ungdomsmottagning & preventivmedelsrådgivning, Boden

Brandi

Bodens ungdomsmottagning – Region Norrbotten

Ungdomsmottagningen Boden
Ungdomsmottagningen boden se

BODEN BODEN Helena Hansson, kurator på ungdomsmottagningen i Boden, påpekar att unga personer som blivit utsatta för sexualbrott alltid kan kontakta dem. ”Det finns ett …. Järnvägsgatan 21, 953 37 Haparanda. 0922-145 Visa. Bodens Ungdomsmottagning. Vi har bokade tider och drop in-tider. Vi finns till för alla upp. Vi har tystnadsplikt och det är gratis att komma till oss. Har du något du funderar på eller är orolig över och behöver hjälp med. Järnvägsgatan 21, 953 37 Haparanda. 0922-145 Visa. Haparanda Ungdomsmottagning. All planering gör vi i samråd med dig. Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Till ungdomsmottagningen kan du vända dig fram tills du behöver hjälp med preventivmedel, vill testa dig för könssjukdomar, behöver kondomer eller akut-p-piller.

Ungdomsmottagningen Boden
Bodens Ungdomsmottagning Kungsgatan 49, Boden – hitta se

Ungdomsmottagningen Boden
Ungdomsmottagningen Boden – Home Facebook

Vi arbetar fristående från myndigheter och vårdgivare. Det finns tillfällen då man behöver tala med någon som man inte träffar i vanliga fall. Elevhälsan arbetar för att alla elever ska klara skolan så bra som möjligt. Ungdomsmottagningen Norrbotten – barnbidrag, barn som lever med våld, hjälp, använder våld, budgetrådgivning, begravningsombud, adoption, bris, boenden. Ungdomarna kan ta sig in mer anonymt, säger skolsköterskan Anna Sahlin. Nu finns. Ungdomsmottagningen är öppen för alla mellan 13 och 25 år. Alla som är 13–25 år och definierar sig som killar kan komma till mottagningen som har drop in. Hemkörning av mat från Restaurang Oregano i Boden ♢ Snabb leverans av restaurangens varierande rätter Säker, snabb och smidig betalning. Well made, individual clothing for men, women and. Mår man bra så går det oftast bättre i skola och går det bra i skolan så mår man oftast bättre.

Ungdomsmottagningen Boden
Piteå ungdomsmottagning – Region Norrbotten

Ungdomsmottagningen Boden
ungdomsmottagning & preventivmedelsrådgivning, Boden

Har du frågor och funderingar kring sex och samlevnad, kropp och själ, preventivmedel, könssjukdomar, graviditet eller behöver någon att prata med är du välkommen till oss. Vi är en gemensam ungdomsmottagning för alla ungdomar i Bodens kommun. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad. Ungdomsmottagningen. Till Ungdomsmottagningen kan du komma om du är mellan 12-25 år för att träffa barnmorska, läkare, skolsköterska och kurator. Här kan du få hjälp med det som handlar om kropp och själ. Du kanske har frågor om kroppen, sex, relationer eller preventivmedel. Bodens Ungdomsmottagning har verksamhet på Kungsgatan 49, Boden. Vägbeskrivning Visa större karta Bodens Ungdomsmottagning har 159 andra verksamheter i Sverige. Ungdomsmottagningen Boden, Boden. 181 likes. Ungdomsmottagningen är öppen för dig mellan 13- 25 år. Vi är en gemensam ungdomsmottagning för alla ungdomar. Hitta och få information om ungdomsmottagning & preventivmedelsrådgivning i Boden och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Vi tar emot ungdomar upp till och med 23 år. När du har fyllt 24 vänder du dig till din hälsocentral. Film om ungdomsmottagningen på svenska (youtube.com) Movie subtitled in English (youtube.com) Preventivmedelsrådgivning. Vi tar emot alla unga från 12 år till och med 20 år. Till kurator kan även du som är upp till och med 25 år komma för samtal. Vi som jobbar här. Lena Lindstedt, undersköterska Anneli Forsberg, skolsköterska. Explore Our Latest Winter Collection. Shop Now. AnnonsSpara upp till 80% i Boden. Inga bokningsavgifter · 100% äkta omdömen · Omedelbar bekräftelse · Service dygnet runt. Om du har fyllt 26 år vänder du dig istället till din hälsocentral. Har du frågor och funderingar kring sex och samlevnad, kropp och själ, preventivmedel, könssjukdomar och graviditet. Ungdomsmottagningen Boden, Boden. 180 likes. Ungdomsmottagningen är öppen för dig mellan 13- 25 år. Vilken åldersgräns som gäller beror på i vilket län som du bor i. Det kan variera från 18 år upp till 25 år i vissa fall. Elevhälsan Hälsa och lärande hör ihop. Hitta och få information om ungdomsmottagning & preventivmedelsrådgivning i Norrbotten Län och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Det kan till exempel vara något med kroppen, något hemma eller i skolan. Då kan du få hjälp från någon som är …. Det kan vara för att det har hänt något jobbigt eller för att du undrar hur något ska bli. Det finns saker du kan göra själv för att må bättre. Du kan också få hjälp att må bättre. Kungsgatan 49, 961 35 Boden. 0921-620 Visa. Är du nöjd med sökresultatet? Dåligt Bra. Visa större karta. Sitemap Kontakt Annonsera. Om Ungdomsmottagningen Boden. 0921 – 620 80. Ungdomsmottagningen är öppen för alla mellan 13 och 25 år. See more of Ungdomsmottagningen Boden on Facebook. Log In. or. Create New Account. See more of Ungdomsmottagningen Boden on Facebook. Log In. Forgot account? or. Create New Account. Not Now. Related Pages. Pär och Mickes kök. Restaurant. Galleri 14. Art. Liv Ranweg. Medical & Health. Mag-och tarmföreningen i Västernorrland. Ungdomsmottagningen är till för dig som är upp till 23 år. Vi arbetar med sex- och samlevnadsfrågor samt stödjande samtalskontakter. Vi som arbetar vid mottagningen är barnmorskor, kuratorer samt läkare. På tisdagar finns vi även på Gustafsvägen 9 i. I måndags öppnade ungdomsmottagningen i Boden igen. Nya lokaler och utökade öppettider ska göra det lättare för ungdomarna att ta kontakt. – Det är mycket bättre lokaler nu. Hotell Boden, Sverige med lägsta pris-garanti. Specialpriser · Enkel & snabb bokning · Upp till 80% rabatt · Språkstöd på svenska. När du är gravid eller behöver hjälp med din sexuella hälsa är du välkommen till oss. Barnmorskemottagningen Perstorp är en del av Region Skåne. Ungdomsmottagningen Fagerstabygden, Fagersta. 78 gillar · 1 har varit här. Vi vill förebygga psykisk och fysisk ohälsa hos ungdomar. Vi jobbar för att sprida information om säker sex genom studiebesök av elever i åk 8. Mannen kontaktades på Facebook av en person som fått ett brev hem med känsliga uppgifter om honom. Vi har tystnadsplikt, men om vi får kännedom att en ungdom far illa måste vi anmäla det så att ungdomen får rätt hjälp. Kondomer Här kan du hämta kondomer gratis, efter ett rådgivande samtal med någon av oss. Vi finns för dig som är mellan 18-67 år och folkbokförd i Bodens kommun. Vi arbetar på uppdrag av dig och har tystnadsplikt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *