Helsingborg Thaimassage-Song Pe Nong Thai Massage & Oljemassage Helsingborg

Brandi

thaimassage helsingborg, Helsingborg – hitta se

Hitta och få information om thaimassage helsingborg i Helsingborg och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. På denna adress finns även 4 andra företag registrerade. Karta och andra adresser Kullagatan 32, 252 20 Helsingborg. Snart öppnades det nya salonger i Helsingor och thai massage ökade bara mer i popularitet. Med över 700 salonger utspridda över hela landet är det inte svårt att hitta en kvalitéts thai massage. Här listar vi Thaimassage på Planteringsvägen i Helsingborg. Hitta enkelt din närmaste thaimassage salong i Helsingborg. Thaimassage Helsingborg Drottninggatan 75 25221 Helsingborg 0732-167276. Öppet tider: Måndag till Fredag 10:00 – 20:00. Parkeringar nära Thaimassage Helsingborg på Drottninggatan 75. Som erbjuder högkvalitet behandlingar och tjänster till bra priser. Thaimassage beskrivs som en blandning av akupressur, yoga och shiatsu. Pink Diamond Thaimassage, Helsingborg. 133 gillar · 6 pratar om detta · 20 har varit här. När gav du din kropp en Boost senast. Phun thai massage, Helsingborg. 53 gillar · 1 pratar om detta · 9 har varit här. Det är även till för att behandla stress och att återställa kroppen och dess energi.

Vi behandlar våra kunder med hjärtat. Jag kommer från Bangkok i Thailand och jag utför massage i Helsingborg. Vi vill ha kontant betalning innan massagen börjar, om du inte är nöjd med massös, klaga hos personalen omedelbart efter massagen startade. Jag har haft egen affär för Massage och Klädsömnad. Thai massage Helsingor Thai massage i Sverige Thai massage blev populärt efter att Thailand blev en av svenskarnas favorit semesterdestination. Endast städer med mer än …. Ta dig tid att få massage trots stressen – det kan hjälpa. Thaimassage Gruppen (Salong ägare) Du som äger thaimassagesalong har möjligheten att synas på Thaimassage gruppen som har tusentals besökare varje dag som specifikt letar efter just Thaimassage, vi är därför ett riktigt smart Thaimassage guide att synas på. Thaimassage är inte bara massage för att behandla hårda muskel knutar och värk. Ibland behöver kroppen slappna av för att du ska kunna slappna av mentalt. Löst sittande kläder är att rekommendera för denna behandling. Du kan nu enkelt ansluta din thaimassagesalong helt gratis. Du som har huvudvärk, stela och ömma muskler, går på rehab eller tränar hårt behöver massagebehandlingar utförda av en kvalificerade terapeut som kan hjälpa din kropp att hitta balans. Hövitsmannagatan 6B Helsingborg Thaimassage (60min): 450:- Oljemassage (60min): 450:-Siri Thaimassage. Drottninggatan 75. 25221 Helsingborg. Öppet tider: Måndag – fredag 10.00 – 19.00. Lördag 11.00 – 18.00.

— Thaimassage Helsingborg – Den ultimata thaimassageguiden

Södra Storgatan 26 Helsingborg: Ban Sabai Thaimassage. Hövitsmansgatan 2 Helsingborg Thaimassage (60min): 450:- Oljemassage (60min): 450:-Thai Beauty & Massage. Välkomna till vår nyöppnade thai massage salong i Helsingborg. Man varvar ner och glömmer stressrelaterade problem, besök gärna våra hemsida för läsa mer om thai massage! Boka in massage bara för dig. Du är alltid värd att må bra. Massören använder inte bara sina händer utan hela kroppen, till exempel armbågar, underarmar, knän och fötter. Hanuman Thaimassage. Gasverksgatan 35 Helsingborg Thaimassage (60min): 400:- Oljemassage (60min): 650:-Thong Thai Massage. Övre Nytorgsgatan 74 Helsingborg Thaimassage (60min): 350:- Oljemassage (60min): 350:-Phun Thai Massage. Planteringsvägen 95 Helsingborg Thaimassage (60min): 400:- Oljemassage (60min): 400:-Tulip thai massage. Ban Sabai, Hövitsmansgatan 2, 254 37 Helsingborg (Skåne) bokning: 0709-903794 eller [email protected] Öppettider: Måndag – Fredag 10 – 19, Lördag 10 – …. Det finns 3 parkeringsplatser i närheten av Thaimassage Helsingborg. Det närmaste ligger 108 meter bort, Fria bad. Om företaget. Om företaget Thaimassage Helsingborg. Drottninggatan 75. 254 33 Helsingborg. Öppna i Google Maps Boka Ansiktsbehandling och Massage 90 min. Thip Thaimassage har kontor på Kullagatan 32 i Helsingborg Centrum, Helsingborg. Thongjan är utbildad massör ved Wat Po Thai Massage School Bangkok i Thailand och har jobbat som massörska sedan 1991 både i Bangkok och Helsingborg. Hennes anstälda är alle utbildade i Thailand. Thaimassage. Thailändsk massage eller thaimassage som det också heter, är en mycket gammal massageform som ursprungligen kommer ifrån Indien, som nu erbjuds till dig i bland annat Helsingborg, Lund och Kristianstad. Arunsawat Relax och Thaimassage ⋆ Norrbroplatsen 5 ⋆ Helsingborg ⋆ 042 – 300 39 96 ⋆ 073 503 14 66. Har du ömmande muskler eller värk, kanske spänningar i nacke och axlar, trötta och värkande fötter? Salonger. Här hittar du Sveriges mest kompletta lista över thaimassage salonger i Sverige. Tänk på att det finns salonger listade även i överkategorierna. Du kan även jämföra priser på Thaimassage med andra ställen i Helsingborg. Jag är utbildad sömerska vid Rapee klädsömnads institut i Bangkok, därefter har jag vid Wat Po traditional medical school utbildat mig inom Thai massage och ansiktsmassage. Orchid Thai massage & Spa – Kungsgatan 18, 25221 Helsingborg – Har fått 5 baserat på 1 recension “Riktigt bra massage”. Thaimassage Helsingborg – Lista över Thaimassage salonger i Helsingborg. Sugen på ett fint Thaimassage i Helsingborg. Klicka på Salongens annons för mer information och fler t. Vi på chada har stor kompetens och vet att ni kommer att lämna våra salonger som nya människor. EkoMassage i Helsingborg har som vision att ge alla möjlighet till en bättre hälsa och välbefinnande. Ge någon du bryr dig om ett presentkort i julklapp. En Thai-massagebehandling uppskattas av alla. 400kr/45min 490kr/60min 550kr/75min 650kr/90min på alla behandlingar vid köp av presentkort. En extra present ingår! (Erbjudandet gäller t.o.m 28 December). Avkopplande upplevelse där ditt välbefinnande står i fokus.Välkommen in,för en thaimassage. Klassisk Thaimassage hjälper till att lösa upp knutor och värk i muskler och öka blodcirkulationen. Oljemassage En mer mjukare massage för avslappning. Chada Thaimassage Sturegatan 35, 252 27 Helsingborg Tel. 070 049 81 97. Jag säljer Lanolin-Ägg-Tvål från Victoria Scandinavian soap AB. 2013-11-02-10.04.444. 6x50g 120 kronor 2013-11-21-09.47.144.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *