Subway – Uppsala, Sweden – Sandwich Shop, Fast -Subway Fyrislund

Brandi

Öppettider till Subway i Uppsala Fyrislund Öppettider

  • Subway Fyrislund Uppsala – Beställ Mat Online – Hungrig se
  • Subway
  • Subway – Uppsala, Sweden – Sandwich Shop, Fast
  • Subway Uppsala, Fyrislundsgatan 81b Öppettider och rabatter
  • Rån väpnat, Väpnat rån mot Subway Fyrislund, Subway
  • Hotell Fyrislund i Uppsala – Erbjudanden på Uppsala-Hotell

Subway Fyrislund
Subway i Fyrislundsgatan 81 på Uppsala – Erbjudande

Subway Fyrislund
Subway Uppsala oppettider, Fyrislundsgatan 81

Subway Fyrislund
Subway, UPPSALA Företaget eniro se

Subway – Fyrislund 81 in Uppsala, Uppsala 754 50: store location & hours, services, holiday hours, map, driving directions and more. Subway, öppettider och helgtider under jul och nyår. Ha en fortsatt trevlig dag också hörs vi senare allihopa! Snittbetyget är 3 där betyget 3 är det vanligaste. Erbjudandet gäller såväl 15 som 30 cm Subs. På denna sida kan du hitta en plats karta samt en lista över platser och tjänster som finns tillgängliga runt Fyrislundsgatan: Hotell, restauranger, sportanläggningar, utbildningscenter, bankomater, stormarknader, bensinstationer och mer. I Uppsala finns det 234 restauranger och matställen där n i kan bli serverade mat eller köps mat varav Subway är en av dem. Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps. Här hittar du öppettider, karta, vägbeskrivning samt annan information till NetonNet, Uppsala Fyrislund. Subway är en snabbmatsrestaurang med flera restauranger runt om i Sverige.

Subway. Fyrislund,Fyrislundsgatan 81. 754 50 Uppsala. Visa vägen dit. Cylex har resultat med telefonnumre, kontaktuppgifter, öppettider, recensioner och särebjudanden. Observera att informationen för Subway I Uppsala, Fyrislundsgatan 81, och alla andra Restauranger är för referens only. En cyklist som blev påkörd av en bil i centrala Uppsala skadade sig lindrigt men behövde inte tillkallad ambulans. Subway satsar på fräscha och kvalitativa produkter och skräddarsyr maten enligt kundens önskemål. Moovit hjälper dig att hitta alternativa rutter eller tider. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the results of their ad campaigns. Subway i Uppsala – öppettider, telefonnummer och. Gärninsmännen ska ha fått med sig cigaretter och springer sedan från platsen. Cyklist misstänkt för vårdslöshet i trafik efter olycka Blåljus. Hos oss hittar du förutom pizza, grillrätter och pasta även smarrigt småplock som passar perfekt till festen eller. Missade ni att det skulle bli lunch idag.

Uppsalas nya lunchguide anpassad för smarta telefoner. Vi presenterar dagens lunch för restauranger och caféer i Uppsala. Beställ Mat Online från Subway Fyrislund, Uppsala för Hemkörning och Takeaway. Anders Wängelin reviewed Subway Fyrislund — 1 star. December 14, 2014 · Fick vänta 25 minuter för en macka. Har ätit macka på subway med min kompis Vidar på lunchen. Väpnat rån mot Subway Fyrislund Larm inkommer till polisen om att två maskerade män hotar personal på Subway med ett pistolliknande föremål. AnnonsJämför Priser med trivago™, Hitta Erbjudanden och Spara på Fyrislund. Jämför hotellpriser och hitta ideala hotellerbjudanden. Butiken Subway i Fyrislundsgatan 81 i Uppsala är närmare din plats. Om du föredrar, kan du upptäcka andra butiker Subway i Uppsala och deras öppettider, telefonnummer och alla deras Erbjudanden från Subway i Uppsala. It rekommenderas starkt att du komma i kontakt med Restaurang Tel: 018-12 55 00innan ditt besök för att dubbelkolla uppgifterna och andra frågor du kan ha. Tripadvisor har 14 omdömen om Subway. Njut av en 15 cm Sub från Subway. I dealen ingår mellandryck (0,4 l) & tillbehör – välj mellan kaka, chips eller äpple. Dealen gäller på Subway i Fyrislund och på Vaksalagatan 7. Téléphone, carte et plan d’accès, avis des internautes, conseils, bons plans, horaires d’ouverture, catalogues et promotions: SUBWAY (RESTAURANG) FYRISLUNDSGATAN 81 FYRISLUND (UPPSALA LÄN …. Il posto è presente nella categoria restaurang dalla guida geodruid fyrislund 2019. Både inriktning och pris kan skilja kraftigt mellan restaurangerna och det kan vara en god idé att jämföra olika restauranger och värdshus i Uppsala eller i Uppsala län. Adress och karta för att hitta rätt, telefonnummer och kommentarer. Nätets bästa erbjudanden · Spara tid och pengar · Jämför snabbt och enkelt. Polisen larmades klockan 18.53 om rånet på Subway i området Fyrislund i Uppsala. Polisen har flera polispatruller på plats och helikopter jagar rånarna. See more of Subway Fyrislundsgatan 81B on Facebook. Log In. Forgot account? or. Create New Account. Not Now. 15. Total Likes. 15. Total Follows. Places. Uppsala, Sweden. Restaurant. Subway Fyrislundsgatan 81B. Community. English (US) · Español · Português (Brasil) …. Polisen letar efter två män som misstänkt för grovt rån på Subway i Fyrislund. Hotell Fyrislund – Ett stort litet hotell i Uppsala. Vi är ett litet och tight arbetsteam som söker förstärkning i receptionen. Tjänsten är ett vikariat på 60% och är fördelad på varannan helg samt dag- och kvällstid. Avgick från Uppsala Östra station klockan 14:10. Slutmålet är Faringe station. Läs mer. Enkel prisjämförelse · Största hotellsöksidan · Nätets bästa erbjudanden. Taggad under polis, subway, uppsala, fyrislund, rån, pistolbeväpnad, polishelikopter. Gäller endast 2019-11-03 hos medverkande Subway®-restauranger. Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Polisen letar just nu med helikopter efter två mörklädda yngre män som avvikit från platsen på okänt vis. – Åtminstone en av männen tros ha pistol. Maps and GPS directions to Subway Uppsala UP 754 50 and other Subway Restaurants in Sweden. Subway Restaurants – With more than 30,000 locations in 85 countries, the Subway brand is the world’s largest submarine sandwich franchise, and has become a leader in the international development of the quick. Uppsala Fyrislund 81 B, Subway/Hydro C-Store 754 50-SWE Uppsala Svartbäcksgatan 14 753 20-SWE Uppsala Vaksalagatan 7 753 20-SWE Uppsala Valthornsvägen 7 756 50-SWE Uppsala Takpannegatan 22 754 60-SWE Uppsala Olof Palmes Plats 10 75321-SWE Vallentuna Tuna Torg 4 186 31-SWE Varberg Kyrkogatan 1 432 41-SWE Vimmerby Magasingatan 4 59837-SWE. Studenternas IP Ulleråkersvägen 6 Uppsala. Info Vardagar mellan 15.00-24.00, lördagar mellan 08.00-24.00 och söndagar mellan 08.00-24.00 finns det möjlighet att lösa en “idrottstaxa” för 10 kr …. Subway Gottsunda Centrum Subway är världens största kedja och har 38000 restauranger i 100 länder. Öppettider: Mndag till Fredag 07.00 – 20.00. Subway Fyrislund – Uppsalalunch Catering för större sällskap Lunch p lördagar i Uppsala – Shoppinglunch. Få riktningar till och från Fyrislund enkelt med hjälp av Moovit appen eller hemsidan. Vi gör det enkelt att åka till Fyrislund, vilket är varför mer än 460 miljoner användare, inkluderat användare i Uppsala, litar på …. Denna listade parkeringsplats är inte längre aktiv. 0 minut to destination. 6′ 7″. En grav med ett praktsvärd i guld och silver och andra unika fynd har hittats i östra Fyrislund i Uppsala. Graven tros ha tillhört en högt uppsatt makthavare med koppling till kungamakten i Gamla Uppsala för omkring 1 500 år sedan. When you have eliminated the JavaScript, whatever remains must be an empty page. Enable JavaScript to see Google Maps. Söker du efter Sandwich i närheten av dig. Välkommen!.till Anna’s Mat. Vi är en pizzeria som försöker vara lite annorlunda. Subway, Uppsala: See 15 unbiased reviews of Subway, rated 3 of 5 on TripAdvisor and ranked #247 of 327 restaurants in Uppsala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *