Umeå City Massage – hitta se-Umeå City Massage

Brandi

Umeå City Massage Bryggargatan 54, Umeå – hitta se

Umeå City Massage bedriver sin verksamhet i centrala Umeå i “Hälsans Hus” alldeles intill Droskan. Här hittar du bland annat gym, gruppträning, bassäng, varma källor och solrum. Skicka e-post. Lägg till öppettider. Skriv ut. Ändra uppgifter. Om Umeå City Massage. Mycket träning för lite pengar, det är Tenton. Betalning sker genom Swish på plats vid uthämtning. Cirka 800 000 bolag måste anmäla verklig huvudman till Bolagsverket. En oas mitt i stan! Vi erbjuder er det senaste inom hud- och kroppsvård och jobbar ständigt med att utveckla oss. Umeå City Massage. Orgnr: 840801-XXXX. Översikt; Grunddata; Ekonomi; Personer (1) Omvärldsbevaka. Tänk på att det finns salonger listade även i överkategorierna. Umeå City Massage. Org.nr: 840801-XXXX Bevaka företag Skriv ut Visa allt om Umeå City Massage. På hennes adress finns två bolag registrerade (Idvattnet Invest AB, Umeå City Massage). Massage på jobbet till både stora och små företag. Huset är ett kulturmärkt äldre hus där ett tiotal massörer och akupunktörer hyr in sig. Med 93 rum och fyra konferensrum – ett på 240 m2 med plats för upp till 250 personer – är hotellet ett utmärkt val för konferenser, evenemang, romantiska semestrar och aktiva resor. Att boka tid. Du kan maila, ringa eller skicka ett sms. Lämna gärna ett telefonmeddelande om jag inte kan svara när du ringer.

Umeå City Massage
TONUS Massage City , Umeå, Centrala Stan Bokadirekt
  1. Bilder av Umeå City Massage
  2. Umeå City Massage – hitta se
  3. Umeå City Massage – Företagsinformation
  4. Umeå City Massage – Verksamhet & Status
  5. Start Umeå Wellness

Det är bäst om någon man känner på kan tipsa om en duktigt och pålitlig massör. Klassisk finsk massage, indisk huvudmassage eller varför inte massage till ert företag. Umeå City Massage. Besök + Lägg till hemsida. IKSU spa ligger i natursköna omgivningar i Umedalsparken. Hjälp vid rehabilitering och förebyggande av skador, såsom massage. TONUS Massage City. Linda Augustsson, medicinsk massageterapeut via Svenska hälsoteamet och certifierad massör via Branschrådet Svensk massage. Här hittar du alla thaimassage salonger i Sverige. Personerna som bor i det här området kör helst VOLKSWAGEN och bilarna har en genomsnittlig ålder på 15,3 år. It was a real fullbody massage, legs, arms. First Hotel Dragonen är ett familjeägt hotell i centrala Umeå, fem minuters promenad från centralstationen och gågatan med fantastisk shopping.

https://youtube.com/watch?v=XxGb3Srj9do

Massage Umeå. På Bokadirekt kan du hitta och boka t.ex. massörer, naprapater, frisörer och mycket mer nära dig. Verksamhet & ändamål Företaget ska erbjuda massage, såsom traditionell thailändsk massage och oljemassage. Jag jobbar som tidigare med min djupgående massage som består av både idrottsmassage där fokus på specifika muskler som belastas extra mycket behandlas och även manuellt lymfdränage som stimulerar lymfsystemet att transportera överskottsvätska och slaggprodukter från vävnad tillbaka till blodet för att rensas. Vi har även en härlig Relaxavdelning med bubbelpool för uthyrning. Man får massagen påklädd i bekväma löst sittande kläder. Massagen sker på madrass på golvet utan olja. Ört Massage En uråldrig form av massage där helande örter värms upp och extraktet masseras in i huden. En mycket rogivande massageform som lindrar smärta och inflammationer. Umeå City Massage, Umeå, Sweden. 3 likes. Medical & Health. Välkommen på massage mitt i Umeå centrum. Vi erbjuder aromamassage, oljemassage, thaimassage, fotmassage m.m. Besök vår hemsida för mer information. Massage Umeå – Boka din massage hos oss. Välkommen till Hälsans Hus i Umeå Vi erbjuder dig ett brett utbud av behandlingar och konsultationer, jobbar under tystnadsplikt och är försäkrade.. naturapotek, massage och koppning. Astrologisk medicin kan ge svar på en del frågor varför vi behöver extra mineralsalter eller vitaminer ibland. Sophi har 1 bolagsengagemang (Umeå City Massage). City I centrala Umeå på ett stenkasts avstånd från Västra Esplanaden hittar du en anläggning som innehåller det mesta för seriös träning. Välkommen till CityMassage – leverantör av massage till företag och privatpersoner sen 1996. OBS Ingång till massagen är från baksidan av affärs huset.Ring gärna och boka tid via telefon.INTE med Sms. Erbjudande: Köp 10×60 min oljemassage för 4300.00kr eller Köp 5×60 min oljemassage för 2250.00 kr Vill ni ha en snabb bokning så måste ni kontakta mig på telefon 076/107 07 76. Totalt i Umeå finns det 32 massörer och hos många av dessa massörer har flera personer som är duktiga på att massera. Ibland är svårt att hitta någon som är riktigt bra på att massera i Umeå och dessutom kan priserna variera en del. Umeå City-badlakan, 200 kr/st Nu finns möjligheten att köpa badlakan (70 x140 cm) med Umeå Citys klubbmärke. 200 kr/st. Ett begränsat antal kommer att kunna levereras innan jul. GÖR DIN BESTÄLLNING HÄR Umeå City för 8 dagar sedan; Gruppindelning Citycampen 2019. Välj mellan att bara besöka för en dag, eller bli medlem och ta del av utbudet mer regelbundet. Genuin massage i en lugn och avslappnande miljö. Vi erbjuder klassisk Thai, Olje och fotmassage som är perfekt om du vill slappna av och koppla bort allt runt omkring dig. Massage – Ålidhem – Gluntens väg 9, 90737 Umeå – Har fått 3.5 baserat på 21 recensioner “I liked it alot. Vi ser fram emot ditt besök Ring gärna för att boka tid. Vi har sex gym i Umeå, nära dig. Bli medlem Priser.. Boka din massage direkt på Tenton Marieberg, Tenton Xpress, City …. Letar du upplevelsepresent till födelsedagen, bröllopet, möhippan eller svensexan? – På Live it hittar du oförglömliga upplevelser för alla tillfällen. Sveriges första och bästa guide med recensioner till thaimassage, kroppsmassage, oljemassage, fotmassage och örtmassage i sverige. Formtoppen är ett företag i Umeå som bedriver gymverksamhet med störst fokus på friskvård, men även hälso och sjukvård.. Du kan även få hjälp med massage via oss, detta bokar du enklast HÄR. Observera att massage inte ingår i landstingsavtal 200:-/besök. Salonger. Här hittar du Sveriges mest kompletta lista över thaimassage salonger i Sverige. Endast städer med mer än …. När ni är i behov av en flexibel massör så bokar ni mig. Kan ni inte besöka mig så kommer jag istället till er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *