Rabatt med Ica & Coop på nöjen och upplevelser i sommar

Brandi

Partnererbjudanden – unika rabatter och erbjudanden Coop

Biljetter & priser Liseberg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och var först med att ta del av medlemserbjudanden, aktiviteter i ditt varuhus såsom förhandsvisningar och föreläsningar. Boka ditt hotellpaket med inträde till Liseberg! Teaterpaket The Sound of Music – Hotell Liseberg Heden Pris från 1 268 kr/person (inkl boende och musikalbiljett) Läs mer & boka. Julen på Liseberg glittrar av miljoner juleljus. Retur av inträde till Liseberg Har utav misstag beställt ut. Skulle ni hitta ett eget erbjudande blir jag glad om ni vill tipsa oss. Upplev allt från hisnande åkturer och sommarens konserter till hårresande Halloween-rysningar och magisk julstämning. Maxa poängen genom att betala med Coop Mastercard och få 0,5 poäng extra per krona. Med matvarukedjornas kort går det att spara stora pengar på upplevelser och nöjen i sommar. Abba the museum är kanske snäppet svårare att sälja in till barnen – men det finns en hel del mycket money, money, money att spara. Skaffa betalkort. Skaffa extrakort. Med extrakort till alla i hushållet tjänar ni fler poäng tillsammans. Tillfälliga erbjudanden · Stort urval · Upp till 80% rabatt · Service dygnet runt. Entrébiljett, åkpass, Allt-i-Ett eller årskort – filtrera fram vad som passar just dig. Här samlar vi alla härliga erbjudanden på nöjesparker, för dig med ICA-kort. Som Coop-medlem får du alltid poäng när du handlar på Coop. Det är som alla säger i denna tråden inte jätte gott om erbjudanden till Liseberg, men vi har i alla fall hittat 3 stycken än så länge, med Scandic, Best Western och Choice hotels. Erbjudandena varierar efter årstiderna, så håll utkik efter ditt perfekta erbjudande! Medlemspris – Kom i form resa till Kreta i.

Inträde Liseberg Coop
Jul på Liseberg Coop

Som Coop-medlem får du 20 % på vårt boende på antingen Hotell Liseberg Heden eller Lisebergsbyn. Om Universeum. Universeum är en plats där kunskap leks fram. Både Ica:s och Coops kundkort ger exempelvis lägre pris på hotellboende i Sverige under sommaren. Lisebergspaket | 27 apr – 30 dec 2019 Comfort Hotel Göteborg är ett prisvärt hotell precis intill Göta Älv med promenadavstånd till Nordstans shopping, Kungsgatan och Avenyn. TIVOLI i Köpenhamn – Upp till 20% rabatt på entré och åkpass. Ordinarie entré ingår i paketet, inte Entré Prio. Genom att skapa inloggning godkänner du Coops villkor. Avtalet med Liseberg omfattar e-handel såsom faktura och konto online för Lisebergs besökare som köper åkpass, inträde och produkter i Lisebergs webbshop. Med bekväma hotellrum, mysiga innergårdar och på promenadavstånd till Liseberg och Göteborgs centrum är det här boendet för både familjen, kompisgänget, affärsresenärer såväl som för grupper. Ta med vänner eller familj och njut av …. Erbjudandet gäller hela Julsäsongens öppetdagar. Öppet: 15-17 november 22-24 november 28-30 november 1 december 4-8 december 10-23 december 26-30 december. Förutom fina hotellrum och sköna sängar så ingår självklart också en smaskig frukostbuffé. Information om Lisebergs priser på produkter och biljetter. Ingen Göteborgsvistelse utan minst ett Liseberg-besök. Och självklart massor av härlig heminredningsinspiration! Det verkar inte finnas så många rabatter på.

AnnonsVi förhandlar så att du slipper. Prisgaranti på hotell, resorter, vandrarhem, privata hem, m.m. Tjäna 0,5 p extra/krona på allt du handlar – både på och utanför Coop. Hel rundresa (12 dagar), betala endast för halv (6 dagar). Jul på Liseberg – 20 % rabatt på boende. Ta med bilen på Kielkryss utan kostnad och spara 995 kr. Läs mer och boka! Jul på Liseberg. Som Coop-medlem får du 20% på vårt boende på antingen Hotell Liseberg Heden eller Lisebergsbyn. Vi har sammanställt några av sommarens bästa rabatter och erbjudanden som Coop och ICA ger sina medlemmar. Dessutom erbjuder flera organisationer, exempelvis fackförbund, många rabatter. Jag samtycker till Lisebergs Villkor för personuppgiftshantering. Nöjeserbjudanden. Vi vill göra det enkelt för dig att kunna unna dig lite mer. Med ICA-kort får du extra bra priser och unika förmåner. Klicka här för att läsa hur Coop hanterar din personliga information. Allt detta och mycket mer ingår i entrébiljetten till Jul på Liseberg. Fri entré för barn under 110 cm och dig med Lisebergskortet eller Stora/Lilla Guldpasset 2019. Med ett årskort på Liseberg får du en nyckel till parken sommar, Halloween och jul. Efter en fartfylld dag med mycket skratt och magpirr, kan det vara skönt att varva ner med en god natts sömn på något av våra hotell i Göteborg med omnejd. Hotell Liseberg Heden är en oas mitt i storstadsvimlet beläget vid Hedens lummigaste hörn. För varje vistelse du bor på ett av våra hotell i Göteborg bjuder vi på 2 entrébiljetter till 2 vuxna till Liseberg. Det går också att få billigare flygbiljetter med Ica-, Coop- och Ikeakort. – I år har vi ett nytt samarbete med Malmö Aviation. Min jakt på rabatter och gratisbiljetter till Liseberg har därför startat. Det var dock lättare sagt än gjort. Du tar enkelt spårvagn till Liseberg (hållplats: Korsvägen eller Liseberg). Gothia Towers erbjuder hotellpaket i Göteborg för familjen, vännerna, kollegerna eller på tu man hand. Och självklart, upptill Liseberg så ska du bo på Clarion Hotel Post, Göteborgs mest levande hotell. Här hittar du två restauranger, två barer, SPA och takpool på 13:e våningen med utsikt över stora delar av stan. Granne till hotellet hittar du även Alfons Åbergs Kulturhus som …. Som medlem i IKEA Family får du mer av IKEA och alltid ett bättre erbjudande. Liseberg är en riktig publikmagnet i Göteborg och hela familjen kan ha roligt här. Det finns även massor av utmaningar för oss halvmodiga föräldrar. Här blandas djur och natur med ny teknik och spännande experiment. Följ med på safari genom Regnskogen, dyk ner under ytan i Akvariehallen eller utmana kroppen och knoppen i Hälsa. Som Coop-medlem får vi återigen 20 % rabatt på inträdet, vilket innebär 200 kronor mindre på semesterutgiftskontot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *