Ungdomsmottagningen Torsby-Ungdomsmottagning Torsby – Vården se

Brandi

Ungdomsmottagningen Torsby – Umo

Ungdomsmottagningen Torsby
Ungdomsmottagningen Torsby – 1177 Vårdguiden

Ungdomsmottagningen Torsby, Torsby, Vårdcentralen Bokadirekt

Till oss kan du vända dig med frågor om till exempel oro, mobbing, kärlek, skolan, kompisar, sex och samlevnad, familjen, preventivmedel, droger, alkohol och graviditet. Till ungdomsmottagningen kan du vända dig fram tills du behöver hjälp med preventivmedel, vill testa dig för könssjukdomar, behöver kondomer eller akut-p-piller. Vilken åldersgräns som gäller beror på i vilket län som du bor i. Bemanningen är läkare och barnmorska från Landstinget samt kurator/socionom från kommunen U mottagningen erbjuder alla klass 8 studiebesök på mottagningen Drop-in samt bokningsbara tider. 10. Ungdomsmottagning (Ungdomsmottagning) Lasarettsvägen 8 68534 Torsby. Till oss kan du vända dig med frågor om du är deppig och mår dåligt, känner dig orolig eller rastlös, har svårt att koncentrera dig, ofta hamnar i bråk med kompisar eller föräldrar, skadar dig själv, är eller har varit utsatt för våld, dricker mycket alkohol eller har börjat använda droger eller bara behöver någon att …. Det är en ny bestämmelse i kommunallagen som säger att alla kommuner, landsting och regioner från och med 1 januari 2018 ska ha en sådan. Ungdomsmottagningen i Torsby är öppen två dagar i veckan. Vårdcentralen Torsby Lasarettsvägen 8. Stängt. Vårdcentralen Torsby. Tjänsten avser ett vikariat på 6 månader.Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen at. Lasarettsvägen 8. 685 34 Torsby. Vårdcentralen. Open in Google Maps Book Samtal kurator 45 min, För dig från 13 år och fram tills du fyller 25 år.-Är du orolig. Lasarettsvägen 8 Torsby. Stängt. Mer Om Ungdomsmottagning. Ring oss. Under dagtid kan du alltid ringa socialförvaltningens expedition, telefon 0560-160 00 och be att få prata med socialsekreterare inom barn- och ungdomsgruppen. Du kan också få hjälp med att ändra dina levnadsvanor. Kurator – Ibland kan allt kännas jobbigt och då kan det vara skönt att ha någon att prata med. Mödravård, barnmorskor, preventivmedelsrådgivning Torsby i Opendi Torsby: Totalt 3 registerposter och bedömningar i kategorin Mödravård, barnmorskor, preventivmedelsrådgivning Torsby. Adresser, telefonnummer och kartor till alla företag och personer. Första linjen unga norra är en samverkan mellan Region Värmland och Hagfors, Munkfors, Torsby och Sunne kommun.

Torsby kommuns digitala anslagstavla finns på plats på vår webb, sedan en tid tillbaka. UM Värmland online är en digital ungdomsmottagning för dig som är mellan 13-25 år. UM Värmland online. UM Värmland online är en digital ungdomsmottagning som vänder sig till dig mellan 13–25 år i hela länet. Här har vi samlat länkar till verksamheter som kan hjälpa dig med olika funderingar och problem. Man kan känna både oro, ilska, lättnad och sorg. På mottagningen finns barnmorskor, kurator och allmänläkare. ArbetsuppgifterNu söker vi dig som är barnmorska till vårt team på ungdomsmottagningen i Malmö. Mottagningen är till för dig upp …. I vissa fall är det manlig personal som arbetar på killmottagningen, eftersom vissa kan tycka att det känns mer bekvämt att prata med en manlig barnmorska, kurator eller läkare. Tveka inte att söka vård om du har besvär eller symptom som du inte känner igen. Ungdomsmottagningar Värmland – dödsboanmälan, barnbidrag, barn som lever med våld, använder våld, budgetrådgivning, ekonomiskt stöd, begravningsombud. Tack till alla ungdomar och personal för en lärorik tid. Hitta med hjälp av vägbeskrivningar och gatubilder. Vart kan jag testa mig för könssjukdomar i Sverige.

Ungdomsmottagningen Torsby
Ungdomsmottagning Torsby – Vården se

Ungdomsmottagningen Torsby
Ungdomsmottagningen Torsby – Mer info och öppettider

Ungdomsmottagningen Torsby – bokadirekt se

Ungdomsmottagningen, Lasarettsvägen 8, 685 29 Torsby. Hos oss finns barnmorska och kurator som du kan prata med om det mesta, som sex, relationer och hälsa – …. Torsby ungdomsmottagning finns till för dig upp till 25 år. Vi har tystnadsplikt och alla besök är gratis. Mobila ungdomsmottagningen har upphört med sin verksamhet. Besöken är kostnadsfria och du kan välja själv vilken mottagning du vill gå till. På ungdomsmottagningen är flera yrkeskategorier inom …. Om Ungdomsmottagningen Torsby. 0560 – 471 96. Till oss kan du vända dig med frågor om till exempel oro, mobbing, kärlek, skolan, kompisar, sex och samlevnad, familjen, preventivmedel, droger, alkohol och graviditet. Mottagningen är till för dig upp till och med 25 år. Till vårdcentralen kan du vända dig med frågor och problem som rör din hälsa under hela livet. När du blir sjuk, skadar dig eller behöver hjälp med din psykiska hälsa är du välkommen till oss. Om du behöver hälso- och sjukvård som inte vi …. Ungdomsmottagningen Torsby (Ungdomsmottagning) i Lasarettsvägen 8, 68529 Torsby med telefonnummer: +4656047196, adress och interaktiv stadskarta. Ring. Ungdomsmottagningen – dödsboanmälan, familjecentral, barnbidrag, föräldraskap, färdtjänst, budgetrådgivning, adoption, funktionshinder, familjerätt. Vad funderar du på? Det här är en sida för dig som är ung i Värmland. Hur det känns när ens föräldrar skiljer sig är olika. Ibland kan man känna skuld över att föräldrarna skiljer sig och …. Här kan du till exempel läsa om sex, alkohol, kroppen och att må dåligt. Kuratorn har tystnadsplikt som alla andra som arbetar på ungdomsmottagningen. Vårdförbundet kräver att vårdcentralen i Torsby stängs. Här har du hela listan över kliniker och mottagningar i Sverige. Det kan variera från 18 år upp till 25 år i vissa fall. Ungdomsmottagningen Torsby (Ungdomsmottagning) Lasarettsvägen 8 68529 Torsby. Mödravård, barnmorskor, preventivmedelsrådgivning Torsby Detaljer Ungdomsmottagningen Vansbro (Ungdomsmottagning) Skolgatan 22 78050 Vansbro. Alla registerposter har stadskarta och ruttplanerare – kostnadsfri företagsregistrering. Mottagningen vänder sig till boende och studerande i dessa kommuner. Första linjen unga norra arbetar med råd, stöd och behandling. Det finns ett tjugotal olika specialiteter bland annat för ögon, hud, gynekologi, njurmedicin, barnmedicin, kirurgi, PCI samt onkologi. Mödravård, barnmorskor, preventivmedelsrådgivning Torsby Detaljer 88. Kontakta ungdomsmottagningen om du tror att du behöver göra en gynekologisk undersökning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *