Tack För Alla Fina Gratulationer Det Värmer-Tack för alla Gratulationerna igår! – Karolina & Änglarna

Brandi

tack Jonna Jinton

Idag fyllde jag år! Det var kul. TACK allihop, värmer att veta att så många bryr sig och tar sig tid. Detta har varit ett händelserikt år både när det gäller jobb och privat.. TACK! än en gång för alla gratulationer! Det värmer. Mycket som har hänt och mycket motgångar. Ett stort TACK för alla fina gratulationer och hurra-rop. Det värmer en basist i sina bästa år. Tagit det väldigt lugnt då det är dags för konsert i …. Mycket glädje och skratt som betyder så mycket. Inget jag klandrar dem för, men det får mig även att förstå vad Facebook är bra för. Hoppas ni får en riktigt fin helg. Tusen tack för alla fina gratulationer,ni värmer mitt hjärta. Det värmer men utan personalen och er kunder vore det inget. Alla våra “Vägens Hjältar” (bärgare ) ute i landet från syd till norr utsätts dagligen för fara f ör sitt liv då dem är ute och hjälper er som av. Tack för alla era glädjetjut, läser varenda ett och det värmer så. Det värmer mitt gamla gubbhjärta!!! ️. Tack så hemskt mycket för alla jättefina kommentarer som jag fick på inlägget om Qilak. Nu blir det 60 nya år till. / Gunnar. Tack för alla gratulationer det värmer ett gammalt hjärta:).

Tack För Alla Fina Gratulationer Det Värmer
Tusen tack för alla gratulationer! – Allt för föräldrar
Tack För Alla Fina Gratulationer Det Värmer
Agneta Sjödin – Stort tack för alla fina gratulationer på

Tack för alla Gratulationerna igår! – Karolina & Änglarna

Tack för alla gratulationer! Suzannes se

Tömt ströbäddar, städat foderbordet i …. Tack alla fina för era gratulationer. Och några fynd blev det också för mig. Ibland känns livet som en enda stor nedförsbacke. Vill passa på att tacka alla som grattat min både här och på Facebook, det värmer mitt “gamla hjärta”. Ni har ju varit med så länge och VET vilken smärtsam resa det har varit. Jag kan inte riktigt bestämma mig hur jag känner inför att jag har två år kvar till 40. Tack! När jag fyllde 40 år så var jag i full gång med att bygga. Kommentera (3) Av Jessica – 12 april 2010 20:38 Idag är en bra dag för det är min födelsedag. Vi uppskattar verkligen ert stöd och att så många delar vår glädje. Stort tack till alla som förgyllt min födelsedag med gratulationer, kärlek och kramar. Det har varit en ganska jobbig tid det senaste. Men oavsett det: Tack alla som grattade och firade mig i ….

Tusen tack för alla gratulationer det värmer år

Tack För Alla Fina Gratulationer Det Värmer
Tack för alla gratulationer! Det värmer – Albins

Skrivet av: Salsa m Othilia 031220: och stort grattis till Nina,Sofhia och Bakhjulet till era små bebisar. Är nu inlagd på neo och börjar må lite bättre fysiskt. Förra veckan fick jag tre påsar blod eftersom mitt Hb var nere i 62. Det värmde så mycket att läsa dem! Tack 🙂 <3. Det har blivit för mycket liksom. Det värmer så gott i en mörbultad kropp. Stort tack för alla fina gratulationer på min födelsedag. Tack allesammans för alla underbara gratulationer på min födelsedag. Tusen tack för denna gången, grymt jobbat. Roligare än väntat! Massor av fina gratulationer, till och med paket och när jag kom hem flera brev. Jag är ändå glad att jag valde att berätta om min sorg utan detaljer bara för alla er där ute som fortfarande kämpar, drabbas av missfall osv. Hej fina P, lite sent ute ser. Tack alla underbara bloggläsare för era fina gratulationer som ni har skickat. Jag har läst alla era kommentarer och blir så varm i hjärtat av era fina hälsningar. Det har nu gått en vecka sedan jag och Niclas fick komma hem med vår efterlängtade son. Allt gick bra och jag och vår lille prins mår jättebra. Band annat ett par vita byxor för 3 euro….Helt nya i förpackning, så visst kan man fynda! Kram på er! Allmänt. Dela. ANNONS. Matilda. 13 april 2010 07:26. Tack för alla fina kommentarer och delningar av mitt förra inlägg. Det värmer att det finns så många som vill vara med och sprida andra tankar än billiga köttskampoäng. Tack för alla gratulationer, det värmer i…”. Det smakade som vanligt redigt bra, det här är något vi brukar göra på min födelsedag. Tack för alla gratulationer. 2 december, 2014 kl 16:15-Okategoriserade. Jag är så lycklig över att det här lilla livet äntligen valde att landa i mig. Tack för alla fina gratulationer på min födelsedag. För mig är det praktiskt att få en blänkare varje dag om vilka som fyller år. Sist men inte minst vill jag självklart tacka för alla gratulationer. Tusen tack till er allihop för alla fina gratulationer idag på min födelsedag. Blir så glad över att läsa alla fina ord:) Har haft en ljuvlig dag med nära och kära. Vi vill här skicka vårt stora TACK till er alla som på ett eller annat sätt hört av er efter gårdagens seger på Solvalla då andelshästen D´One inte bara slog utan krossade det Svenska rekordet för fyraåriga ston med sju tiondelar, det gamla rekordet hade Red Red Red satt 2012 och det var på 1.12,2, det nya Svenska rekordet för. Men jag har beslutat mig för att det bara är en siffra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *