Karlstad Thaimassage

Brandi

Thaimassage & Spa Karlstad – Thaimassage & Spa

Karlstad Thaimassage
Pris Karlstad Thaimassage

Du1 Thaimassage i Karlstad – Traditionell Thailändsk massage

  1. Karlstad Thaimassage AB Östra Torggatan 1, Karlstad – hitta se
  2. Bilder av Karlstad Thaimassage
  3. Behandling Karlstad Thaimassage

Hitta Oss Karlstad Thaimassage

Om oss – Thaimassage & Spa

Karlstad Thaimassage
Massage Karlstad Bokadirekt

Karlstad Thaimassage
Karlstad ThaiMassage Brogatan 14, Karlstad – hitta se

Vi erbjuder behandling av riktigt thaimassage, oljemassage, fotmassage ryggmassage, ansiktsmassage, örtmassage, bodyscrup, fotrengöring och nagelvård av diplomerade massörer vid kända Wat Po i Bangkok. Thaimassage & Spa Karlstad City, Herrgårdsgatan 13. Thaimassage Karlstad – Lista över Thaimassage salonger i Karlstad. Thaimassage & Spa Karlstad City – Herrgårdsgatan 13, 652 24 Karlstads kommun – Har fått 5 baserat på 32 recensioner “Fantastiskt! ♥ Tack. Sveriges första och bästa guide med recensioner till thaimassage, kroppsmassage, oljemassage, fotmassage och örtmassage i sverige. Karlstad Thaimassage AB:Bolaget avser bedriva verksamhet inom massage, skönhetsvård och friskvård, samt därmed förenlig verksamhet. Karlstad Thaimassage AB – Brogatan 14, 654 55 Karlstads kommun – Har fått 4.4 baserat på 37 recensioner “Första intrycket var positivt – rent och fräscht. Jag är stamkund på Thaimassage & Spa Karlstad City sedan flera år, här blir man alltid trevligt bemött av hela personalen. Stenhagsgatan 8A Karlstad Thaimassage (60min): 350:- Oljemassage (60min): 400:-Andaman Hälso Spa & Massage. Välkommen att boka tid hos Thaimassage & Spa Karlstad. Vi önskar er varmt välkomna till våra mysiga salonger. Vill du bara slappna av i kropp och tanke en stund. Rent och fräscht med en härlig.

I dagens samhälle leder stress ofta till åkommor som huvudvärk, stela leder, nack och ryggproblem. Sugen på ett fint Thaimassage i Karlstad. Där vi har fem individuella massagerum där du helt ostört kan njuta av en avkopplande massage. Beskrivning Sedan 2004 erbjuder vi genuin thailändsk massage i Karlstad av certifierade massörer från Wat po templet i Bangkok. Välkommen till oss i Karlstad Centrum. Vi erbjuder flera tjänster inom traditionell Thailändsk massage. Massage, thaimassage, spa och hälsovård i Karlstad. Våra massörer ger dig professionell behandling som. Genom utbildning, certifiering och diplomering säkerställer vi detta. Hitta och få information om karlstad thaimassage karlstad i Karlstad och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Karlstad Thaimassage AB minskade sin omsättning med -1.96% senaste räkenskapsåret.

Upplev Känslan – En upplevelse för kropp & själ. Om så önskas kan en massage kombineras med en annan massage exempel. ½ timme fotmassage kombinerad med Thaimassage. Det går bra att boka en dubbel behandling av samma massage. Välkommen till Du1 Thaimassage i Karlstad. Är du stressad, trött, stel i muskler och leder. Vi kan erbjuda traditionell Thailändsk massage med certifierade massörer från Thailand. Karlstad Thaimassage AB gick med vinst (2018) Karlstad Thaimassage AB gick med vinst, 234 tkr. Vi finns på Brogatan 14 mitt emot Sundstatjärnen i Karlstad. En dröm gick i uppfyllelse när jag våren 2016 öppnade Thaimassage & Spa Karlstad City på Herrgårdsgatan 13 i Karlstad City. Utvecklingen har varit fantastisk och jag är så lycklig över att jag nu har så många trevliga och underbara kunder som kommer på regelbunden massage. Massage Karlstad. På Bokadirekt kan du hitta och boka t.ex. massörer, naprapater, frisörer och mycket mer nära dig. Personalen har långt erfarenhet.Med hjälp av Thai & Olje Massage behanlar vi stela och spända musklor Ni kan betala (Swish,kort,kontant). Du1 Thaimassage. Båtsmansgatan 1 Karlstad Thaimassage (60min): 400:- Oljemassage (60min): 450:-Siam Aroma Thai Spa AB. Norra Allén 30 Karlstad Thaimassage (60min): 350:- Oljemassage (60min): 400:-Våxnäs Thaimassage. Hitta enkelt din närmaste thaimassage salong i Karlstad. Klicka på Salongens annons för mer information och fler thaimassage b. Njut av en stunds lyx i avkopplande miljö. Här hittar du alla thaimassage salonger i Sverige. Tingvallagatan 1B. 652 24 Karlstad. Centrum. Öppna i Google Maps Kombo-boka Boka en Avboka. Vad vill du boka? semester stängt från vecka 24 -27 Vi öppnar vecka 28. Karlstad Thaimassage AB – Brogatan 14, 654 55 Karlstad, Sweden – Rated 4.4 based on 37 Reviews “Första intrycket var positivt – rent och fräscht och en. Toggle navigation Andaman Spa. Hem;. Vi finns på Norra Allén 30, 654 61 Karlstad, mitt emot Norrstrandsskolan. Om ni kommer med bussen så går ni av vid hållplats Norrstrandsskolan. Busslinjer 2 och 13 går via Norrstrandsskolan. Välkommen! Karlstads Massage och Kroppsvårdsklinik erbjuder friskvård och rehabilitering till privatpersoner och företag. Ledord för oss är trygghet och engagemang. Att klienten har förtroende för det vi gör är av största vikt för oss. Så kom och upplev en riktigt skön och rofylld stund i en avkopplande miljö inspirerat från Thailand med både dofter och musik. Våxnäs Thaimassage – Petersbergsgatan 23, 653 44 Karlstad, Sweden – Rated 5 based on 7 Reviews “Jättebra massage. Deeya Thaimassage – Rudstorget 10, 654 67 Karlstad, Sweden – Rated 5 based on 10 Reviews “Fantastisk massage av Deeya. Via vår onlinebokning kan du enkelt boka din massage hos oss på Du1 Thaimassage i Karlstad. Thaimassage Karlstad – thaimassage, oljemassage, avslappning, fotmassage, kroppsterapeuter, bindvävsmassage, drop-in solarium, floating, fotvårdsterapeuter, frisk. Thai Massage i Stockholm & Karlstad Tree Thai Spa. Efteråt kan du ta en dusch och sitta ned i vår bekväma lounge. Sedan 2004 erbjuder vi genuin thailändsk massage i Karlstad av certifierade massörer från Wat po templet i Bangkok. Så kom och upplev en riktigt skön och rofylld stund i en avkopplande miljö inspirerat från Thailand med både dofter och musik…. Massage av certifierad massör i Karlstad. Jag heter Urban Åhgren och är utbildad, certifierad massör. Jag erbjuder massage för både privatpersoner och företag i Karlstad. Här kan du hitta information om Nackon Thaimassage i Karlstad Du hittar priser, öppettider samt vägbeskrivning till Nackon Thaimassage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *