Forumtråd: Luktar illa från underlivet

Brandi

Bakteriell vaginos illaluktande flytning från slidan

Det gör att du kan uppleva att symtomen kommer och går. Men för mig kliar det inte alls och gör inte ont heller. Av HemmetsJournal, Publicerad 2009-12-09 11:50, uppdaterad 2016-05-15 17:14. En stark lukt på urinen hos kvinnor kan vara ofarliga eller ett tecken på ett allvarligt problem. Vi ger också tips och idéer om du ex. Om ditt underliv har luktat lite konstigt kan det vara bra att läsa detta. Om du däremot upplever en avvikande lukt som du inte känner igen ska du kontakta en gynekolog eller vårdcentral för att ta reda på vad förändringen kan bero på. I somras fick hon även lite flytningar och jag tog henne till läkaren som misstänkte mask (maskar kan tydligen krypa in från anus till underlivet och föra med sig en massa bakterier), men “tejptestet” visade. Det luktar ofta starkare precis efter mens och efter vaginala samlag utan kondom. Jag har varit på flera gynekologbesök och undersökt underlivet och jag har inga sjukdomar, inget som är fel – ändå luktar jag illa. Vanligtvis har urin liten eller ingen lukt. Vissa sjukdomstillstånd, men kan få din urin för att bli stark-eller illaluktande eller kan påverka lukten av din vulva och flytningar, så att du tror att din urin luktar illa. Nu är jag i slutet av min graviditet och har senaste månaden eller så, känt att det luktar jäst där nerifrån.typ som en jäsande deg. På så viss håller sig underlivet smidigt och återfuktat. Bra mat. Nej, socker, jäst och yoghurt påverkar inte svamp i underlivet. För några månader sedan fick jag reda på att jag har kondylom. Ett annat alternativ är att det helt enkelt är pH-värdet som är fel i ditt underliv. Underlivet SKA lukta på sitt alldeles speciella sätt och det är inget som din sexualpartner kommer tycka är konstigt eftersom alla tjejers underliv luktar mer eller mindre. Det spelar ingen roll om jag är nyduschad, lukten kommer tillbaka efter några timmar.

Mitt underliv luktar JÄST! – FamiljeLiv se

Här är några exempel på olika lukter i underlivet. En del av våra patienter med hyperhidros säger att deras svett luktar ättika, aceton, smör, curry, vinäger, jäst, ammoniak eller urin. Däremot brukar du inte få ökade flytningar. Om du blir värre under dagar då det är fuktigt och regn ska du också undvika: Mögelsvampprotein: Finns i sojamargarin, sojasås, sojaolja. Ättika i till exempel senap, dressing, ketchup, saltgurka osv. Sedan har vi gruppen som tycker att svett luktar gott. Medicin och hälsa Flashback Forum. Oftast kliar det och underlivet …. Många kvinnor kan ibland uppleva intimbesvär såsom lukt från underlivet. Blodblandade flytningar kan bero på cellförändringar på livmodern. Flytningen vid bakteriell vaginos kan vara tunn och grågulaktig. Jästinfektioner i sig är orsakad av mängder av olika faktorer, till exempel diabetes eller graviditet. Du kan även smörja in underlivet efteråt med Libero Baby Oils, som är oparfymerad rapsolja, eller någon av Weledas intimoljor.

Har jag svamp i underlivet? – Flashback Forum

  • 8 anledningar till att din vagina kan lukta lite konstigt
  • Mitt underliv luktar hemskt illa! – Hemmets Journal
  • Forumtråd: Luktar illa från underlivet
  • Lukt från underlivet – Så här blir du av med illa lukt
  • Gynekologens tips för ett fräschare underliv Hälsoliv

Underlivshygien – Underlivet nu – Allt om ditt underliv

Dålig lukt – Underlivet nu – Allt om ditt underliv

Få alla resultat från hela webben. Men dom nämner även konstiga flytningar som är tjocka, gryniga och luktar illa. Det är inte rött och inte svullet. Men det finns en del lukter som inte hör hemma mellan benen. Det här är min historia: Jag tror att jag började lukta illa från underlivet för ca 4-5 år sedan. Jag tvättar mitt underliv varje dag – med antingen barnolja eller …. Få information om varför underlivet luktar och vad du kan göra åt irriterande besvär. Det är bättre att ha bomullstrosor än underbyxor av syntetmaterial. Annars släpper underkläderna inte igenom fukt, varför det kan bli instängt och lukta illa. Om du ändå vill känna dig extra fin och lukta ”gott” där nere finns det idag jättebra intim-deodoranter som du kan använda runt slidan. Underlivet.nu delar med sig av kunskap, erfarenheter och tips kring underlivet, tex könssjukdomar som svamp, herpes, klåda, sår, flytningar och blåsor. Lukten kan bero på flera orsaker, såsom bakterietillväxt, jäst infektioner, dålig hygien, hormonella förändringar och könssjukdom. Om problemet beror på infektion kan det vara symtom som rodnad, klåda, sveda och irritation i underlivet. Det finns olika typer av infektioner och besvär i underlivet som visar sig genom att flytningarna från slidan förändras. Svamp i underlivet. Svamp i underlivet kan ge en vit, gryning flytning från slidan. Diabetesen försvann i samband med min op. Och nu i cirka två veckor har jag haft en dålig lukt från mitt underliv. Det luktar fisk och jag kan känna lukten när jag sitter ner. Ibland kan det lukta från underlivet. Ett underliv ska lukta underliv och flytningar kan variera både i lukt och konsistens under menstruationscykeln. Jag duschar varje morgon och använder bara rena underkläder. Ibland har jag tajta jeans och leggings, spelar det någon roll? Skrivet av: Anonym: Är gravid med andra barnet. Jag har en tjej som är 4, 5 år och som i flera omgångar har luktat illa från snippan. Andra säger att svetten luktar konstigt. En inflammation i livmodern kan i princip uppstå när som helst under löpcykeln, men är absolut vanligast några veckor efter löp då progesteronet stiger. Tjejguiden | 12. Puberteten. Finnar, hårväxt, bröst och humörssvängningar. Jäst infektioner kan ge illaluktande flytningar. Det här är en väldigt vanlig orsak till att flytningarna luktar illa. Det finns flera olika sorters infektioner som i sig är helt ofarliga men som kan orsaka problem och behöva behandling för att gå över. För det finns det vagitorier att köpa receptfritt på apoteket, ( t.ex. Lactal Balans).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *