Havresmulpaj – Recept Arla

Brandi

Världens godaste äppelsmulpaj Recept ICA se

Blanda socker, havregryn och mjöl i en bunke. Enklaste äppelpajreceptet för dig som gillar smulpaj med äpplen som inte vill bli kladdig själv när pajdegen ska blandas. Smuldegen har jag smaksatt med lite kanel, vilket passar fint till blåbären. En klassisk smulpaj med havregryn är alltid rätt. Grädda mitt i ugnen i 15-20 minuter. Lägg sedan på hallon och toppa med smuldeg. En god och enkel smuldeg till alla sorters smulpajer. Glutenfri smulpaj. Visst går det att göra en glutenfri smulpaj – här är receptet. Lägg frukt- eller bärblandningen i botten av en smord ugnsfast form, strö över smuldegen. Serverad med vaniljglass är det inte många som skulle tacka nej!

Äppelpaj Smuldeg Havregryn
Äppelpaj recept på knäckig smulpaj Mitt kök

Äppelpaj Smuldeg Havregryn
Äppelpaj med havregryn – Receptfavoriter se

  • Bilder av Äppelpaj Smuldeg havregryn
  • Smuldeg till paj – Receptfavoriter se
  • Havresmulpaj – Recept Arla
  • Smulpaj – Recept Arla
  • Relaterade sökningar efter äppelpaj smuldeg havregryn
  • Recept på äppelpaj hos MatHem – Tusentals varor och recept
  • Relaterade sökningar

Finfördela smöret i blandningen till en smulig deg. Till pajen är det gott med vaniljvisp, hemgjord vaniljsås, vaniljglass eller vispad grädde funkar också. Här hittar du Tastelines alla recept på härlig smulpaj! Lär dig hur man gör Smulpaj med rabarber och äpple på ett smart sätt. Gott är att mixa sönder hälften eller allt havregryn i en matberedare till en mer mjölig konsistens men det är valfritt. Här får du ett bra och enkelt recept på äppelpaj med smuldeg och med smak av kanel och kardemumma. Lägg dem frysta hallonen i en sil. Det finns inget som är mer underbart än hembakat paj. Lättlagat och gott att bjuda på som efterrätt eller till helgfikat. Ett enkelt och nyttigare äppelpajreceptet där man får en riktigt god äppelpaj…. AnnonsHandla din mat hos Sveriges största matbutik på nätet. Betyg (1-5): 2.97 (70 betyg). Smält fettet i en kastrull och rör ner socker, havregryn och vetemjöl.

AnnonsVi har samlat fem bra recept på smuldeg som inspiration till din egen Smulpaj. Välj bland tusentals Utvalda Prisvärda Kök & Bakredskap med Snabb & Fri frakt. Fri frakt över 500:- · Köp Till Bröllop och Fest · Köksredskap på nätet. Allt du behöver göra är en fyllning med äpplen och kanel och en god och lättbakad smuldeg gjord på havregryn, socker, mjöl och smör. Med andra ord en klassisk äppelpaj som går väldigt snabbt att göra. Ett gott och fräscht alternativ till pajen är vaniljyoghurt eller grekisk matyoghurt smaksatt med lite socker och vaniljsocker. Vill du göra smuldeg med enbart havregryn så ersätter du vetemjölet med havregryn – totalt 3 dl. Glutenfri paj. Vill du ha helt glutenfri paj så kan du använda havregryn märkt glutenfritt. Fördela smuldegen över frukt och bär. Grädda i mitten av ugnen ca 20 min. Ljuvligt att servera med vaniljsås eller glass. AnnonsVälkommen till MatHem – Sveriges största matbutik på nätet. Utforska vårt stora sortiment på över 16.000 varor. Vi levererar hem 7 dagar i veckan! Denna äppelpaj är knäckig, seg och vansinnigt god. Servera äppelpajen med glass eller vaniljvisp. En mycket god och enkel äppelpaj – en smulpaj med kokos och kanel i smuldegen som är en mycket god smakkombination. Otroligt god paj som smakar sött och syrligt, allra godast med syrliga äpplen, samt smuldeg med lite crunch. Servera med vispad grädde, vaniljsås eller glass. En god smulpaj med havregryn är toppen i all sin enkelhet, men också lätt att experimentera med. Blanda ner rostade nötter för mer krisp eller lyft smakerna med en nypa flingsalt – kockarnas bästa knep! Om du inte tål det ersätter du grynen med mix enligt receptet. Häll i socker, mjöl och flingsalt (inte vanligt salt). Dela smöret i kuber och lägg överst. Ju längre du kör desto större klumpar. Fördela över äpplena och grädda pajen mitt i ugnen i ca 20-25 min. 4. Servera pajen med vaniljsås eller glass. Snabbt recept på en god och knäckig äppelpaj med kanel och smuldeg. Recept på smulpaj. Enkelt och gott. Smulpajen är en riktig svensk sommarfavorit som är enkel och snabb att baka. Huvudsakligen består pajen av matfett, vetemjöl och socker samt en fyllning med bär och frukt. Pajen bakas i en form och avnjuts sedan bäst ljummen med vaniljglass eller vaniljsås. Vanligast på fikabordet är rabarberpajen. Det här behöver du om du har en lika stor form som jag hade, till en mindre kan ni minska något på ingredienser 4 dl havregryn 3/4 tsk bakpulver 2 dl strösocker 1 nypa salt 3 dl vetemjöl 3/4 dl ljus sirap 150 gram smält smör Fyllning: 6- 8 stycken … Läs mer. Knäckig äppelpaj med havregryn, underbart smakrikt recept på äppelpaj. Sätt ugnen på 200 grader, varmluft. Nyttigare äppelpajreceptet med havregryn – enkelt och gott recept på äppelpaj med havregryn. Alla äskar smulpaj med havregryn och svenska äpplen. Tänk på att grädda pajen väl. Gör sedan smuldegen genom att blanda resterande ingredienser i en bunke med händerna alt. Ta ut och NJUT! Näringsvärde, per port (utan 50g nötter, med fibersirap): 188 kcal 3g protein = 7% 28g kolhydrater =62 %. Idag blev det en rejäl blåbärspaj med smultäcke, tillsammans med lite vaniljglass så är det här bland det bästa jag vet. Det går utmärkt att byta ut blåbär mot hallon, vinbär eller något annat gott bär. Jag tycker det blir godast med farinsocker eller ljus sirap eftersom det ger lite kolasmak. Pröva att byta ut en del av mjölet mot müsliflingor, havregryn, kokos, smulade favoritkex eller cornflakes för att variera din smulpaj. Älskar du choklad? Hacka ner 50 gram favoritchoklad i din smuldeg. Baka en knäckigare smulpaj genom att tillsätta lite sirap i smuldegen, eller bara …. Njut av en god och smakrik måltid som tar dig 40 att tillaga. Nyp ihop smör, socker, vetemjöl, vaniljsocker, havregryn & kokos till en härlig smuldeg. Häll på potatismjölet och sikta omkring tills alla hallon är täckta av ett tunt lager potatismjöl. Lägg lite smuldeg i botten av en form. Smuldeg med äpplen, blåbär, jordgubbar, päron och mycket annat är så gott och så enkelt att slänga ihop. Mixa allt till grynig massa.Sätt ugnen på 225°C.Lägg bär eller skalade och skivade frukter i en ugnssäker form (behöver inte smörjas).Strö över socker och potatismjöl (om bär). Strö smuldegen över.Grädda mitt i ugn i cirka 15-20 minuter, tills smuldegen fått fin färg. Jag använde frysta blåbär som fått tina (självklart går det bra att använda färska). Blåbären sötar jag lite med sötströ, och blandar även med lite kokosmjöl då det annars lätt kan bildas vätska i botten. Gör din äppelpaj lite nyttigare med detta recept – nämligen utan raffinerat socker, gluten och mjölk, men med mer protein och långsamma kolhydrater! Ps. Längre ner finns även ett recept på nyttig äppelpaj i micro = världens godaste mellanmål (eller efterrätt). Prova baka äppelpaj med Finax glutenfria recept och bara njut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *