Linssoppa – Recept och matinspiration från Receptfavoriter se

Brandi

Guldgul linssoppa med potatis Coop

Genom att skapa inloggning godkänner du Coops villkor. Smaka av med curry, salt och …. Fräs lök, vitlök och gurkmeja i oljan ett par minuter i en stor stekpanna. Skölj ur burken och tillsätt ev lite vatten och häll på det. En lättlagad och väldigt god soppa som dessutom är billig. Skölj linserna och tillsätt dem tillsammans med krossade tomater. En bit selleri, broccoli, morot blir plättlätt en värmande vegetarisk soppa. Tärnad potatis i soppan är valfritt. Tillsätt linserna och låt koka under lock tills potatis och linser är mjuka. Självklart kan du ha i andra grönsaker i linssoppan som selleri, persilja, blomkål, broccoli, färska tomater osv som du önskar. Koka vatten, buljongtärningar, potatis och purjo under lock 20 minuter. Fräs halva purjolöken, röda linser, garam masala och chili i olja i en gryta. Du kan också koka soppan med röda linser. Koka upp och koka under lock på svag värme ca 10 minuter. Låt koka under lock i 15 minuter. Soppan toppar du med en salsa på färsk persilja och vitlök, det lilla extra kommer med persiljesalsan nämligen.

Skala och tärna lök, potatis och morot. Skär paprikorna i bitar och lägg dem i soppan. Skala och hacka löken, finhacka chili och vitlök. Värmande linssoppa med potatis och lagerblad, perfekt för kalla höst- och vinterdagar. Skölj linserna och låt rinna av. Låt koka 3-5 min under lock. Linssoppa är precis som många andra soppor riktigt god tillsammans med en brödbit. En god, mättande och stärkande soppa. Häll på vatten, buljongtärningar och tomatkross. Här är ett relativt klassiskt recept på en vegetarisk linsgryta med röda linser, morot, paprika, vitlök och färska kryddor i form av basilika. Stort ekologiskt utbud · Tusentals recept · Lättlagat och nyttigt · Recept och matvaror. Vitlök, purjolök och lagerblad ger smak till denna enkla, men smakfulla soppa. Potatis och linssoppa med fetaoströra. 1. Koka upp vatten och buljongtärningar. 2. Skala och hacka löken. Linssoppa är enkelt, snabbt, billigt och mättande. Soppa med gröna linser, potatis och lök blir mustig, nyttig och god. Här på sidan hittar du flera olika recept på linssoppa, hitta din favorit eller testa något nytt att servera till middag. Rör om då och då. Tillsätt potatisen, smulade buljongtärningar och timjan och fräs cirka 5 minuter. Krydda din linssoppa med timjan, basilika och paprikapulver.

AnnonsVälkommen till MatHem – Sveriges största matbutik på nätet. Utforska vårt stora sortiment på över 16.000 varor. Vi levererar hem 7 dagar i veckan! Betyg (1-5): 3.91 (47 betyg) Tillagningstid: 25 minuter. 4 portioner. Receptet har sparats. Lägg i linser, purjo, potatis och morot. Servera med ett mörkt bröd till och du har en nyttig, mättande och smarrig middag. Linser är både nyttigt och variationsrikt samt ger en härlig mättnadskänsla. Strimla purjolök. Skölj linser och potatistärningar. 2. Fräs purjo, potatis, och linser i oljan i en gryta någon minut. 3. Tillsätt buljong och vatten. Låt soppan koka ca 15 minuter. Smaksätt med peppar och ev salt. Skala och tärna potatisen och lägg i soppan. Låt småkoka i ca 10 minuter. Lägg i linserna och koka i ca 10 minuter till. Lägg potatis, purjolök och lagerblad i kastrullen. 3. Häll på vatten och buljongtärningar. Smaka av med salt och peppar. Röd linssoppa eller soppa med röda linser, tomat, lök, vitlök, chili, paprika och grönsaksbuljong. Här med tärnad potatis och toppad med en klick creme fraiche eller Oalty Fraiche (vegan). Morötterna ger en vacker färg och fin sötma. Jag har recept på en annan en marockansk soppa HÄR. En klassisk potatis- och purjolökssoppa blir extra smakrik förstärkt med vitaminstinn grönkål. I det här enkla grundreceptet för en krämig grönsakssoppa går det utmärkt att variera grönsakerna och ta vad som finns hemma. Detta recept passar perfekt för storkok, prova redan idag. Detta recept passar perfekt för storkok, prova redan idag! Recept. Skala och hacka lök och vitlök. Fräs linser, lök och vitlök i smör-&rapsolja i en gryta. Tillsätt tomater, buljong, salt och peppar. Rör ner crème fraiche och låt koka ytterligare 5 min. Smaka av med citronsaft och strö över skalet. Klart! Matig linssoppa med potatis, vitlök och röda linser. Enkel att laga och perfekt till middag. Tillagningstid: 25 min. 4 portioner. Receptet har sparats. Njut av en god och smakrik måltid som tar dig 15 att tillaga. Lär dig hur man gör Linssoppa med potatis och persilja på ett smart sätt. Klicka här för att läsa hur Coop hanterar din personliga information. Skala och skär potatisen i tunna skivor. Fräs löken i oljan, ej på för hög värme, 20-25 minuter. AnnonsHandla din mat hos Sveriges största matbutik på nätet. God, mättande, billig och nyttig soppa med linser. Lägg linser, kryddor och buljongtärningar i slow cookern. Skala morötter och potatis och grovriv. (Detta kan du fixa kvällen innan och lägga i en påse i kylen under natten.) Lägg alla ingredienserna i grytan och sätt på low i 6-8 timmar, beroende på vilken konsistens du vill ha på linserna. Mixa sedan soppan slät med en mixer. Häll i grädde och smaka av med salt och peppar. Trä upp korvbitarna på spetten och stek i het stekpanna med olja i. Hetta upp en stor kastrull med lite olja och fräs löken, vitlöken, chilin och linserna. Tillsätt krossade tomater, kokosmjölk och curry. Blanda i morötter, paprikor och persilja och fräs ytterligare ett par minuter. Blanda ner det frästa i linsgrytan och …. Skala och tärna potatisen smått. 3. Fräs lök och potatis i 2 msk olja i en stor kastrull 3 min. Tillsätt buljongen och koka potatisen mjuk, ca 10 min. 4. Smula fetaosten. Linsgryta är både enkelt, billigt och gott. Dela, kärna ur och hacka chilifrukten. Skala och riv morötter och palsternacka. Häll på buljong, krossade tomater och rivna morötter och palsternacka. Kärna ur och dela paprikan i mindre bitar. Fräs alltsammans i olja med pressad vitlök i.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *