéen Teatern – 3D biograf i Kungsör. Park, Föreningen. Pilgatan 26. 331 30 Värnamo. Avvikande öppettider för Metropol Biograf kan förekomma under t ex jul, nyår, midsommar, valborg, pingst, påsk etc.

Biograf Värnamo
Svenska Bio -Biljetter

Filmstaden Mer bio än någonsin

Biostaden Gummifabriken Värnamo har tre salonger med totalt 325 fåtöljer. Biografen öppnade inför julen 2017 i Gummifabrikens lokaler. Observera att Filmstadens medlemskap inte gäller på denna biograf och det går inte att tjäna poäng på din biljett. Öppettider Biografen öppnar 45 minuter innan första filmstart. Företaget sysselsätter 500 personer och hade 2017 3,1 miljoner biobesök. Svenska Bio erbjuder även Möten & Event (som hyr ut biograferna som mötes- och eventlokaler) och Företagsbiljetter (som säljer biobiljetter till företag). I Gummifabriken finns biostaden med tre salonger och en av Sveriges största biodukar.. I Värnamo finns biostaden i Gummifabriken med tre salonger. INFORMATION. Om Svenska Bio Jobba på Svenska Bio. Luta dig tillbaka och njut av en gemensam aktivitet tillsammans med en stor publik. Biograf; Madame brasserie & caf. Gummifabriken är en mötesplats i Värnamo för tillväxt, där barn, unga och vuxna invånare samt besökare skapar kreativa möten. Pilgatan 26, 331 37 Värnamo. 0370-30 11 Visa. Karta och andra adresser Jönköpingsvägen 15, 331 34 Värnamo. Biograf Biostaden Gummifabriken Svenska Bio har kontor på Jönköpingsvägen 15, Värnamo. Aktuellt Bioprogram Värnamo – konferenser, arrangemang, dagkonferenser, företagsarrangemang, bio, föreläsningslokaler, biografer, föreläsningar – företag. Lättast att komma i kontakt med en bra biograf i Värnamo är att välja någon biograf nedan som visar film eller söka vidare på internet: Alla biografer i Värnamo Folkets Hus o. SF bio till Värnamo! 1 690 gillar. Svenska Bio. som driver biografen hade nämligen öppet hus i dag. Biljetten scannas från mobilen på biografen. Du kan också skriva ut din bekräftelse och ta med utskriften till biografen. Biografer Värnamo – kulturevenemang, konferenser, musikskola, arrangemang, opera, biograf, företagsarrangemang, konserter, bio, musikunderhållning. Biointresset är något som ökar nu också. Fler nära Värnamo – inom 150km Hammargården Gnosjö 28KM • Aktivitetshus i Gnosjö. Biografer Teater. Biograf Folkan Gislaved 33KM • Biograf. Biograf: Telefon biljett-bokning: Gatuadress/Plats: Aktuellt program: Bio Metropol: ½ tim före kassan öppnar: Storgatan 27: Gillar du bioprogrammet.nu? Tipsa en vän! Tipsa oss. Har du tips eller önskemål på någon grym film vi bara inte får missa. Du har en passion. Kanske är det dans, teater, bilar, konst eller något HELT annat. Vi på Gummifabriken vägleder dig med vår kompetens och möjliggör ditt arrangemang, stora som små. Madame är Gummifabrikens stora mötesplats med brasserie, café och butik för take-away. På brasseriets meny finner man klassiska franska och svenska rätter med stor personlighet, tillagade från grunden med närproducerade råvaror efter säsong så långt det är möjligt. Två etapper. Etapp 1 var klar i februari 2014 och innehöll då ytor för Campus Värnamo, Teknikcenter, Värnamo …. Välkommen till Folkets Hus i Gislaved! Presentation: Kassan öppnar en timme före förest. Biografen på Gummifabriken i Värnamo fick kritik efter avbrottet i premiären av “Mamma Mia – here we go again”. Det var popcornmaskinen som utlöste brandlarmet för andra gången, vilket Värnamo Nyheter rapporterade om. Enligt besökande skedde utrymningen inte som önskat. Vi säljer dricka, popcorn, godis samt presentkort i kassan. Metropol Biograf öppettider Tyvärr har vi inte fått in några Metropol Biograf Värnamo öppettider här ännu, hjälp oss gärna genom att skriva dom i kommentarerna nedan. Kontakta Metropol Biograf för mer information. Välkommen att läsa, lyssna och uppleva. Låna och mötas! Mer information om stadsbibliotekets service och tjänster finns på biblioteken i Värnamo kommuns webbsida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *