Udda platser i världen Kunskapskanalen 5 okt 15:45 lördag-Udda Platser I Världen

Brandi

Udda platser i världen – tv nu

Långt ner under Stockholms gator kan man hitta en före detta bunker som byggdes för att förvara kärnvapen, idag är finns det dock inga spår av kärnvapen. Udda platser i världen på Kunskapskanalen lördag 5 okt kl 15:45. Världens tredje största moské. 25 000 personer får plats i …. Songdo i Sydkorea kallas för världens modernaste stad, där allt i hemmet styrs och kontrolleras av datorer. Udda platser i Sverige = Platsen har ingen ytterligare info ännu. = Platsen har både artikel och bilder. = Platsen har artikel, men inga. Här är 15 fina platser i Sverige som alla svenskar borde ha besökt under sin livstid. Här är 10 udda platser att övernatta på i Sverige. Udda platser i världen Säsong 1 Avsnitt 1: Brinnande jord och muskelberg. Följ med till extra spännande platser runt om i världen. Recensions-sajten Tripadvisor har listat några av världens mest udda – men vackra – stränder. Udda platser i världen. Dokumentar. Reseprogram där vi får följa med till extra spännande platser runtom i världen.

Beskrivning: Om du har vägarna förbi Sveg så är risken kanske stor att du ändå missar världens största träbjörn. Udda platser i världen Säsong 1 Avsnitt 20: Huset mitt i vägen. Runt om i världen finns det spännande historiska spår, övergivna byggnader och märkliga fenomen. Udda platser i världen på Kunskapskanalen fredag 13 sep kl 00:05. En hel del platser runt om i världen är hårt bevakade, men vi har inte nämnt någon i Sverige förrän nu. Vagabonds vittberesta redaktion har listat sina 35 favoriter, som ofta ligger bortom allfarvägarna. Världens häftigaste platser är inte bara underskönt vackra – miljöerna är så surrealistiska i sin utformning att det är svårt att förstå att vissa av dessa otroliga ställen faktiskt existerar på riktigt. Royal Enfield Rider Mania – …. I Kina finns ett hus som står mitt i vägen och i Argentina bor världens ensammaste man. Längs med vattnet serverar moderna restauranger traditionella marockanska rätter.

  1. Udda platser i världen – UR Play
  2. Bilder av Udda platser i världen
  3. Udda platser i världen Kunskapskanalen 5 okt 15:45 lördag
  4. Sverige 15 platser du måste se innan du dör Allt om Resor

Kunskapskanalen – Udda platser i världen Facebook

Udda Platser I Världen
Världens 12 märkligaste platser – Världens Häftigaste

Udda platser i världen. 2018 • Dokumentär. Reseprogram där vi får följa med till extra spännande platser runtom i världen. Det kan vara övergivna platser, områden med speciella traditioner, en särskilt spännande historia eller originell arkitektur. UR Play. 0. 0. Streama. UR Play. 0. 0. Säsonger och avsnitt. Udda platser i världen Följ med till extra spännande platser runt om i världen. Vi övernattar hos en familj i Manila som bosatt sig i sin familjegrav. Sevärdheter på Gotland, sevärdheter på Öland, sevärdheter i Stockholm – det vimlar av dem. Populära turistmål i Sverige är det gott om. Världen är så stor, så stor, mycket större än du tror. Trots att antalet turister i världen blir fler för varje år finns en massa platser där du inte behöver trängas. Res hit och vi lovar stora upplevelser. Vill du uppleva något annorlunda på semestern. Särskilt när man jämför dem med skapelserna på denna lista. Tänk om alla kunde vara lika fantasifulla som dessa coola hus – världens 15 häftigaste byggnader. Från Skottland till Senegal – Skyscanner har sammanställt en lista med 10 av världens vackraste platser. I en bunker i Arizona satt Yvonne Morris under kalla kriget, beredd att avfyra en kärnvapenmissil mot Sovjetunionen. Thomas Windisch bor i Bosnien och Hercegovina. Han är en “urban explorer” som tar oss med till en övergiven flygbas. Det kan vara övergivna platser, områden med speciella traditioner, en särskilt spännande historia eller originell arkitektur. En annan välbesökt byggnad är Hassan II Mosque. Världens enligt egen uppgift minsta museum är en hyllning till Hasseåtage, som spelade in flera av sina filmer i Tomelilla. Utställningsbyggarna har skapat en makalös nostalgitripp med lådor att öppna, knappar att trycka på, prylar att ta på… Bara åtta personer får plats åt …. I England finns en källa där allt blir förstenat. I en kinesisk by bygger man sina bostäder under jord. – …. Kunskapskanalen Videor Udda platser i världen. Svenska · English (US) · Español · Português (Brasil) · Français (France) Sekretess · Användarvillkor · Annonsering · Annonsval · Cookies · Läs mer. Vad som är udda, annorlunda eller märkligt beror förstås på vad man är van vid. Det mesta på insidan av stugan är gjort i trä, på området bor fåren Opal och Onyx. 4 av 12 – Udda semesterboende. Här besöker vi 10 science fiction-liknande destinationer världen över som får det att kittla i synnerven. Alla dessa platser är, tro det eller ej, möjliga att spendera natten på. Svenskar reser mycket, och flyger bra mycket mer än det globala snittet. Sveg är just en ort som många passerar igenom. Och vi skulle inte fått reda på dem heller om vi inte hittat dessa bilder på 33 olika platser i världen som man måste besöka innan man dör. Världen är full av udda lagar. I Amsterdam är det till exempel inte tillåtet att röka tobak på allmän plats, medan det går alldeles utmärkt att tända en cannabis-joint, och i Liverpool får man som kvinna vara topless – men bara om man arbetar i en butik som saluför tropiska fiskar (!). Rollen innebar att man fick betalt US$40,000 för att resa jorden runt under tre månader och bo på tolv lyxhotell på tolv olika destinationer världen runt. Youtube-stjärnan bodde på många olika fantastiska platser, från ett femstjärnigt slott i Skottland till ett palats med personal i Costa Ricas regnskog. Del 1 av 20. I en bunker i Arizona satt Yvonne Morris under kalla kriget, beredd att avfyra en kärnvapenmissil mot Sovjetunionen. Om du fortsätter att läsa så kommer du få reda på udda, roliga och enligt många knasiga jultraditioner i olika länder. Vissa av traditionerna har vi i Sverige snarlikheter med, medan vissa andra skiljer sig totalt.. Portugal och Italien betydligt mer än på andra platser i världen. Inget uppdrag är omöjligt för projekteringsbolaget Top Housing i Höllviken. Självfallet finns det också mindre kända evenemang eller udda och spännande tävlingar som inte kan mäta sig i storlek med exempelvis MotoGP och det är just dessa typer av event som jag fokuserar på här. Detta blir min andra del i ämnet udda och spännande motorcykeltävlingar. Monumentet är viktigt för både judar, kristna och muslimer, och människor från hela världen reser till denna plats i Israel för att sticka in små papperslappar med böner i murens sprickor. 39. Akropolis i ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *