Droskan Umeå Meny

Brandi

Välkommen till Droskan i Umeå En restaurang tillgänglig

Droskan Umeå Meny
Kvällsmeny – Välkommen till Droskan Restaurang i Umeå
  • Dagens lunch inkl salladsbuffé Välkommen till Droskan i Umeå
  • Catering för fest, konferens, event, mm – DROSKAN
  • Droskan lunch Umeå Matochmat se

Droskan Pub & Restaurang Storgatan 60, Umeå – hitta se

Vi brinner för ett levande och roligt vinutbud. Med både stadshotell och sjömanshus bjöd denna plats på spännande möten mellan festklätt, saltstänkt, internationellt och lokalt, redan under sent 1800-tal. Men, vårt eget hängmörade kött finns på menyn året om. Sökrutan högst upp tillåter dig att hitta öppettider för vilket företag som helst i ditt land. Restaurangen ligger centralt i en gammal skolbyggnad som skapar skön stämning. Matlagning är gedigen där råvarorna står i fokus. Ni hittar vår restaurang på Storgatan 50 i centrala Umeå. Slink in på ett glas med tilltugg eller boka ett bord för längre sittning. Hos oss på Droskan i Umeå serveras alla vardagar lunch, inklusive salladsbuffé, dryck och kaffe. Vi kombinerar en folklig atmosfär med en meny baserad på bra råvaror som tillagas utan ….

DROSKAN, Umeå – Omdömen om restauranger – TripAdvisor

Droskan Umeå Meny
Jul & Nyår – Välkommen till Droskan Restaurang i Umeå

Droskan Umeå Meny
Köksbaren restaurang i Umeå

Droskan Umeå Meny
Droskan Storgatan 60, Umeå – hitta se

Många kvällar med musikunderhållning och nattklubb. Vissa cateringfirmor kan leverera mat och dryck i Västerbotten på flera orter. Välkommen till Angelini i Umeå. Fr.o.m. augusti 2019 är vi kontantfria och tar endast emot kortbetalningar. Låt det som är bäst just nu i skogen, havet och på gårdarna bestämma. Vår meny Kyckling, biff, fläsk, seafood eller vegetariskt. DROSKAN – Storgatan 60, 90360 Umeå – Har fått 4.2 baserat på 180 recensioner “God mat, men när jag skulle betala för en öl (39:-, jag betalade med två. Vi serverar god, vällagad mat och underhållning i en välkomnande miljö med ett personligt bemötande. Lunch, brunch, middag, cocktail och vinbar. Bistro Le Garage mysig restaurang i Umeå omnämnd i White Guide 2019. Från kaffe & kakor till smörgåstårta, bubbel & bärs. Kom gärna in lite tidigare innan er bokning och ta något gott att dricka i vår bar. Droskan i Umeå är både en restaurang, och så mycket mer.

AnnonsVi förhandlar så att du slipper. Gratis avbokning · Fler än 23 mn kunder · Säkra betalningar · Service dygnet runt. Här erbjuds allt från lunch till buffé, så väl som underhållning och event. Du får nu alltid en perfekt stekt köttbit (200 gram), då det är du själv som tar hand om tillagningen med Black Rock Grill. Vi kommer ut med en fräsande kött- …. Välkommen att beställa catering från oss på Droskan i Umeå. Här kan vi laga maten till din fest, konferens, personalfest, mingelkväll, m.m. Välj från våra menyer! Luncha hos Droskan i Umeå som kända för att ha många rätter att välja mellan. I restaurangen serveras allt från dagens lunch till kvällens generösa bufféer. Ät inne eller, om vädret tillåter, ute på stor uteservering. Karta och andra adresser Storgatan 60, 903 30 Umeå. Droskan Pub & Restaurang har verksamhet på Storgatan 60 i Öst på stan, Umeå. Hur vill du avnjuta din julmat? Vi …. Köksbaren är en folklig restaurang i Umeå för alla som gillar god mat och dryck. Droskan ökade sin omsättning med 5.37% senaste räkenskapsåret. Verksamhetsbeskrivningen för Umeå Restauranginvest AB: Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet, konferensverksamhet med övernattning, även stuguthyrning, festarrangemang, arrangera julmarknad, uppfödning, träning och tävling av hästar, handel med smycken inredningsdetaljer, livsmedel och kläder samt därmed. Vi är en restaurang som serverar genuin, naturlig och vällagad mat. Måndag till söndag kan ni välja rätter från vår kvällsmeny, där vi också berättar mer om konceptet Black Rock Grill. Önskar ni vara helt själv på Droskan och välja era egna gäster så är det är möjligt att abonnera hela restaurangen, då kan ni välja rätter ur vår fantastiska festmeny. DROSKAN – Storgatan 60, 90360 Umeå, Sweden – Rated 4.2 based on 178 Reviews “Top class music venue, great staff and atmosphere”. Välkommen till Cinco – en smak och matupplevelse med nattklubb mitt i Umeå! Instagram. DROSKAN – Storgatan 60, 90360 Umeå – Har fått 4.2 baserat på 176 recensioner “God mat, men när jag skulle betala för en öl (39:-, jag betalade med två. Harrys är en genuin svensk krogkedja där du kan känna dig som hemma. Gotthards krog är en kärleksförklaring till en av Umeås mest praktfulla och dynamiska platser genom tiderna. Vi erbjuder lunch, middag, take away och uteservering mitt i skulpturparken. Prisgaranti på hotell, resorter, vandrarhem, privata hem, m.m. Till middagen serverar vår restaurangchef och sommelier Matilda ett utvalt dryckespaket komponerat utifrån kvällens meny. Välkommen till Umeå. Favourites menu. För sällskap över 10 personer så erbjuder vi en sällskapsmeny, en fantastisk meny med alla våra favoriter. Läs mer. På menyn hittar man naturligtvis klassiska pubrätter som Högrevsburgare och Fish n’ Chips men vi lägger framför allt stor vikt vid att skapa maträtter med lokala råvaror som bas. Meetings by Ligula är vårt koncept för möten och events. Vi hjälper dig att göra ert möte till en framgång – från Umeå i norr till Leipzig (Tyskland) i söder. Bistro. Under föreställningar på NO dukar bistron upp förutsättningar för trevligt häng med gott på fat och i glas. Enkel & snabb bokning · Service dygnet runt · Säkra betalningar · Stort urval. Prova mycket av det goda från vår streetfood-inspirerade meny och extremt stora utbud av craft beer och 12 sorters fatöl. Sommartid hittar du också Rådhuskällarens meny på vår uteservering Terrassen. 090-70 60 50 Gör så här. Välj ett bord, notera ditt bordsnummer; Välj från vår meny; Beställ och betala i baren. Lottas Krog & Pub kombinerar ett av norra Sveriges bästa kök med en lyxig och avslappnad engelsk pubmiljö. Vare sig du besöker Umeå för jobb eller nöje, kom in …. På puben Pipes of Scotland i Umeå hittar du ett stort utbud av godsaker som fungerar utmärkt till vårt sortiment av öl, vin, cider och alkoholfri dryck. Vi kan hjälpa er med alla typer av catering, allt ifrån frukost och fika till konferenser och bröllop. Har ni speciella önskemål gällande menyer eller teman hjälps vi tillsammans åt att hitta det som passar ert tillfälle. Flera av Andreas verk kan ni lyssna på nedan, antingen på Spotify eller iTunes. Hemlagad husmanskost till lunch i Umeå. Vår catering är erkänt god, vi levererar för upp till 400 gäster. DROSKAN – Storgatan 60, 90360 Umeå, Sweden – Rated 4.2 based on 179 Reviews “Top class music venue, great staff and atmosphere”. Restaurang med fokus på mat och underhållning. Här finns många prisvärda bufféer att välja mellan. Sommartid finns på Droskan en stor och trivsam uteservering. Dryckespaketen byter skepnad varje månad, då vi även byter meny varje månad, detta gäller givetvis även alkoholfria alternativ. Hos oss hittar du alltid något för alla smaker – låt oss ta med dig på en smakresa. LÄS MER » Buffé Både till lunch och middag dukar vi upp vårt buffébord, med ett rikt urval spännande och goda rätter som kittlar smaklökarna. LÄS MER ». DROSKAN – Storgatan 60, 90360 Umeå – Har fått 4.2 baserat på 178 recensioner “God mat, men när jag skulle betala för en öl (39:-, jag betalade med två. Varför bör jag använda mig utav en cateringfirma i Umeå för mitt nästa event? Angelini är ett italiensk-amerikanskt restaurangkoncept där vi serverar allt från klassiska italienska rätter till amerikanska stekar. Restaurangen Artonnittiosju är en del av Elite Hotel Mimer. Boka online eller ring 090-203 94 80. Bodegan är en vinrestaurang med hög puls och avslappnad stämning. Hitta och få information om storgatan 60 umeå umeå i Umeå och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *