Gula Flytningar Hund-Könsorgan Svenska Brukshundklubben

Brandi

Gula flytningar efter löpet, vad kan det vara?

Min lilla gumma på snart 10 mån har gula flytningar som jag upptäckte nyss. Idag upptäckte jag grön/gula sega flytningar när hon sovit. Känner du att dina flytningar är torra och “frasiga” INNE I SLIDAN, då borde du kolla upp det. Våran var utan anmärkning förutom att hon hade lite flytningar. Vet. hade sagt att det är normalt och brukar försvinna av sig själv. Har du en större hund och vill undvika att tiken blodar ner inomhus kan du använda tikskydd. Sen 3-4 veckor tillbaka har min hund fått ökade flytningar. Luktar ej illa dock och hon är pigg och aktiv, ända är att hon äter lite dåligt. Sv: Gula, grumliga flytningar När min hund visade 1a gången att allt inte var rätt,så var det lite flytningar men ingen feber,och pigg och glad,hon fick då en 10-dagars pencillinkur efter div provtagningar,och allt blev bra.sen startade helvetet löst,enkelt sagt! Kom som sagt hem till oss igår. Hunden låg på op. bordet 15 min efter vi lämnat henne. Men nu har hon fått gula flytningar och …. Jag kikade lite snabbt bara, det är väl kanske sådant du redan läst men det jag hittade handlade bara om flytningar från kring vecka 4-5 och flytningar efter löp utan parning. Om en gammal hund får problem med levern är det ofta fråga om cancer. Kvinnor som inte längre menstruerar saknar östrogent hormon och slidans väggar blir därför sköra. Skendräktig hund undersökning och medicinsk behandling. Flytningarna blir illaluktande och ändrar färg till grå, vitaktiga eller gula …. Hon var lite kass i magen för nån vecka sedan då jag bytte foder och gick ner något i vikt men magen är numera bra på henne.

Det beror på att bakteriefloran i förhuden förändras då och då. Bakteriell vaginos är ett namn på en åkomma som kan beskrivas som en obalans i slidans bakterieflora. Ibland ligger hon på soffan och då blir det blött, både i pälsen och på soffan. Gula flytningar som kommer i samband med infektioner eller sjukdomar är oftast bara ett av flera symtom. Hej Jag har köpt en underbar liten Amstaff flicka. Emma slutade blöda i torsdags och flytningarna började direkt. Bakteriell vaginos är ett vanligt underlivsbesvär som orsakas av att bakteriefloran i slidan rubbas. Laktobacillerna som är slidans försvarare saknas. När febern lagt återgår allt till det normala. Bland annat för att utesluta att det är livmoderinflammation tiken drabbats av. Du har flytningar från slidan som ändrar färg och inte går över efter tre dagar. Kvinnor som har feber kan få färre lactobaciller vilket ger tunnare slidsekret och vattnigare flytningar. Om dina flytningar har en gul (ibland grön) nyans och luktar illa kan det bero på en trikomonasinfektion, trichomonas är en parasit som kan orsaka en sexuellt överförbar infektion. Nu är jag orolig för livmoderinflammation. En tik måste alltid undersökas innan eventuell medicinering sätts in. När det gäller tikar kan det vara frågan livmoderinflammation och hos hanar förhudskatarr. Du har haft symtom på svamp i slidan mer än två gånger på ett halvår. Det finns många leversjukdomar som vanligen debuterar hos mycket unga individer. Nä man ska aldrig vara helt säker på att vet.

Hund; luktfria gula flytningar; Textstorlek: small medium big. Skriv ut. luktfria gula flytningar. Hej jag parade min mops tik för ca 1 vecka sen och hon började för två dagar sen att ha gulgröna flytningar. Har byxor med trosskydd på henne nu också efter löpet för att hålla koll på flytningarna. Har försökt att läsa på själv vad det kan vara, men hittar ingenting om gula flytningar och …. Kontrollera att inga flytningar kommer från könsorganen. Kontakta veterinären så snart som möjligt om du upptäcker flytningar. Ibland kan du få blodblandade flytningar. Ett vanligt symtom är också att få väldigt ont i nedre delen av magen. Det brukar göra mer ont när du anstränger dig. Du kan också få feber och allmän sjukdomskänsla. Hun är nu 14 veckor gammal. pigg. äter bra sover bra inget att klaga på där. Du har flytningar från slidan som plötsligt börjar lukta illa. Flytningarna kan då vara gröna, gula, grå, gryniga eller blodblandade. Ringde vet på en söndag fm när jag upptäckte det. Kl 14 var hunden opererad och klar. Flytningarna börjar ofta lukta illa samt får en onormal konsistens. Bra position kan vara halvsittande mot förälder eller i förälders famn med fötter ihop och knän särade. ”Stjärtfluss”/ perianal streptokockinfektion (rodnad) samt springmask (klåda) kan förekomma både vid anus och i vulva/ vagina. Främmande kropp orsakar ofta illaluktande flytningar. Diagnostik. Urinodling. Tecken på dräktighet: Viss vulvasvullnad kvarstår efter löpet; Tiken är illamående i vecka 3 och/eller 5. Tarmbakterier kan lätt föröka sig och ge upphov till besvär. Jag har lagt in detta på hundar i fokus också, men provar här också. Nadja är 8 veckor 2 dagar. Nu på senaste två dagarna har hennes tik-kön blivit dubbelt så stort, rött, svullet och jag imorse såg jag att det även varade lite. Dina flytningar beror sannolikt på torra slemhinnor i slidan. När man kommer in i klimakteriet och östrogennivåerna sjunker blir slemhinnorna i underlivet mycket tunnare vilket gör att det inte utsöndras lika mycket sekret som tidigare. Symptomen på infektion är, förutom gula illaluktande flytningar, sveda och klåda genitalt. Fråga: Min eurasiertik på 9 månader, har haft sitt första löp nu denna månad. Hon blöder inte längre men hon luktar väldigt illa. Jag har kollat om hon har flytningar eller så men det har hon inte. Hon är inte svullen i ”dosan” heller men jag är lite orolig att det ska vara någon inflammation […]. Vid undersökningen får djurägaren svara på frågor om tidpunkt för senaste löp och om hundens beteende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *