Gran Danois-Grand danois – valpar till salu Köpahund se

Brandi

Grand danois Wikipedia

Begge forældre haves og er store kraftige hunde, med god knoglestruktur, god styrke og begge 100% sunde og raske. With Niels Hausgaard, Anders Grau, Mick Øgendahl, Frederik Cilius Jørgensen. Han är en kelig kisse som är uppvuxen med Grand danois så hundvana har han. NordCh. EuW-97, KBHV-97 & Int.Ch Kingsize Happy Hooker. Jag föder upp Grand Danois gult och tigrerat och Jack Russell Terrier. S, SF & Int. Ch. Kingsize Born a Beauty. Varför man går upp mitt i natten. En grand danois har tålamod med barn men man måste lära barnen att ha respekt för hunden, ingen hund är en leksak. Kennel Pine Garden eurasier och grand danois Hem Kullar P-kullen Eurasier Om rasen Stamtavlor Foderhundar Grand Danois Valpkullar Om …. Kontakt. Elisabeth Sandberg Leon Enebacksvägen 15 430 75 Fjärås Tel +46 (0)709 703981 E-post: [email protected] Hundarna är vana vid både barn, katter och andra hundar.

Grand danois är en väldigt mjuk ras och vill gärna tillmötesgå sin ägare. Välkommen till Svenska Grand Danois Klubbens hemsida. Vi föder upp Grand Danois i en liten skala. Proud breeder of our world famous Great Danes and French Bulldogs for more than 20 years. Han har under hela sitt liv fått varit ute då han bor på landet. Han är svart med en liten vit fläck på bröstet och en mindre vit fläck på magen. Svenska Grand Danois klubben har haft rasspecial på Vadstena camping nu i helgen och varje lördagsmorgon brukar vi ha en gemensam promenad. Vår katt på 4-år behöver ett nytt hem p g a ändrade familjeförhållande och tidsbrist. Mankhöjd på hanar är lägst 80 cm, 90cm bör inte överskridas. Vare sig ni vill stärka ert varumärke eller önska era medarbetare God Jul så är pepparkaksformen i sin …. Pas på, at fx leg med små hunde ikke udvikler sig til ukontrolleret jagt. Kennel startade med grand danois år 2006 men jag har erfarenhet av grandis längre tillbaka och Jack Russel sen år 2009 och har även gått skk uppfödare utbildning 2016. Grand danois är en tysk ras som är en ädel, lugn och värdig hund.

Grand danois skall till sin karaktär vara vänlig, kärleksfull och trogen sin ägare. Mankhöjd på tikar är lägst 72 cm, 84 cm bör inte överskridas. Här finner du mycket information om klubben, rasen, utställningar och flera andra aktiviteter som kurser, promenader och medlemsträffar. Grand danois härstammar från Tyskland (tyska: Deutsche Dogge) och framavlades till en början som en molosserhund som jakthund för högvilt. Idag används dock hundrasen till största del som sällskapsdjur. Vad som kanske specifikt kännetecknar rasen är utan tvekan dess storlek – för det här är då inga småhundar. Uppfödare av grand danois, medlemmar i SGDK. Listan kommer att uppdateras kontinuerligt.För information om valpar, föräldradjur, färger, mm – kontakta uppfödaren direkt. Læs om racen. Opdrættere. Spørg vores opdrættere om alt mellem himmel og jord vedrørende racen. Grand danois är enorma, kraftfulla och eleganta hundar. Vi är en familj som bor i Skåne, närmare bestämt i Vinslöv. Det började med att vi skaffade en grandis och började åka på utställningar med henne, det gick bra och vi blev bitna av det. Grand danois var från början en stor stridshund som användes till att hetsa tjurar och i jakt på varg, vildsvin och kronhjort. Man har hittat ritningar av hunden i Egypten från 2200 fkr. Grand danois valp. Fyll i din e-postadress för att få e-post när vi har nya annonser tillgängliga för: Grand danois valp. Du kan avbryta dina bevakningsmail när som helst. Genom at …. Here you will find the best bits from the past and the Danes that will lead our success in the future. Grand Danois Skylt / Dekal / Magnet med mobilnummer. 135 kr. Info Köp. Hund, Grand danois katt, höna, kanin. 350 kr. Info Köp. Här bor en värdefull hund utan trafikvett (egen bild) 175 kr. Info Köp. Här bor jag (Egen bild) 145 kr. Info Köp. Här springer vi lösa och vaktar (egen bild) 175 kr. Info Köp. Både mamman och pappan har stamtavlor och pappan har deltagit i några utställningar. Vid leverans kommer valparna att ha: -Vaccinerats -Chippats -Avmaskats -SKK registererats -Veterinärbesiktigats P.S Endast seriösa svar! Grand Danois, ty jag är själv uppfödd på en kennel. Mina Föräldrar har fött upp gula o tigrerade gd sen 1972 fast dom skaffade sin första gd på 60-tal (Banderillas Kennel.) Fick min första egna gd på min 11 årsdag 1981. Grand Danois, hvalpe, 8 uger, salgklar 1 januar 2020, Store kraftige Grand danois hvalpe sælges. Hannen ligger på 88 kg, og er 84 cm over skulderen. Våra Grand Danois är vänliga, kärleksfulla och trogna. Självsäkra, oförskräckta, lättuppfostrade och läraktiga sällskaps- och älskade familjehundar. Publicerat i Bilder, Livet med en Grand Danois. Publicerat i Bilder, Pectus & matte bilder. Hej och välkomna till Kennel Grand Giant´s. För företag. Pepparkaksformar är ett perfekt sätt att sprida glädje på. Det är ingen enmanshund utan snarare en familjehund som vid vuxen ålder vakar över sin familj och håller en viss distans till främmande människor. Grand danois är en rar och tillgiven hund som med enkelhet kan anpassa sig efter människor. Grand danois är en stor hund, ofta uppåt 70-90 kilogram med även 70 till 90 cm i mankhöjd. Enskilda grand danois har vid flera tillfällen noterats i Guiness rekordbok som “världens största hund”. [2] [3] [4] Grand danois finns i 5 olika färgvarianter: gul, tigrerad, svart, blå och harlekin. Det är en ras som fungerar som vakt-, skydds- och sällskapshund. I anslutning till en utställning år l880 i Berlin fastställdes för första gången en standard för Deutsche Dogge (svenskt rasnamn grand danois). År l888 bildades Deutschen Doggen-Club. HELHETSINTRYCK: Grand danois förenar genom sitt ädla helhetsintryck resning, kraft och elegans med en stor, kraftig och välbalanserad kroppsbyggnad. S, SF & Int. Ch. Kingsize Bantry Taghollow back in blue.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *