Hem Massage Stockholm-Hemmassagen Stockholm Bokadirekt

Brandi

MASSAGE HEMMA I STOCKHOLM

Massage Stockholm i hembesök Bokadirekt

Elsa Borgs Gata 52 Hägersten Thaimassage (60min): 500:- Oljemassage (60min): 400:-Hälsan Thai Massage i Hägersten. Vi har onlineboking och ofta tider samma dag. Sparadiset är det personliga, mysiga dagspat som finns med tre anläggningar i centrala Stockholm (Södermalm, Östermalm och Kungsholmen) och samt med en anläggning i centrala Malmö. Sickla Kanalgata 34 Stockholm Thaimassage (60min): 400:- Oljemassage (60min): 400:-JIB Massage. Det innebär att du kan få en fullständig behandling hemma, som du har behov av. Massage i Stockholm Om du är i behov av någon som är utbildad för att ge en skön och avslappnande massage, så har du hittat helt rätt. Thaimassage. Jag vill bara förtydliga att thaimassage är inte en form av sexuella tjänster som alla tror. Jag har ett koncept som går ut på att erbjuda massage hemma. Här hittar du alla thaimassage salonger i Sverige. Du kan också ta del av olika erbjudanden, roliga prova-på-aktiviteter och tävlingar med riktigt fina priser. Hos Företag får du inte bara massage i världsklass. Behöver du slappna av efter en hård dag på jobbet kanske. Botanisera bland härliga massageoljor från flertal kända varumärken såsom Maria Åkerberg, Rituals, FACE Stockholm, Weleda mfl. Ge kroppen en belöning efter en lång vecka efter jobbet. Det innebär att jag kan komma till ditt hem, eller till en annan lokal som du ….

Hem Massage Stockholm
Bilder av hem Massage Stockholm

Hemmassagen Stockholm Bokadirekt

Priser Massage hemma

Hem Massage Stockholm
Massage hemma – Massage Stockholm

Hem Massage Stockholm
Cityterapeuterna – Central klinik i Stockholm – Massage

Massage Hemma Massage Hembesök Hemmassage Stockholm

Hem – Bokadirekt

Boka massage i Stockholm – Erfarna massörer hos Sthlm Physique

Massage och hudvård. Hemsidan är under uppbyggnad. Stockholms Massageklinik är din massör i Stockholm som erbjuder bland annat klassisk massage & företagsmassage. Du kan få en djupgående och terapeutisk massage eller en riktig relax och. Sedelvägen 9 Stockholm Thaimassage (60min): 395:- Oljemassage (60min): 395:-Hälsan Thai Massage i Fruängen. Kan utföras genom kläder. 700kr (60min) Boka nu. Vi finns på St Eriksplan, City, Södermalm och Odengatan. Avslappnande och unika spabehandlingar i mysiga miljöer. Ett hembesök med massage är något alla borde unna sig. Du som har behov av massage i Stockholm kan beställa massage hem till dig, ditt hotellrum, arbetsplats eller ett annat ställe som du föredrar. Jag sysslar med massage med hembesök i Stockholm och erbjuder kunder en skön stund utan att ens lämna hemmets egna, …. På Helkroppsbehandling har vi ett holistiskt synsätt. Jeerawan Massage. Midsommarvägen 66 Hägersten Thaimassage (60min): 450:- Oljemassage (60min): 450:-Sjöstadens Friskvård & Thaimassage. Massage, Thaimassage, Lilly önskar välkommen till Lilly Thaimassage. Du kan även ringa eller maila oss för mer information, välkomna till oss! Massage i Stockholm. Massage är en form av behandling av kroppen, där man genom att gnida, knåda och krama muskler får kroppen att bli mer avslappnad och välmående. Massage ökar blodcirkulationen och löser upp spänning i musklerna, det motverkar stress och har en lugnande effekt på nervsystemet ökar koncentrationsförmågan samt ger energi. Dessutom är jag certifierad för att göra IPL-behandlingar. Sveriges första och bästa guide med recensioner till thaimassage, kroppsmassage, oljemassage, fotmassage och örtmassage i sverige. På Physiotherapy Stockholm erbjuder vi fysioterapi, rehabilitering vid sport- och idrottsskador, pre/postnatal träning och rehabilitering av diastasis recti, personlig träning, yoga och massage i våra exklusiva lokaler centralt belägna på Östermalm.

Hem. TRÄNINGSRESA MED MIKAELA OCH REDA. Massagehemma öppnades året 2012 och erbjuder massage hemma hos dig genom att besöka dig och genomföra behandlingen i ditt eget hem eller lokal. Vi erbjuder även massage i vår lokal i Hägersten. På Bokadirekt kan du hitta och boka t.ex. massörer, naprapater, frisörer och mycket mer nära dig. Ring och fråga för dagens erbjudande. Köp ett förköpskort för dina friskvårdspengar Få kvittot idag och nyttja massagen inom ett år. Jag som arbetar med hembesök i Stockholm är medicinsk massageterapeut och har kompetens inom flera typer av massage. Ordentlig massage på fyra mottagningar i Stockholm. Hjärtligt Välkommen till Sabai Sabai Spa. Här i hjärtat av Stockholm, ett par minuter från det pulserande livet på Stureplan och Östermalmstorg, kan du kliva in i en lugn och avstressande miljö och koppla av med olika välgörande behandlingar. Behandlingsrum i Farsta Strand, hem och företagsbesök! 10.00 – 22.00 Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lördag. När du har ont om tid, när vädrets makter tar över eller när du helt enkelt känner för att få en massage i ditt eget hem, alternativt på företaget – så kan du boka en tid och välja mellan många olika behandlingsmetoder. Jag utför en rad erkända massagetyper och är baserade i Stockholm. Här utför vi bara seriös massage. Efter att ha gått till många olika massörer i Stockholm insåg jag hans yrkesskicklighet efter första besöket och har blivit en trogen kund sedan dess. Jag kan varmt rekommendera honom till alla som vill få bra massage. ” — Eva Olofsson “. Massage Stockholm. 40% rabatt på alla behandlingar – Allt inom skönhet, hälsa, friskvård. Thaimassage, Taktilmassage, Shiatsumassage, Gravidmassage med mera. BORACAY massage. Sveavägen 124 Stockholm Oljemassage (60min): 350:-Head 2 toe. Vi har funnits i snart 20 år och vi har såväl privatpersoner som företag i vår kundkrets. Terapeutisk massage utan olja Passar för dig som har muskelbesvär. En räddning för personer som har allergi. Terapeutisk Ryggmassage För dig som har ryggont och vill bearbeta ryggen ordentligt, har lumbago (ryggskott), ischialgi och dylikt. 700kr (60min) Boka nu! Det finns oljor med dofter som ger mer avslappning såsom lavendel men även mer uppiggande varianter innehållandes rosmarin. Unna dig en härlig spabehandling hemma och låt kroppen få återhämtning. Vill du också jobba som massör hos oss. I Skarpnäck, Skärholmen och Rinkeby ökar trygghetssiffrorna mest i Stockholmshems årliga hyresgästenkät. Min utbildning har jag fått på Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm. Visste du att kvaliteten på din hållning och rörelser har en djupgående inverkan och säger mer om dig än du tror och ger …. Ett Hem Stockholm, Sweden – more personal than the luxury hotel. Bekväm massagebänk med huvud- och armstöd. Justerbart huvudstöd och höjdinställning av bänken i nio lägen. Stomme och ben av trä, samt en 75 mm tjock dyna. Med över 20 års kliniskt arbete inom Kinesisk medicin, Med inriktning på ett par kända och beprövade metoder inom TCM. Kontakta oss för massage i Stockholm. När du behöver massage i Stockholm är det oss du ska kontakta. Hårborttagning både för män och kvinnor. På våra mässor får du massor av inspiration, tips, goda råd och nya idéer. Alla har vid ett eller flera tillfällen behov av en massage, oavsett om man har ett stillasittande arbete eller en aktiv vardag. Ditt företag – din go-to för massage i Stockholm. Företag erbjuder även massage med hem- och företagsbesök. Det betyder att du slipper åka någonstans – istället kommer Företag till dig. Ring eller SMSa och boka en tid idag. Gig Massage. Ömma leder och muskelvärk. Problem med stela muskler, då ska du välja Klassik thaimassage som är lite hårdare massage. Då ska du välja oljemassage som är en relax massage. Alkärrgatan 2 Nynäshamn Thaimassage (60min): 500:- Oljemassage (60min): 400:-Senz Massage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *