Paula Uribe och Hugo Rosas babylycka

Brandi

Paula Rosas – Paula Uribe

Paula Uribe, Kontakt: Paulas vimedbarn se Vimedbarn se

I hennes blogg får läsare ta del av familjens vardagsliv, träning, föräldraskapet. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Absolut kan man ge konstruktiv feedback men många säger att det är det dom gör när dom rentav är kaxiga. Hugo Rosas träffade Paula Uribe under inspelningen av programmet “Whipeout” i Argentina. Paula Uribe; Toggle navigation. X. Sök. Johanna. Hej på dig och välkommen till min blogg. Så även när Paula Uribe tvingades ta emot beskedet att hon fått missfall i femte veckan i …. Hej på dig och välkommen till min blogg. Dottern Leonore har drabbats av rotaviruset trots att hon har vaccinerats. Mitt namn är Paula Andrea Uribe och här kommer några korta meningar om mig. Om du måste prioritera, vad väljer du? – Jag är helt fanatisk med mitt hår. Då träffade jag Paula och då.

Paula Uribe Blogg
Bröllop Paula Rosas

Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och …. Jag älskar att läsa Hugos blogg, det är så roligt att läsa saker ur hans perspektiv i och med att vi lever tillsammans. Det är ro. Paula Taxén. Varmt välkommen till min lilla blogg😍 Jag och min man Torbjörn bor på landet tillsammans med vår dotter Caroline och en liten chihuahua som heter Fire. Det är verkligen inte alltid som jag håller med Paula i det hon skriver men jag skulle aldrig lägga en spydig kommentar. Hon bor i ett hus på en flott adress i Älvsjö utanför Stockholm tillsammans med sin blivande man Hugo Rosas. I torsdags var jag på babykväll med min gamla bloggportal LOPPI och Paula Uribe. Married to @huggson and running one of the biggest blogs in Sweden. Men självklart ska man inte få skit för det. Denna blogg handlar om vårt liv på landet o hur jag får allt att gå ihop med min sjukdom. Jag är en 23 årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna.

  1. Paula Uribe Vimedbarn – Topplistor för influencers
  2. Paula Rosas Sida 2
  3. Paula Uribe och Hugo Rosas babylycka
  4. paulataxen blogg se
  5. Inredning Paula Rosas – Paula Uribe
  6. Paula Rosas Sida 3
Paula Uribe Blogg
Hugo Rosas Hugo Rosas Crossfit, familj & företag

AnnonsVälj och vraka bland hundratals onlinebutiker. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Hej på er och välkomna till min blogg. Mitt liv kretsar kring min fantastiska dotter Molly-Elise, min underbara blivande man Hugo Rosas, familj och vänner. Just nu är Paula Uribe och Hugo Rosas på semester i Thailand med sina två barn. Både Hugo och Paula har varit oroliga för Leonore som blev inlagd på sjukhus. – I lördags började Leonore att kräkas. Aldrig kommenterat Paulas blogg innan men varit en trogen läsare i många år. Paula Uribe, 23, och Hugo Rosas, 25, träffades för tre år sedan och bloggläsarna har fått följa relationen – med både upp- och nergångar på nära håll. Vår älskade dotter Caroline drabbades av hjärncancer 2014 och på min blogg kan du följa vår familj, vårt liv, hennes och vår kamp. Får fortsätta följa dig på instagram, bästa! ️. Snabb registrering. Fri telefonsupport på svenska. Över 100 snygga designer. Avancerat spamfilter och andra smarta funktioner till din hjälp. Jag och Paula har ju bara träffats två gånger tidigare, så detta blir också ett sätt för oss att lära känna varandra. I podden kommer ni få följa Paula och Hugos resa mot sitt drömbröllop och jag ska dela med mig av alla tips jag sitter på såklart, skriver Johanna på sin blogg. Paula Rosas Mom of 2 👧👧. Paula och Hugo gästar Malou Efter tio idag och diskuterar relationer, omställningen efter att ha fått barn, offentligheten som kommer efter att driva två av Sveriges största bloggar, bristerna hos dem själva och mycket mer. Jag heter Johanna, är 35 år och bor utanför Uppsala med min man och våra två barn. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Hugo Rosas var då inne i en strulig period i sitt liv. – Jag festade för mycket, jag träffade alldeles för mycket tjejer, jag hade ingen koll på vad jag ville med livet. Paret har två barn, Molly-Elise och Leonore. Louise 15 januari, 2019 kl. 06:53. Senast igår hade jag en lektion med mina sexor i hemkunskap och pratade om att ma ska vara positiv och ge feedback som kan förbättra maten vi lagar istället för att säga att det inte var eller såg gott ut. Hej och välkommen till min kanal. Jag heter Paula Andrea Uribe och driver en av Sveriges största bloggar. Det här med Youtube är helt nytt för mig men så spä. Jag har väl känt att hennes ätstörning bidrar lite till vad hpn sysslar med nu, jag tror inte det är sunt vad Paula gör. Allt på svenska · Snabb registrering · Fri support · Helt gratis. Paula Uribe Hej på dig och välkommen till min blogg. Jag är en 25 årig tjej som lever mitt liv …. Jag var på väg att lägga upp ett inlägg redan i torsdagskväll, men i brist på internet så blev det bara ett utkast av inlägget, men nu så, nu har jag äntligen fått igång det 🙂 Det var en jättemysig kväll och […]. Paula Uribe. Paula blev lite ledsen när hon läste Annika Leones hyllning till tre bloggande kvinnor med “riktiga mammakroppar”. Paula tycker det är olyckligt att ställa kroppar emot varandra och på en del som fött barn kan man gissa det utifrån spår på kroppen, men andra visar ingenting.. Bloggen …. På vår gård bor också mina svärföräldrar. Bilderna är privata om inget annat anges. Kommentera gärna 😝 Follow Paulahelenas 💕 on WordPress.com Bloggstatistik. 216 693 besök; Följ bloggen via E-post. Fick en fråga om vilka bloggar jag läser och egentligen så är det väl bara Hugos jag följer flitigt (vill ju hålla koll på min lilla gris). Hej hej, hörni, jag hinner inte med. Hur kunde det bli så mycket i almanackan denna vecka. Idag bestämdes att jag skulle kunna åka och hämta mina nya glasögon eftersom det var perfekt väder för en biltur till Värmland, -5 och sol! Paula Uribe har döttrarna Molly, 4, och Leonore, 1,5, med Hugo Rosas. Jag borstar håret flera gånger om dagen och håret är det som verkligen är viktigt för mig. Vilken skönhetsprodukt kan du inte vara utan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *