Massage I Huddinge

Brandi

Företag Massage, Huddinge 30 St – Hitta se

Massage I Huddinge
Massage Huddinge Bokadirekt

Massage I Huddinge
Healing i Älvsjö och Hägersten och massage i Huddinge

Body Care Center, Huddinge, Huddinge Bokadirekt

Sveriges första och bästa guide med recensioner till thaimassage, kroppsmassage, oljemassage, fotmassage och örtmassage i sverige. När du bokar massage på AyurVilla får du 100% NÖJD-KUND-GARANTI. Gravid massage Du får ligga på en kudde speciellt anpassad för gravidmagen. 50 min, 700 kr. Leonik i Huddinge erbjuder även företagsmassage och samarbetar med Friskvårdschecken/Actiway/ Hälsoresurs(bokas via Benifi) För mer information kontakta salongen. På Grannar använder vi cookies för att optimera vår webbplats för en bättre upplevelse. Praktiken har funnits sedan början av 2000-talet och vi har tillsammans en gedigen erfarenhet från våra respektive yrken. Parkeringar nära Janphen Thai Massage på Sjödalsbacken 3. Naprapater behandlar tex ryggskott, nackspärr, musarm, stela & ömmande muskler. Det närmaste ligger 205 meter bort, Edsvägen 1A-C, 3-11, 17-19, 2-12. Hitta och få information om massage i Huddinge och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Populära sökningar. Kroppsterapeuter Massörer Kroppsterapi Nagelvård Friskvårdsutbildningar Lymfdränage Bindvävsmassage Medicinsk yoga Frisk-, hälsovård Fotvård Fotmassage Avslappning Graviditetsmassage Koppning Thaimassage Gym. HuddingeNaprapaterna – Naprapat i Huddinge som är specialister på muskel- och ledbesvär. Massage Huddinge. På Bokadirekt kan du hitta och boka t.ex. massörer, naprapater, frisörer och mycket mer nära dig. Ibland är svårt att hitta någon som är riktigt bra på att massera i Huddinge och dessutom kan priserna variera en del. Massage i Huddinge. Axtilius Business Group AB. Org.nr: 556865-5368. Aktiebolaget ska bedriva konsultverksamhet inom organisation, ekonomi och träningslära samt import, export och handel med varor och tjänster inom områdena design, inredning och mode. Det är bäst om någon man …. Klicka på Salongens annons för mer information och fler thaimassage b. Vi erbjuder Svensk Massage, Terapeutisk samt Idrottsmassage till förmånliga priser.

Massage hos Johan 25 min. 500:- Massage hos Johan 45 min. 750:- Ring 08-711 50 90 eller klicka på Johan Andersson till vänster så kan du boka via Boka Direkt. Känner du dig stressad eller lider av kronisk värk och smärta som du önskar få hjälp med att behandla. Vi kan även hjälpa dig i behov av hjälp med massage i Huddinge. Hon är dessutom en av få massöser som kan ge en riktig Thai-massage, d v s inte bara oljemassage. Massage by Fonzi / Skönhetsakademin – Rådsvägen 13, 141 48 Huddinge kommun – Har fått 5 baserat på 16 recensioner “Finns inte ord, första gången jag. Hos oss på Simply Light ligger fokus på hälsa, välmående och personlig utveckling. WORKSHOPS & EVENTS. Missa inte kommande workshops och events! LÄS MER. Populära sökningar. Ansiktsbehandling Massörer Ryggskott Ischias Nackbesvär Friskvård Nackspärr Naprapater – legitimerade Rehabilitering Fotvård Axelbesvär Idrottsskador Hudvård Ryggbesvär Frisör Vaxning Ledbesvär Massage Akupunktur Fysioterapeut. Då har du kommit helt rätt. Hos oss får du personlig hjälp att komma igång med rehabilitering och träning efter skada eller sjukdom och med att förändra din kost. Massage Huddinge. Massage i Huddinge (Visar resultat 1 – 20 av 20) Kartöversikt. 59.2577628,17.9726199. Riktig Massage Göran Berg. Du kan också klicka på ett specifikt företag i Huddinge för att läsa mer om var du kan hitta det. Det finns 3 parkeringsplatser i närheten av Janphen Thai Massage. Snart öppnades det nya salonger i Huddinge och thai massage ökade bara mer i popularitet. Vi samarbetar med Friskvårdschecken, Hälsokuponger. Massage, KranioSakral terapi och Healing i Huddinge, södra Stockholm. Ring för att boka tider akut! Klicka på ett ortsnamn för att söka på andra mottagningar i denna ort. Massage, KranioSakral terapi, Reconnective Healing®, och kombinationsbehandlingar i Huddinge, strax söder om Stockholm.

  1. Massage – Body Care Center
  2. Massage i Huddinge Ayurvilla
  3. Janphen Thai Massage Sjödalsbacken 3, Huddinge – hitta se
  4. Massage, Kraniosakral, Healing – Hälsa i Harmoni i Huddinge

Praktiken Huddinge 08-711 50 90

Massage i Huddinge, Tullinge och Tumba – Simply Light

Vi är fyra certifierade massageterapeuter med mångårig erfarenhet som erbjuder massage och SPA-behandlingar när det passar dig. Vi är utbildade inom bl.a. klassisk massage, triggerpunktsbehandling och idrottsmassage. Välkommen in för en avslappnande stund eller för en mer djupgående behandling. Healing och massage. Välkommen till oss på Nadias Natur Hälsa, ett företag som passar alla som behöver healing i Älvsjö eller Hägersten. Välkommen till Body Care Center i Huddinge. Vi kan erbjuda massage och SPA-behandlingar när det passar dig. Massage minskar muskelspänningar och ökar blodgenomströmningen så att slaggprodukter rensas ut. Vi arbetar med djupgående massage, idrottsmassage och triggerpunkter.. 141 62 Huddinge. Hitta hit. Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på vår webbplats. Stressrelaterade problem, huvudvärk / migrän, sömnproblem, depression, utbrändhet, trauman. Praktiken är en mottagning i centrala Huddinge och här finns ett brett utbud av kroppsvård och friskvård. Massage i Huddinge, Tullinge & Tumba. Thaimassage Huddinge – Lista över Thaimassage salonger i Huddinge. Sugen på ett fint Thaimassage i Huddinge. Hitta enkelt din närmaste thaimassage salong i Huddinge. Här hittar du alla thaimassage salonger i Sverige. Boka snabbt och enkelt en terapeut online för professionell och välgörande massage. Jag bokar oftast tid hos May eftersom jag vet att hon står för kvalité och omsorg om kunden. Totalt i Huddinge finns det 6 massörer och hos många av dessa massörer har flera personer som är duktiga på att massera. Thai massage Huddinge Thai massage i Sverige Thai massage blev populärt efter att Thailand blev en av svenskarnas favorit semesterdestination. Med över 700 salonger utspridda över hela landet är det inte svårt att hitta en kvalitéts thai massage. Här kan du hitta en mottagning, privatklinik eller liknande som ryms inom kategorin Massage i Huddinge. Hälsa i Harmoni, Modeklipparen Frisersalong Tadeusz Kinski, Aleris Reagera Klinik, Kiropraktik & Hälsa i Huddinge AB, Massage by Fonzi / Skönhetsakademin, Dayspa DS AB. Resultat för Ryggmassage i Huddinge; kundrecensioner, priser, kontaktuppgifter, och öppettider för företag från Huddinge med Ryggmassage nyckelord. På Ayurvilla i Huddinge finner du välgörande och behagliga massager. Massage Huddinge. 40% rabatt på alla behandlingar – Allt inom skönhet, hälsa, friskvård. Thaimassage, Taktilmassage, Shiatsumassage, Gravidmassage med mera. Behöver du hjälp med din rehabilitering.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *