Ung Cancer Bloggar-ARMBAND – Ung Cancer

Brandi

Startsida – Ung Cancer

Ung Cancer Bloggar
Agnes bloggar på 1177 – Ung Cancer

Ung Cancer Bloggar
Cancerblogg – 12 gripande bloggar om att leva med cancer

Ung Cancers turné. Vi finns tillsammans för Ung Cancer. 3. Om Ung Cancer. Vad vi gör Historia Vi Finns Personal Styrelse Öppenhet Engagera dig i Ung Cancer. Ung. Om Agnes. 23 år gammal, bor i en småstad i västsverige. Har också en mysig bonusson född -04. Jag är en väldigt possitiv tjej och jag vill visa att allt går med lite vilja och ett glatt humör. Som ni får i lite bilder nedan. Men visst reflekteras varje sak om hur det skulle känts om jag haft ett vanligt knä utan en cancer resa. Vi faller tillsammans och vi lyfter tillsammans. All vinst går oavkortat till Ung Cancer. Fick min cancerdiagnos på min 20 årsdag (jan 2015), Wilms tumör (en barncancertumör som endast drabbar 2 på 10 miljoner vuxna per år), och har sedan dess behandlats med bland annat cellgifter, strålning och operationer m.m för att försöka bota. Jag heter Linn Andersson, är 21 år och mamma till min dotter Tindra jag har med mitt ex Marcus som jag medverkade tillsammans med i unga mammor på tv3 och viafree. Att växa upp med cancer vid min sida. 12 juli 2016 När man inte vill erkänna sin egna sorg. Men för en person som haft cancer kommer livet aldrig mer bli som det en gång varit. Här i bloggen får ni följa hela min resa genom behandligen, och mina tankar kring det hela.

Ung Cancer Bloggar
ARMBAND – Ung Cancer

Ung Cancer Bloggar
Jag vill bidra – Ung Cancer

  • Agnes – 23 år gammal, palliativ cancerpatient som lever
  • Om Ung Cancer – Ung Cancer
  • En starkare blogg – Du har cancer
  • Bloggar Cancerkompisar se

Ung Cancer tar inte ansvar för innehållet i bloggarna, det gör medlemmarna själva. Är du medlem och vill att vi länkar till din blogg. Jag fick diagnosen Cervixcancer i November 2013, då 23 år gammal och berättar nu om min resa. Detta är något en ung kvinna aldrig ska behöva gå igenom. Hej finisar och välkomna till min blogg. Det Finns Inget Bara I Ordet Hudcancer Malin Lundgren: från Stockholm, bloggar om hudcancerformen malignt melanom. Ung Cancer är en organisation för personer mellan 16 och 30 år och som har drabbats av någon form av cancer. Vad mer har cancer tagit från mig. Här får ni följa mitt liv och min kamp mot cancern. Vi hittar hoppet, ställer in kompassen och håller varandra i handen. För mig är det helt ofattbart.

Här kan du läsa våra medlemmars egna bloggar. En del har haft cancer, andra har cancer eller lever nära sjukdomen och några är inte längre med oss. Om Ung Cancer. Vi är axeln att luta sig emot. Vi finns när marken skakar och allt förändras. Vi skingrar mörkret, tänder ljuset och väcker glädjen. På min 20 årsdag åkte jag in till sjukhuset för smärtor i ryggen och en knöl i magen som senare konstaterades vara en tumör i njuren.” Så inleder Agnes Ovall-Andrén sitt första …. I hennes cancer blogg beskriver hon resan som hon gjort sedan diagnosen för snart ett år sedan. En resa som hon säger är ”något en ung kvinna aldrig ska behöva gå igenom”. Med sin blogg om cancer hoppas Nathalie vara ett stöd till andra och hjälpa andra i samma svåra situation. Mer info Köp. Föregående 1 2 Nästa. 100 per sida. Info. Startsida. Ung Cancer. Vad stöttar jag? Köpvillkor och integritetspolicy. Vanliga frågor. Återförsäljare. Kontakta oss. Logga in. Betalningsalternativ. Nyhetsbrev. Ung Cancer finns till för unga vuxna som själva drabbats eller lever nära någon som drabbats av cancer. Jag vill inte att cancern ska bli min identitet. Det var väldigt länge sedan jag skrev i bloggen nu jag såg att mitt senaste inlägg var över ett år sedan. Jag stod och hängde upp tvätten när tanken slog mig bara att jag är. Hur kan någon som transporterar en döende ung människa och hans unga blivande änka göra något sådant. Jag har haft en oerhört bra sommar med vänner och äventyr. Nu har jag haft en oerhört tuff skolperiod med 4 prov under 3 veckor. Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet. Registrera. Avregistrera. Ung Cancers nyaste armband i silver och svart. Elastiskt pärlarmband med plastpärlor och texten “Fuck Cancer”. Alla armband är unika, och vi kan därför inte garantera några färgkombinationer. Armban. När man får cancer så blir man väl omhändertagen av sjukvården. Dom håller koll på allt som sker i ens liv och tar väl hand om en. Men så fort man blir friskförklarad så kastas man ut i vardagen igen. Jag heter Linda, är född -77 och är mamma till tre underbara pojkar födda -99, -08 och -09. I augusti 2010 gifte jag mig med min make Lars i Skyview i Globen. Tyvärr har vi även fått en ovälkommen “familjemedlem” i form av cancer som härjar i min kropp. Jag fick beskedet att jag har cancer, en hjärntumör. I min blogg får ni hänga med på livet som ung mamma och även livet som Linn Andersson. En hel del av mitt sociala liv. Istället låg jag hemma, oförmögen att följa med. Jag var för svag för att hitta på saker och alla andras liv går ju …. Klicka här för att köpa armbandet i Jonas shop. Armband i silver med en berlock med texten “vi finns” graverat på baksidan och ett par händer som bildar ett hjärta på framsidan. Armbandet är gjort av återvunnet material och levereras i en silkespåse. Innan jag blev sjuk i cancer hade jag periodvis hypokondri som ofta ledde till väldigt stark hälsoångest. Fick träffat mina fina vänner idag, vart ju inte en dag för tidigt. Känns skönt att få komma ut och göra samma saker som innan. Vi åkte in till Helsingborg och kolla på alla fina flickor och pojkar som hade bal idag och sen satte vi oss på Harrys och åt lite god mat! Men det har egentligen blivit värre sen jag kom hem. För Ung Cancer handlar sjukdomen om så mycket mer än bara kliniska behandlingar och forskning utan även att hela livet, även om man drabbats av sjukdom, ska kunna vara så ljust som möjligt. Så med min blogg nu hoppas jag att jag kan vara till stöd och hjälpa andra. Ung Cancer berättade avslutningsvis om glappen i vården, behovet att kunna prata eller vara tyst, med någon som förstår. Om cancerspöken och framtidsvilja, och att kramas i tårar och hopp på jobbet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *