Wellness Spa Västerås-Företagsevent, Teambuilding Västerås Wellness Spa

Brandi

Spa Hotels in Västerås – Lowest price guarantee

Du ska känna dig ompysslad och i trygga händer när du väljer en behandling hos oss. På Ditt Spa går det bra att betala med kort, kontant eller med Swish. Efter att ha skapat två av Sveriges mest prisbelönta spa- och resorthotell – Ystad Saltsjöbad och Falkenberg Strandbad, har vi på ESS Group nu förvandlat Västerås 100-åriga ångkraftverk till The Steam Hotel, en spektakulär destination med en helt ny sorts spa-upplevelse i absolut världsklass. Låt kropp och själ komma till ro hos oss på Wellness Spa. Västerås. Wellness Spa är ett familjeägt och ekologiskt spa med fokus på att du ska känna dig väl omhändertagen och kunna njuta till fullo. Vår underbara inomhusstrand och en mysiga spa & relax avdelning – kom gärna och skäm bort dig själv hos oss! Parkerar gör du gratis på någon av våra parkeringar, eller vid Ringvallens IP. …. Vi lovar dig en härlig upplevelse i Västerås Fräschaste spa. Förutom ett stort utbud av olika behandlingar har Wellness Spa en mysig spa- & relax-avdelning. Konferens i unik miljö · Autentisk japansk miljö · Prisbelönt spa. Boka idag! Återhämtning i japanskt spa. Behandlingar för ben, mage, armar eller hela kroppen.

Wellness Spa Västerås
spabehandling västerås nya resultat – Få alla resultat

Njut av Västerås högsta oas med ett glas mousserande vin och ladda för en rolig kväll. Vårt bad har både varma källor inne och ute. Välkommen till Hässlöhuset – Tillsammans med oss blir träningen enkel och rolig. Bli medlem redan idag för att ta del av detta. Keemisk Peeling Västerås | Wellness Spa Välkommen till Västerås mysigaste spa, med ett av Västerås största utbud av behandlingar. Nordic Wellness Västerås city är ett 2300 m2 fullservicegym i världsklass. Snabba leveranser · Trygg E-handel · Ekologiskt & naturligt · Stort sortiment. En mix av musik, dofter, mat, varma bad, kalla drinkar och het ånga skapar en upplevelse för alla dina sinnen. Find and book deals on the best spa hotels in Västerås, Sweden. Come for enjoyable after-work drinks with friends, or for an unforgettable weekend…. Kom in till oss om du vill träna för dig själv eller tillsammans med andra och umgås i en av våra trevliga lounger. Vi på Västerås Beauty and Wellness vill ge dig en stund av lyx. En av Sveriges ledande nätbutiker för ekologiska produkter. Vi finns i nyrenoverade lokaler på Gideonsberg.

Wellness – Sveriges jordklokaste nätbutik – Jordklok

Wellness Spa Västerås
Företagsevent, Teambuilding Västerås Wellness Spa

Wellness Spa

AnnonsHos oss får du möjlighet till både aktivitet och återhämtning. Alltid bästa pris online · Spapaket för alla åldrar · Sveriges första spa. AnnonsChoose from a wide range of properties which Booking.com offers. Search now! No Booking Fees · Free Cancellation · 24/7 Customer Service · Secure Booking. Obegränsad tillgång · Resultat och svar · Sekretessvänlig · 100% säkert. AnnonsMinska din miljöpåverkan med våra naturliga, ekologiska och hållbara produkter. Stort sortiment av ekologiska och naturliga produkter. Välkommen till Västerås mysigaste spa, med ett av Västerås största utbud av behandlingar. Vår underbara inomhusstrand och en mysiga spa & relax avdelning – …. Släpp stressen och pressen för en stund och låt dig svepas iväg. Det är alltför lätt att glömma bort sig själv och det egna välbefinnandet när man står mitt i vardagens stress och press. Unna dig att, för ett ögonblick, släppa fokus på alla måsten och låta sinnena och kroppen vila. I …. Massage Västerås | Wellness Spa Välkommen till Västerås mysigaste spa, med ett av Västerås största utbud av behandlingar. AnnonsSök efter Spa Vaesteras nu på nya KensaQ.com. AnnonsKoppla ned. Låt kropp och sinnen koppla av i det japanska badet på Yasuragi. AnnonsSki & Fun Packages – Skiing on the Hintertux Glacier. Crystal Spa Refugium · Snow Guarantee · Winter Packages · Skiing Hintertux Glacier. Vaxning Västerås | Wellness Spa Välkommen till Västerås mysigaste spa, med ett av Västerås största utbud av behandlingar. Konferens i Västerås för små och större grupper upp till 20 personer erbjuds i en lite annorlunda miljö. Att ha en konferens/möte/kick off i en härlig miljö är ett skönt sätt att uppleva dagen på.. Wellness Spa. Tallmätargatan 3. 72134 Västerås. 021- 18 86 88. Välkommen in till ett nära och familjärt gym på ca 800 kvm. Klubben erbjuder maskiner från bland annat Technogym och Eleiko. Vi har en nyinredd övervåning som har massa fina redskap och som inkom kort får en Crosscage. Vi erbjuder PT-träning, gruppträning, spinning, gym med fria vikter, crosscage, konditionsträning och mycket mer. Vi skapar en pool club i absolut världsklass, som inte liknar något du tidigare sett. Eller ja, det är inget spa i dess vanliga bemärkelse. Sky Spa Lounge is an calm oasis in the city centre, there are saunas, steam sauna, treatments and a lovely wiew over the sea Mälaren. AnnonsEn av Sveriges ledande nätbutiker för ekologiska produkter. Köp enkelt online! Minska din miljöpåverkan med våra naturliga, ekologiska och hållbara produkter. AnnonsHitta Spa I Vaesteras nu på Kensaq.com! AnnonsSki & Wellness Packages with skiing on the Hintertux Glacier & culinary Delights. Hotel Berghof Familie Dengg A-6293 Hintertux. Wellness SPA – Tallmätargatan 3, 72134 Västerås – Har fått 4.8 baserat på 93 recensioner “Supertrevlig och duktig personal. Att få ta det lugnt en stund, andas ut, bli omhändertagen är något vi alla behöver ibland. Wellness SPA – Tallmätargatan 3, 72134 Västerås, Sweden – Rated 4.8 based on 93 Reviews “Supertrevlig och duktig personal. Wellness Spa i Västerås. Västerås. Wellness Spa är ett familjeägt och ekologiskt spa med fokus på att du ska känna dig väl omhändertagen och kunna njuta till fullo. Aroma Massage & Spa i Västerås. Vi erbjuder massage, thaimassage, spa, bastu och solarium i Västerås. Vi har personal som är välutbildade och engagerade och …. Vi erbjuder allt från gym och spa till friskvård, milon och personlig tränare. AnnonsBilligt SPA och Wellnesshotell med halvpension.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *