Tina s Trend Frisör Falkenberg

Brandi

Tinas Salong

tinas fotvård – En liten, mysig och fräsch salong

  1. Tinas Salong – Home Facebook
  2. Tinas Salong, KUNGSBACKA Företaget eniro se
  3. Tinas Salong – Startsida Facebook

Haircut – Clean HTML5 and CSS3 responsive template. Först får dina fötter ett skönt och uppmjukande fotbad 2. I left with a great haircut and confidence that my search for a …. Tinas Salong, Fredrikstad. 230 likes. Hei ️ Fra 1 september starter jeg opp TINAS SALONG i Mosseveien 3. Bland tjänsterna som erbjuds för hår finns klippning för dam, herr och barn, permanent, färgning samt brud- och festuppsättning. Hos oss kan du få hårvård, hudvård, massage, nagelvård, vaxning. Tinas Salong – Ryggeveien 96, 1528 Moss, Norway – Rated 4.9 based on 10 Reviews “Flinke og hyggelige frisører”. Salongen med det lilla extra. Hem. Produkter. Hos Tina är en salong i Tuve med en trevlig och avslappnad ”hemma hos känsla”. Services Hair Extentions Coloring & Styling Blowouts Bridal Services Nails Makeup Tanning Full Body Waxing. Varit på salong Tina, Skulle enbart färga håret. Men efter färgningen så skulle jag betala, och priset blev ca 1200 kr. (ENB FÄRG)! Priset skulle ligga runt 790 kr. Vi utför färgning, klippning, permanent, slingor, toning och allt som rör ditt hår. Tinas Lilla Salong är en av totalt 2 frisörer i Vallsta där du kanske kan permanent håret. För oss frisörer är det viktigt att ge dig en avkopplande stund ifrån. Tel: 0300 – 179 79 Mobil: 0707-288945 E-mail: [email protected]

Tina s Trend Frisör Falkenberg

När du är här lägger vi frisörer all vår fokus på DIG. Studentrabatt. Frisör Cilla. Frisör Heléne. Vi är en mysig frisörsalong med ett stort frisörhjärta. Kontakta Tinas Lilla Salong för mer. Här kan du i en lugn och trivsam miljö koppla av med behandlingar för både skönhet och välmående. Massage priser. Thaimassage 1 timme 400kr. Salong Tina. På Nobelvägen precis vid Sankt Pauli Kyrkogård hittar man Salong Tina, som är en hår- och skönhetssalong. Frisören döms mot sitt nekande till böter för att ha sexofredat två unga kvinnor som var kunder i hans salong i Skåne. Tinas Salong öppettider Tyvärr har vi inte fått in några Tinas Salong Kungsbacka öppettider här ännu, hjälp oss gärna genom att skriva dom i kommentarerna nedan. Salon and day spa. Hair salon, nail salon, eyelash extensions, and more. Unik Hudklinik är en professionell hudvårdssalong som är ansluten till Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation.

Stinas Salong Din frisör i Kiruna

Tinas Salong. Liten och personlig salong som erbjuder allt ifrån klippning till färgning, toning, håruppsättning och öronhålstagning. Tinas salong. Adress: Kyrko gatan 11, 43430 Kungsbacka. Floren’Tinas’ fotvård och massage är en liten, mysig och fräsch salong belägen i centrala Växjö som erbjuder fotvård och klassiska ansikts- och kroppsbehandlingar. Samtalade i telefon om ett ungefärligt pris. Tillgänglighetshjälp. Facebook. E-post eller telefon: Lösenord: Glömt kontot? Startsida. Om. Foton. Inlägg. Community. Visa mer av Tinas Salong på Facebook. Logga in. eller. Skapa nytt konto. Visa mer av Tinas Salong på Facebook. Vi är en frisörsalong i Slöinge, söder om Falkenberg. Välkommen till oss på Stinas Salong. Vi är ett gäng kreativa frisörer som har hög kompetens inom hår, barbering och make up. Hos oss är du i fokus och vi vill göra ditt besök till en upplevelse. Bokningspolicy: Avbokning ska ske 24h innan bokad tid, annars debiteras 100% av behandlingskostnaden. Avbokning måste ske via telefon 0980-81131. Tillsammans är vi ett kreativt gäng som vill att du som kund skall känna dig nöjd och få en positiv upplevelse här hos oss. Här fixas hår som naglar och ögonbryn. Jeg ønsker alle mine gamle og nye kunder. Visa nummer. Testa hur bra ditt företag syns på internet. Visa foton, profilbilder och album från Tinas Salong. Vi är två frisörer i Sundbyberg som kan det senaste inom frisyrer. Boka Online. Hem; Behandlingar. Klippning; Färg/slingor; Permanent; Vård. Pedikyr betyder fotvård och innebär det här: 1. Därefter klipps tånaglarna och vi rensar runt och under naglarna. Nedan kan du välja var du önskar boka tid. Välj mellan medicinsk fotvård, som förebygger och behandlar olika fotproblem, och skönhetsbehandlingar som nagelvård, vaxning och färgning av fransar och bryn. Då både pris och skicklighet kan variera mellan olika skönhetssalonger och därför är det bra att kolla med fler salonger från orter i Gävleborgs län. Avvikande öppettider för Tinas Salong kan förekomma under t ex jul, nyår, midsommar, valborg, pingst, påsk etc. They work quickly, can do exactly what you want and are so polite and personable. I enjoyed my experience and I will only be coming her for pedis, gel manis and acrylics from now…. Tina’s Massage. ÖPPETTIDER. Måndag – Fredag 10.00-20.00. Lördag 10.00-18.00. Söndag STÄNGT. Foto Galleri och Priser. Hitta och få information om frisörer i Hässleholm och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Tinas Lilla Salong öppettider Tyvärr har vi inte fått in några Tinas Lilla Salong Vallsta öppettider här ännu, hjälp oss gärna genom att skriva dom i kommentarerna nedan. Avvikande öppettider för Tinas Lilla Salong kan förekomma under t ex jul, nyår, midsommar, valborg, pingst, påsk etc. Priset skiljer för permanenten mellan olika frisörer och det kan vara en god idé att jämföra med andra hårfrisörer där du kan permanenta dig hos i Vallsta eller i Gävleborgs län. Salong Atina – en Grön Salong med miljötänk. Tyvärr använde Tina ett preparat som luktade mycket och satte sig i mina kläder trots hennes försök att med trasa “tvätta rent”. Dusch finns inte heller vilket var en nackdel. Annars övervägande positivt och tidshållningen var perfekt. Tina är trevlig och salongen är fräsch. TinasTrend Schampo & Balsam som förstärker rött hår Copyright Tina’s Trend 2019 | Theme by Theme in Progress | Proudly powered by WordPress. Vi är en modern salong, som har som mål att ge dig bästa tänkbara service och optimala resultat i din hudvård.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *