Vi Har Inte Sex Längre-Visa fler nyheter om vi har inte sex längre

Brandi

6 tecken på att det är dags för parterapi

Vi Har Inte Sex Längre
Vi har inte sex längre – FamiljeLiv se

Har varit tillsammans i 9 år. Men det vill Heli. Anna-Leena Härkönen är aktuell med romanen ”Nej tack” (”Ei Kiitos”), om ett gift par i 40-årsåldern där han har tappat lusten. Känner du dig nere efter att ha blivit nobbad av din kille när du tagit initiativ till sex. Varje medlem är ansvarig för sina inlägg. Det hela började ganska tidigt i vårt förhållande, och har av olika anledningar bara blivit värre och nu har det gått så långt att jag inte vet om det går att lösa eller om vi borde lämna varandra. Jag och min man har haft ett fantastiskt liv på många sätt. För övrigt så hjälper jag till med allt hemma och myser. Vi har sex säg cirka 3-4 gånger i månaden och då infaller alla månadens sex under samma vecka i stort sett – när hon har ägglossning. Och jag vill inte tvinga mig själv, det känns falskt på något sätt. Annika är 33 och har tre barn, 9, 4 och 1,5 år gamla. Sedan våra barn föddes har saker varit mycket svåra. Men eftersom hon säger kanske så hoppas jag och fortsätter att göra saker i hemmet och på andra plan.

Nyheter om Vi Har Inte Sex Längre

Vi Har Inte Sex Längre
Visa fler nyheter om vi har inte sex längre

Jag har försökt prata med honom om det men det slutar alltid med att vi bråkar och att han säger att sex är det enda jag tänker på och att jag är värre än en kille. Anledningarna till att han inte känner för att ha sex kan vara många – men det beror inte på dig. Det som har slagit mig är att jag kanske var alltför tålmodig som avstod från sex så länge i stället för att lyfta upp det som ett allvarligt problem? Jag har under ett år nu studerat. Jag vet att han har det stressigt på jobbet i omgångar, att han inte tränar, snusar och tar ofta några öl med kollegor eller vänner, allt …. Du är trött, stressad och har helt enkelt tappat lusten. Jag har en fråga.. Jag och min man har varit tillsammans i tolv år och varit gifta i sex år. Men nu har det nog gått tio månader där det känns som att vi aldrig har sex längre. Har jag tur så har vi sex när jag är hemma en hel dag på helgen, då han inte jobbat och inte kan runka. Eller? Inte om vi får tro psykologen och relationsexperten Eva Rusz, som menar att vi har blivit ett gäng lustnarkomaner som slänger in handduken så fort vi inte känner passion och har sex varje dag. Meny Forum Minskad lust – Sex & samlevnad. Ladda ner (24 min, MP3) Min lista Finns i Min lista Dela Öppna i appen Musik som spelats. Vi har varit gifta i mer än 30 år nu, och inte minst vårt kärleksliv har fungerat väldigt bra. PLUS 7 tecken på att hen inte längre är kär. Fråga till Relationsexpert 15 februari, 2017. Har varit hemma i en vecka med henne nu men får inte ens en avrunkning längre. Matti vill inte ha sex längre.

Det känns som att vi aldrig har sex längre

Hon säger att hon kanske aldrig mer hittar tillbaka till lusten att ha sex med mig. Hon har inte sexproblem, för …. VI har varit ihop i 3 år och i 1 år har det varit väldigt dött. Allt är perfekt. Vi älskar varandra så himla mycket. Vi har problem med sexlivet eller rättare sagt vi har knappt något sexliv längre. Gå till startsidan. Bli medlem Logga in Skaffa blogg. Han har nyligen skrivit till ca 10 andra tjejer och bett om bilder, och fortfarande inget sex. Det är flera månader sedan vi hade sex och då var det inte ens bra. Hur gör man när sexlusten går ner. Problem: I början hade ni massor av sex, men inte längre. Du känner mest för att sova när ni gått och lagt er och tänder inte på din partners säckiga mysbyxor med trasigt resårband. Jag har alltid haft ett stort sexbehov men min kille har inte alls samma drift. Jag känner mig totalt knäckt och ledsen över att vi har sex …. När hon väl kom hem fick jag enbart en avrunkning och inte en avsugning. När jag tar upp ämnet svarar hon samma sak hela tiden. Min man vill inte ha sex längre. Det har varit ganska mycket som hänt runt omkring oss men det verkar som om det alltid är nâgot nytt som bekymrar. Har varit inne pâ att han kanske är homosexuell! Passionen är borta. Ni har typ aldrig sex. Det har gått stå i relationen och det är nog dags att gå skilda vägar. Risken att han säger nej på grund av någonting som du har gjort, eller för att han inte längre tycker att du är …. Vi hade gjort det flera gånger och min fru tycktes mestadels njuta av det. Jag hade svårt att acceptera det faktum att hon inte alltid vill göra det. Ju mindre hon ville göra det, desto mer gjorde jag det. Minskningen av intresset för sex blev gradvis sämre. På senare tid har min sexlust dock avtagit mer och mer. Nu känner jag ingen lust alls längre. Det har inget med min man att göra. Numer finns till och med ett begrepp som beskriver förhållanden där paret har sex mindre än sex gånger om året. Jag har dåligt samvete mot min sambo, hon vill oftare än jag – men jag orkar bara inte ha sex just nu. Alla andra verkar ha sex precis jämt. Hej alla, då kör vi igång med frågorna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *