Orkar inte med min pappa, hatar honom Hjälp-Hatar Min Pappa

Brandi

Videoklipp av hatar min pappa

Hatar Min Pappa
Jag hatar min pappa – Flashback Forum

Hatar Min Pappa
Jag hatar min pappa – Ungdomar se Forum

Jag såg en bild i ett magasin om mammor och. Det enda hon vet om sin pappa är att han heter Börje och kommer från Kalix. – Han vet inte ens om att jag finns, men jag vill veta vem min pappa är. Jag hatar min pappa också, han trycker alltid ner mig, får mig att känna mig totalt värdelös och jag mår piss på grund av honom. Hon är blyg, men med en kall och hård yta. Då tyckte dom att jag var värd klorhexidin i ansiktet för att det skulle göra ont. Jag kom hem en sen kväll, var full. Jag skar mig i ansiktet en gång för jag hatade vad jag såg i spegeln. Han är alkoholist och det är anledningen. Jag hatar min så kallade pappa. 4 november 2016 – 18:30 / Dagens tanke och andra tankar 26 kommentarer. Och han ger henne massa pengar, saker och sånt. AnnonsStort sortiment av kontorsmaterial och produkter till låga priser. Jag hatar min mamma och känner att jag vill bryta kontakten med henne nu. Då rann ilskan av Johan Rabaeus och försoningen blev – plötsligt och oväntat – möjlig. – Det var som en nåd, säger han. Detär svårt att älska, och det är ofta ännu svårare att göra detsom en fri, ogift individ. Pappa hatar då jag dricker, så jag smög in i mitt rum, när jag kom in dit så satt min pappa där. (det här hände bara förra veckan.) okej, jag berättar så här. Jag hatade mitt liv som ung. Jag mår dåligt av att vara hans dotter, mår dåligt av tanken på att ‘Tänk så är jag lik honom på något sätt.

På ungdomsportalen Decibel.fi:s Våga fråga kan du anonymt skriva in en fråga om precis vadsomhelst som kan bekymra en 13-25-årig österbottning och få svar av ett 60-tal sakkunniga, allt från psykologer till kosmetologer, inom fem arbetsdagar. Då satte ni på tv:n, gav pappa porrfilmen och lät hans dotter titta. Han var inte hemma så jag läste det och svarade. Hon förstår varför vi ogillar/hatar honom men vill ändå inte skilja sig. Låttext: Okej Cecilia Nu kör vi Stunden är inne Efter flera års väntan Så har du din chans Nu ska han fan få Hej på dig Douglas vad gör du idag. Min pappa tycker nog inte om henne, tror jag. Han ska pensioneras och börjat dricka mer då. Jag tror jag hatar honom så starkt eftersom han stod så nära till min syster också å dem är av samma äckliga skrot. Han har sagt till mig i snart 14 års tid att jag är värdelös, oduglig, dålig på …. Jag vet inte vad jag ska göra längre jag trivs inte alls hemma, det är inte fel på mina föreldrar dem är hur fina som helst men det är huset vi. Först genom att förbjuda mig när jag bodde hemma. Jag tyckte detta var skönt då man slapp bråk och sådant.

Hatar Min Pappa
Orkar inte med min pappa, hatar honom Hjälp
  1. 5 Saker Jag Hatar Med Min Pappa – YouTube
  2. Bloggis Att hata sin egen pappa
  3. Varför hatar min egen pappa mig? – Ungdomar se Forum
  4. Jag varken hatar eller älskar min pappa Röster Expressen
  5. abbe meh – YouTube
  6. MIN PAPPA VÅLDTOG MIG MAMMA SÅG PÅ
  7. Jag hatar min pappa – Flashback Forum

AnnonsFars dag present, Till Min Pappa. Skämdes för min pappa för han skrek alltid när vänner var på besök. Min mamma vägrade att skilja sig även om vet att det gick ut över oss men det var alltid ursäkter ifrån hennes sida. Jag klarade inte mer och flyttade ut. Ja jag hatar faktist min pappa. Men så mycket hat och aggression har jag mot honom. Har sina perioder då han dricker mer, från kl 12 till sent på kvällen i tre dagar sträck. Jag kommer ihåg hur jag ochsyrran so barn råkade göra något fel och han tog tag i oss hårt, skakade oss och skrek åt oss, eller slängde in oss på rummet. Han skriker hela tiden för ingenting och misshandlar oss. Han brukar lugga mig i håret och slå mig i huvudet och på mina armar. Desutom blir min mamma som …. Han låter min syster göra allt medans jag får ingenting. ( hon är äldre) men hon fick göra mer när hon va 16 än vad jag får. Asso tjejer & killar jag får inte göra någonting. Kontorsmaterial och kontorsvaror till låga priser med brett sortiment. Snabba Leveranser · Fri Faktura avgift. Jag är en tjej på 19år som hatat min pappa enda sedan jag var 12år. Jag och mina tre syskon hatar honom och min mamma vägrar skilja sig, varför vet jag inte. Fattar inte varför, för hon är så jävla bortskämd.. Jag hatar min mamma för att hon kallar mig en massa saker, nu senast sa hn bitch till mig. Hon hindrade mig att ha en normal ungdom med kompisar, killar, fester, discotek och så vidare. Då sa hon till min far att ser du vad hon gör mot mig, sen så grät hon och sa till pappa att hennes bröstmjölk försvunnit. Det kom till en brytning som varade ända tills pappan hade blivit gammal och sjuk. Det är en pusselbit i min identitet som saknas, säger hon till Aftonbladet. Min flickväns pappa hatar mig, vad ska jag göra? Svar. Det första jag undrar är hur du vet att pappan hatar dig? Är det något du märker på hur han pratar med dig eller är det något han gör. Eller har han sagt det direkt till dig, eller sagt det till någon annan? Min sambo har uttryckligen sagt att han inte gillar en av mina döttrar på grund av hennes beteende och attityd. Jag medger att hon ibland beter sig illa mot mig. För mig som känner min dotter vet jag vad som döljer sig bakom denna. I filmen beskriver han också lättanden han kände när han första gången berättade sin hemlighet för någon och talar om alla läger och kurser som blev hans sätt att hantera det jobbiga. Svart hat som jag tror ibland gjorde mig nästan sjuk. Och som gjorde att jag bara ville dö. För jag skämdes ju över det också – ”jag hatar min egen mamma”. Lever med min pappa som gärna misshandlar mig fysiskt men även psykiskt och verbalt. Jag har precis lagt Matheo och mina trauman dök upp. Han kunde inte sova och jag frågade om Matheo ville att jag kliade honom på ryggen, det ville han gärna. Exet undrade om min sambo kunde gå på ett årsmöte för sonens fotbollsklubb samma kväll, det var tydligen obligatorisk närvaro för en förälder. Det var hennes vecka med sonen, men hon kunde av någon anledning inte gå på mötet. Därför blir jag så oerhört beklämd avatt självaste finansministern utbrister att Zara Larsson, som “hatar, hatar män”, är så. För att göra det hela bättre så kom min pappa med en så strålande kommentar som: ”Om vi någonsin blir så taskiga när vi blir äldre, så måste du säga till oss” Det är vid dessa tillfällen jag önskar att jag kunde ställa mig upp och skrika ut att det är precis vad ni gjort mot mig hela min barndom, och jag hatar …. Min pappa har alltid hatat m. Finns det magier som gör en frisk. Tror nästan att pappa har det jobbigare än min syster, pappa älskade honom för dom kunde vara “smygrasister” tillsammans. Ingen kan säga att min pappa inte stämmer överens på alla dem här punkterna. Jag hatar honom som jag harar min syster. Jag hatar min sambos son !! (långt) Oj, nu kommr jag nog få många reaktioner, men det är bara bra för jag känner att jag måste ha hjälp. Hoppas att.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *