Second hand på Myrorna – Kläder och inredning från kända

Brandi

PMU Pingstkyrkans Second Hand Högströmsgatan 16

Vill du komma i kontakt med oss på Second hand, ring 0910-200096 eller föreståndare Päivi Renling på 072 213 51 84. Karta. Second Hand butiken är en del av Second Chance-organisationen som är ett samarbete mellan Pingstkyrkan i Varberg, biståndsorganisationen PMU och LP-verksamheten –beroendevård på kristen grund. Kolla in vårt sortiment med 1000-tal second hand varor. Arbetet kan skilja sig en aning i Skellefteå kommun jämfört med övriga världen, men vårt uppdrag är alltid detsamma oavsett var vi befinner oss: att försöka förhindra och lindra mänskligt lidande, var det än uppstår och vem som än drabbas. Vi garanterar också att alla smycken är köpta på ett ansvarsfullt sätt. Second Hand. Varmt välkommen till PMU secondhand, som drivs i samarbete med Pingstkyrkan i Köping. Pingstkyrkans Second Hand Skellefteå, Skellefteå. 837 likes. Det är när vi står tillsammans som vi förändrar vår omvärld! Vår butik i tre plan på över 1250 m2 är fulladdad med varor, kom och fynda. Solkraft bedriver många verksamheter inom olika områden på ett flertal platser i Skellefteå kommun. När jag besöker Kupan, Myrorna eller Rondellen i Skellefteå får jag alltid känslan av att här är det redan någon som plockat åt sig godbitarna. Pingstkyrkans secondhandbutik i Lycksele Öppettider: Tisdagar kl. 13-18 Lördagar kl. 10-14 Det går bra att lämna in varor alla vardagar mellan kl. 8-16.30, och under våra öppettider.

Solkraft Rondellen – Skellefteå kommun

Skellefteå – PMU

  • Kupan City – Röda Korset Skellefteå kommun
  • Second Hand i Skellefteå – bäst betyg VINTAGEKARTAN SE
  • Second hand på Myrorna – Kläder och inredning från kända
  • Relaterade sökningar efter second hand skellefteå öppettider
  • Relaterade sökningar
  • Second Hand Skellefteå – Skellefteå Stadsmission

Pingstkyrkans Second Hand VINTAGEKARTAN SE

Välkommen till oss på PMU Pingstkyrkan Second Hand. Torsdag – fredag 10.00-14-00 Högströmsgatan 16, 931 55 Skellefteå (bredvid Pingstkyrkan Second hand). Vi vill vara en hjälpande hand för behövande i Varberg och världen. Hos oss hittar du det senaste från branschens ledande varumärken. Skänk dina överblivna kläder i vår container utanför butiken. För öppettider under storhelger och sommar vänligen kontakta butiken. En viktig ledstjärna i Solkrafts verksamheter är att tänka miljövänligt, vilket innebär att återbruka och återvinna så mycket som möjligt av det som kommer in till verksamheten. Vi har invigt våra nya lokaler på Barnhemsgatan 58, granne med affärscentrumet Big Inn. Röda dagar är butiken vanligtvis stängd. Besök vår. PMU secondhand vill vara en butik som förändrar liv och miljön. Allt …. Varmt välkomna att besöka vårt varuhus för att fynda under våra öppettider eller lämna saker du inte längre behöver. Varuhuset. Fynda möbler, husgeråd, kläder mm. Mission Robin Hood är en ideell förening med både Second Hand samt Café. Second Handbutiken finns på Bogatan 35 i Skelleftehamn, söder om järnvägen i det gamla bönhuset i Sävenäs. Allmosan Second Hand i Skellefteå, Västerbottens län. Här hittar du öppettider, karta, vägbeskrivning samt annan information till Myrorna, Skellefteå. Vi tar tacksamt emot kläder, skor, textilier, mattor, fritidsartiklar, prydnadssaker, köksporslin, böcker – ej äldre än 10 år om det ej är klassiker, (ej uppslagsverk), leksaker och möbler m.m.

AnnonsErikshjälpens överskott bidrar till en värld där barns drömmar får liv. Second hand, vintage & retro online. Besöksadress: Högströmsgatan 16. Öppettider: Måndag och Onsdag 12-17 Lördag 10-14. Öppet för inlämning: Måndag-Fredag 8-16. Fynda hos oss! Hos oss på Kupan kan du få inspiration och idéer. Här kan du hitta massor av fina, billiga och personliga saker Kanske en kul pryl till vardagsrummet, barn- dam- och herrkläder, böcker, porslin, vintage, gardiner, textilier, leksaker eller prydnadsföremål. I våra butiker hittar du mängder av second hand – produkter för köket, hemmet och din garderob som sparar på jordens resurser. På vår hemsida hittar du allt från öppettider och erbjudanden till inspiration, tips och gratis kurser. Betyg: 5 Bästa second hand-stället i Skellefteå – utan tvekan. Röda Korset finns i nästan alla länder på jorden. Butiken: Tisdagar 16-19 Torsdagar 11-14 Lördagar 10-13. Hämtning: Vi hämtar möbler, men också mindre prylar i påsar eller kartonger. All hämtning sker efter överenskommelse på telefon. Kläderna skall vara hela och rena Inlämning av varor kan ske måndag till fredag 8-16. Vi finns mitt i city för dig som värdesätter hög kvalitet på klockor och smycken, utmärkt hantverk och ett trevligt bemötande. Det finns olika kanaler för dig som vill inspireras av Second Hand. Din lokala butik delar nyheter från butiken på sin sida. Myrorna har kontor på Varugatan 6. Vintage i gula villan (mycket Retro), öppet torsdag-fredag 12-16 Välkommen. Gudstjänster. Kom gärna och fira gudstjänst med oss söndagar kl 11:00. Skriv och tryck “enter” för att söka. Vi är störst på begagnade möbler i stan och har en stor välfylld butik på ca 1600 kvm. Många second hand-butiker engagerade sig i och gav av överskottet till PMU:s kampanj “Syriens barn” för att ge så många barn som möjligt chansen att få gå i skolan och ge familjerna värme under vinterns kyla. Skellefteå stadsmission bedriver socialt arbete på kristen grund i Skellefteå och målgruppen är människor i utsatta livssituationer. Vi är en del av det rikstäckande nätverket Hela människan. Stadsmissionen i Skellefteå finns i Sankt Olovsgården på Älvsbacka. Vi vill ge både människor, och prylar en andra chans. Hitta din unika brudklänning second hand hos Bröllopstudion Skellefteå. Vi är ett miljövänligt alternativ för dig som vill uppleva prinsessdrömmen i en brudklänningsbutik med personlig service, och känna trygghet i att klänningen sitter perfekt på ditt bröllop. Pingstkyrkans Second Hand Välkomna att fynda i Karlskronas största Second Hand. Vi tar emot prylar, möbler och kläder – och omvandlar det till bistånd i katastrofområden ute i stora vida världen, men också till socialt arbete i Karlskrona. Öppettider, försäljning: Tisdagar 12-18 Lördagar 09.30-13.30. Öppettider…. Våra huvudgrupper är kläder, husgeråd/porslin, böcker och möbler, men du kan finna praktiskt taget vad som helst. Våra second hand-varor är handplockade i våra butiker runtom i landet. Second hand på nätet Fri frakt när du handlar över 499 kr Överskottet går till bistånd. Istället för att slänga gamla saker kan du skänka det till oss och på så sätt värna om miljön. Stjärnurmakarna Burmans är en av få butiker där du kan finna ett brett sortiment av Second Hand – Vintage guld- och silversmycken och även guldklockor. Alla smycken som vi säljer är givetvis hela, rena och polerade. Och vid behov reparerar och omarbetar vi dem. Det är trendigt att tänka begagnat och samtidigt tar du hand om miljön och hjälper nödställda i andra delar av världen. Nya saker i butiken varje gång vi har öppet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *