Socker Dokumentär

Brandi

Hur du gör en storsäljande men usel dokumentär om kost

Dokumentär-arkiv – SockerChocken

Dokumentär SVT Play

  1. 5 Dokumentärer du inte bör missa på Netflix – Lindas Matstuga
  2. socker – Sökning SVT Play
  3. Dokumentär på SVT: Sanningen om kolhydrater Diet Doctor
  4. Alla avsnitt – P1 Dokumentär Sveriges Radio
  5. Forskarna krossar hälsomyterna: Socker är inget gift
  6. Vipeholmsexperimenten – P3 Dokumentär – Sveriges Radio
  7. Coca-Cola anklagas för att ha mörkat hälsorisker SVT Nyheter
  8. Dokumentär-arkiv – SockerChocken

Där så gick dem igenom fruktos och att det är värre för kroppen överhuvudtaget än vitt socker. Vi var på 50-års kalas om jag inte minns fel med släkten, dottern var nio månader gammal. Vi svenskar blir mer hälsomedvetna – men skär ner särskilt mycket på sockret, det gör vi inte. En film som är både lättsam och tung där Damon Gameau testar hur hans annars hälsosamma kropp påverkas av socker. En kritisk genomgång av “dokumentären” Sockerfilmen. Inte om man ska tro en ny forskningsstudie. Bland annat anklagas man för att använda samma taktik som tobaksbolagen gjorde på 50- och 60-talet. Kulturdokumentärer i K special och undersökande journalistik i Dokument inifrån. Vad säger läkarna, vetenskapen och alla tester som hittills har gjorts på sockerstinna dieter. Claude Marcus medverkar och säger bland annat att det är en myt att socker leder till hyperaktivitet utan …. But there have never been recommended limits for sugar on Canadian food labels, despite emerging research that suggests the sweet stuff may be making more of us fat and sick. Sockerfilmen, australisk dokumentär från 2014 i SVT Play. I Dox hittar du världens bästa filmer om verkligheten.

Politikerna måste ta sitt ansvar, fetmaepidemin är jämförbar med böldpesten, säger programledaren. Därför testade jag att leva likt en genomsnittlig svensk femåring under en vecka för att konkretisera precis hur mycket socker vi ger våra barn. Problemet var bara att hon gick bättre utan och med protesen kunde hon inte leka vilda lekar. We’ve heard for years about the dangers of eating too much fat or salt. Idag när mina barn väckte mig på morgonen så tittade jag på min mobil och där fanns en 10-15 notiser. I denna mycket sevärda dokumentär gräver Gillian Findlay i sockrets skadeverkningar och hur industrin jobbar för att konsumenterna inte ska upptäcka dem. En ganska intressant dokumentär om socker, inget form av lchf förespråkande utan bara vad sockret faktiskt gör för skada. Paolo Roberto är efter två veckor på enbart snabbmat inför TV3-dokumentären Vi äter ihjäl oss psykiskt knäckt. Två identiska tvillingar – båda läkare – äter olika mat under en månad. Då var det dags att informera om hur man tar hand om sommarens bär och frukt utan att man måste tillsätta massa socker för att det ska hålla sig ätbart. Gillade du dokumentären Super size me. Titta på, streama online tv, serier och filmer gratis. När hon var sex månader fick hon sin första benprotes. Aldrig tidigare har människan ätit en massa kalorier utan att samtidigt få …. Folkets fiende nummer 1: socker. Är det verkligen så. En person som försöker vara ganska så nyttig i Usa får i sig ca 20 sockerbitar om dagen som dolt socker.

Ersätt allt socker han äter med fett. Mår han bättre då kan man undra. Faktum kvarstår hur i h-e kunde han gå upp så mycket i vikt på så kort tid. Sen ljuger han ju som en häst, Han sa exvis. Streama dokumentärfilmer och dokumentärserier från Sverige och världen. Socker är åtta gånger mer beroendeframkallande än kokain och det göms undan i allt från jordnötssmör, färdiga salladsdressingar till bröd och chips.. En dokumentär om en amerikansk familj som bestämmer sig för att adoptera tre barn från Ryssland, samtidigt. Allt fler människor anses överviktiga och enligt experter beror det på att vi äter för mycket av fel sorts kolhydrater. När vi ständigt matas med nya rön är det svårt att veta om vår lunchpotatis är en bra…. Att laga ett barn (R) 51 min-sön 08 dec kl 15.03. Lollo föddes med bara ett ben. Under två års tid matar man patienterna med enorma mängder socker. Patienterna får äta kolor, socker och choklad under uppsyn, sponsrat av sötsaksindustrin, och resultatet blir förstås ännu fler hål i tänderna. I stämningen som lämnats in av The Center for Science in the Public Interest på uppdrag av Praxis Project. Socker eller fett, vilket är värst. Vi ville testa ett nytt grepp kring allt prat om socker och använda visualisering istället för långrandiga faktablad. Filmaren Damon Gameau undersöker det dolda sockret i …. Då måste du kolla in denna. Socker. Granskningar Charlotte Erlanson-Albertsson om socker och sockerberoende i Kvartal. Här har du receptet på hur du skapar en dokumentär kring kost som är garanterad att bli en succé. Sanningen om socker på SVT2 SVT Play. Det är dags att vi börjar ta sockrets skadeverkningar på allvar, menar hon. Och ger samtidigt tips på hur vi på mest effektiva sätt kan minska – eller helt bli av med – vårt sötsug. Posted by Broher47. Socker är åtta gånger mer beroendeframkallande än kokain och det göms undan i allt från jordnötssmör, färdiga salladsdressingar till bröd och. Filmaren Damon Gameau undersöker det dolda sockret i vår vardagskost genom. Trots att vi matas med nyheter, forskningsrapporter och larm om sockrets påverkan på hälsan nästan varje dag så kvarstår problemet. 22 procent av vad ett genomsnittligt svenskt barn äter på en dag är socker, enligt Aftonbladets dokumentär ”Mitt sockersöta barn”. Dokumentär om Kolloidalt Silver. 2016 släppte Anna Böhlmark en dokumentärfilm om kolloidalt silver. Denna timslånga dokumentär är filmad i sex olika länder för att ge ett bredare perspektiv på kolloidalt silver, men fokus ligger på det kolloidala silvrets utveckling och användning i Sverige. Tillsatt socker innehåller inga antioxidanter alls. Personligen tror jag (men här skulle det absolut behövs mer vetenskap) att det är en viktig del av förklaringen till varför just tillsatt socker kan vara så illa för kroppen. Han har tidigare levt utan socker i 3 år men undersöker nu det dolda sockret i vår vardagskost. Filmaren Damon Gameau undersöker det dolda sockret i vår vardagskost genom att äta helt. I denna dokumentär fick ett manligt tvillingpar testa två olika dieter – en fettdiet där socker inte fick inkluderas och en sockerdiet där man istället uteslöt fett. Båda dieterna resulterade i en viktnedgång där. Igår sände SVT en del av dokument inifrån om socker och sockerberoende. Som jag nämnde tidigare behövs varken socker eller konserveringsmedel för att få en produkt som utan …. För ett tag sedan så såg jag och min familj en dokumentär om socker och dess inverkan på kroppen. Att trots vi äter samma mängd fett som förr är vi idag överviktiga, så man påstår det beror på sockret. Hur påverkas barnens hälsa av allt socker – och hur kan vi få dem att äta mindre sött.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *