Thai Way Lund

Brandi

TA HIM THAI WAY, Lund – Omdömen om restauranger – TripAdvisor

Jag ser fram emot att massera med dej. Thai Way i Lund har lokaler både i Saluhallen och på Kävlingevägen. Endast städer med mer än …. Thai Way Restaurang HB är en av totalt 422 restauranger och värdshus i Malmö. Thai Take Away – Stora Söderg. – +46463031. – Lund, Sverige omdömen och erfarenheter presenterade av ortsbefolkningen. THAI WAY Mårtenstorget 1 i Lund, ☎ Telefon 046-32 33 34 med ⌚ Öppettider och Ruttvägledning. Ta Him Thai Way är en av totalt 125 restauranger och värdshus i Lund. Instagram. Följ Lund City på Instagram. Välkommen till Ha Long i Lund. Hitta öppettider, adress, telefonnummer för Thai Way på Kävlingevägen 1 i Lund – Öppettider.nu. Hitta och få information om svägen 1 lund lund i Lund och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Hemkörning av mat från restauranger nära dig Säker, snabb och smidig betalning. Utanför Lund minimum 1,5 timmes massage fr.1200kr. Kom ihåg att boka i god tid.

Du kan även läsa recensioner om Ta him thai way skrivna av användare direkt på vår sajt. Man får alltid väldigt rikligt med mat och smakerna är alltid på topp med färska råvaror. Visa profiler för personer som heter Thái Way. Thai Skåne Län Lund – lunch, hitta resor, amerika, billiga resor, australien, norwegian, airtours, argentina, asiatisk mat, thaimat, snabbmat, afrikaresa – företag. På Ratsit hittar du Telefonnummer Adress Årsredovisning m.m. Alltid uppdaterat. Vår butik ligger på Stora Södergatan 29. Best Dining in Lund, Skane County: See 13,952 TripAdvisor traveler reviews of 280 Lund restaurants and search by cuisine, price, location, and more. Ta him thai way. Kävlingevägen 1. 222 40 Lund. En modern thairestaurang i Lund som serverar mat med inspiration från det asiatiska köket i anrika skånska lokaler. Thai Way, Lund: See 5 unbiased reviews of Thai Way, rated 3.5 of 5 on TripAdvisor and ranked #153 of 223 restaurants in Lund. Onlinepizza och Hungrig är nu foodora. The food is great, and absolutely worthy of it’s price tag. Ansvarig är Manh Phan Hien 55 år. Ta Him Thai Way är en av totalt 5 thairestauranger i Lund som serverar thaimat. Tripadvisor har 5 omdömen om Ta Him Thai Way HB.

THAI WAY. Kävlingevägen 1, 222 40 Lund Tel 046 – 32 33 34 BESÖKSADRESS, TAKE AWAY OCH RESTAURANG: Vi finns i lund på följande adresser: Kävlingevägen 1. | 222 40 Lund Saluhallen | Mårtenstorget 1, 223 51 Lund Kemicentrum | Lundsuniversitet | Getingevägen 60/Sölvegatan 39, Lund. Karta och andra adresser Kävlingevägen 1, 222 40 Lund. Ta Him Thai Way KB har kontor på Kävlingevägen 1 i Lund Centrum, Lund. Thai Way Lund med postnummer 22240. Menyn har sju alternativ att välja på och maten är färdiglagad så man får maten direkt. Thai Way HB Kävlingevägen 1 i Lund, ☎ Telefon 046-32 33 34 med ⌚ Öppettider och Ruttvägledning. Snittbetyget är 3.5 där betyget 4 är det vanligaste. Best Thai Restaurants in Lund, Skane County: Find TripAdvisor traveler reviews of Lund Thai restaurants and search by price, location, and more. Hitta och få information om thairestauranger i Lund och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning.. Ta Him Thai Way KB. Kävlingevägen 1, 222 40 Lund. 046-32 33 Visa. Thai Corner Lund. Bantorget 7, 222 29 Lund. 046-30 39 Visa. Wok Kitchen. Företagsvägen 10, 227 61 Lund. Ta Him Thai Way AB – Org.nummer: 5568530850. Fördelningen i styrelsen är 50,0 % män (1), 50,0 % kvinnor (1). A big plus for this place is that they have spicy food in their menu.(And i mean SPICY!) The biggest…. Då både pris och kvalité kan variera på thaimaten och därför kan det vara smart att prova runt bland thaimaten på olika thairestauranger i Lund eller på andra orter i Skåne län. Gå med i Facebook för att komma i kontakt med Thái Way och andra som du känner. Ring 046 30 77 26 för att boka bord. Vi har flyttat till en ny adress i en nyrenoverad lokal men serverar givetvis samma mat som förut. Du hittar oss fortfarande i stan precis som förut, men numera på Östra Mårtensgatan 19. Ungefär tre minuters promenad från Mårtenstorget med goda parkeringsmöjligheter! Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar. Thai Way: Great Thai food – See 5 traveler reviews, 2 candid photos, and great deals for Lund, Sweden, at TripAdvisor. Ta Him Thai Way Kommanditbolag Org.nr 969689-3388. Kävlingevägen 1, 222 40 Lund Jämför Bevaka Hitta liknande. Beställ Mat Online från Thai Corner Lund i Lund för Hemkörning och Takeaway. M&N Siam Thaikök – Skiffervägen 92, 224 78 Lund – Rated 5 based on 2 Reviews “God mat för oss med kärlek till det kryddstarka.”. Jag utför thaimassage i Lund, Lomma och Staffanstorp med omnejd. Restaurang.com / Lund / Ta him thai way. Ta him thai way. Här hittar du mer information om restaurangen Ta him thai way i Lund. Adress till Ta him thai way. Svenska Tai Chi Chuan Institutet har sedan 1984 kurser med Tai Chi och Qi Gong i Malmö och Lund, för såväl nybörjare som erfarna och avancerade. Vi ger också kurser för företag, både korta introduktioner och längre program. På Sushibar Thai Take Away så sitter du i traditionell thailändsk miljö. Vi serverar hemgjord sushi och diverse rätter med wokade nudlar, grönsaker, kyckling och kött med smaker från Thailand och Japan. Salonger. Här hittar du Sveriges mest kompletta lista över thaimassage salonger i Sverige. Tänk på att det finns salonger listade även i överkategorierna. View the profiles of people named Thai Way G. Join Facebook to connect with Thai Way G and others you may know. Facebook gives people the power to share. Idrottsgatan 32 Limhamn Thaimassage (60min): 350:- Oljemassage (60min): 350:-Sweden Thai Spa. Thai way health. 31 likes. Bangkok Thailand. Jump to. Sections of this page. Accessibility Help. Press alt + / to open this menu. Facebook. Email or Phone: Password: Forgot account? Home. Posts. Reviews. Photos. Community. About. See more of Thai way health on Facebook. Log In. or. Create New Account. See more of Thai way health on Facebook. TA HIM THAI WAY – RESTAURANG (LUND). +46 46-323334. Be the first to review » ta him thai way is located kävlingevägen 1 in lund (222 40) in the region of skåne län (sverige). This place is listed in the restaurang category of the geodruid lund 2019 guide. Vi finns belägna i centrala Lund, endast 5 minuter från tågstationen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *