Kondom08-Gratis kondomer – Liggprofilen

Brandi

Hannas onaniskola! – kondom08 nu

Kondom08
Kondom08 nu

100 000 kondomer ska få unga stockholmare att berätta om

Gratis kondomer – Liggprofilen

  • SKYN-kondomerna är latexfria och ultratunna Kondomkungen se
  • Storleksguiden – Kondomkungen
  • Gratiskondomer nu Vi skicka gratis kondomer direkt i

150 000 kondomer till ungdomar i sommar – Region Stockholm

Kondom 08 Kondomresor Feber / Video

Kondom08 Kondom08 Twitter

DDB Stockholm – Papercut Shop – Papercut. Ungdomsmottagningen Ungdomsmottagningen delar ofta ut gratis kondomer. Det gör i och för sig juryns jobb svårare, med så mycket bra direktmarknadsföring att välja bland. Här finns en lista på när och var du kan träffa våra kondomutdelare. Men på samma gång oändligt mycket roligare. Vår. På festivaler runt om i sommarstockholm finns kondomutdelare på plats, bland annat på Dans Dakar, Popaganda och Stockholm Pride. Över 150 000 kondomer kommer att delas ut. Vi utvecklade appen Liggprofilen där man fick en personlig liggkurva beräknad efter rytm, ljudnivå och tidslängd. Motivering: För det första är han ju en av Sveriges absolut roligaste personer. “Sommaren med Göran” och “Hey Baberiba” säger väl allt. Mottagarna ombads sedan att dela med sig av kondomens öde på kampanjbloggen Kondom08. Lördag och nörddag, har bara suttit och datat och jobbtjatat hela dagen…Däremellan försökt bestämma mig för hur bloggen bäst tar helg och ändå förblir aktiv, och kommit fram till …. Saatchi & Saatchi – Elmsta 3000 Horror Fest – Prosciutto di Giallo. Vad innebär kondom08.nu? Vad är det som är 08.

Här är alla kondomer baserat på rotens storlek. Doktor Åsas sambo dömd till fyra års fängelse för mordbrand En 43-årig man som åtalas för att ha tänt eld på kultur. LAFA-kampanjen har som många säkert vet pågått en längre tid och på kondom08 har det nu hunnit samlas drösvis med kondomsagor av, tja, skiftande karaktär (noterar lite lyckligt att censurtröskeln verkar relativt hög, om nu tröskeln ens är befintlig). Det är enheten för sexualitet och hälsa inom Stockholms läns landsting (LAFA) som vill få ungdomar, som är på resande fot i sommar, att ha säkrare sex. Kondom08.nu är en informationssajt för Kondomåret 2008 som Lafa (Stockholms läns landstings enhet för sexualitet och hälsa) firar. The Google page rank of this website is 0/10. Under övriga året sker utdelningen hos lokala ungdomsmottagninar. Website ping to the server is timed at 5643 ms.. This domain creation date on 0001-01-01. A playlist featuring Kalle Ninja, Ben Harper, Britney Spears, and others. Så kul att hon delar med sig av sig själv, hon och Anders har använt kondom i 8 år vilket vi såklart tycker är grymt bra. Med kampanjen ”Kondom08 söker jordens skönaste liggplats” hoppas Stockholms läns landsting att få unga stockholmare att skydda sig. Foto: Resumé. – Trots finanskris och annat otyg har vi fått ett stort antal bidrag av hög kvalitet. Välj en kategori nedan. Kategori. Utomhus. Appen registrerar rörelse, tid och ljud. Det var jag och nio polska byggjobbare där. Jag …. Försök igen. av leonardo tisdag 30 jun 2009 kl 20:00 37.2° + – 0. 37.2° 0. Kondom 08 Kondomresor.

Du kan istället hämta gratis kondomer på ungdomsmottagningar eller Sesammottagningar. Hela ligglistan. Vilken låt man väljer att ligga till är förmodligen lika individuellt som vem man väljer att ligga med. Här kan du lägga in din favorit på vår öppna spellista Ligglistan och rösta på andra bidrag som svänger. Sök på snabbisar, bortamatcher, krogragg, kärleksfulla ligg eller annat trevligt. Vinnaren får 3 000 kronor i resecheckar. Annonser. Klicka på annonsen för större bild. Copyn I sommar delar vi ut 100 000 numrerade kondomer i Stockholm. Gratis kondomer. Under sommaren delar vi ut kondomer runt omkring i Stockholm. Tänk på att allt som glider inte ska kombineras med kondomer. Olja och vaselin t. ex. rekommenderas inte. Våra glidmedel är 100% kondomkompatibla (om inget annat anges). Vi har delat upp kondomerna i fyra storlekskategorier. 49 mm och mindre är en small-kondom och 60 mm och större är en extra large kondom. Hallå! Har ni sett Therese Lindgrens video där hon testar kondomer. The latest Tweets from Kondom08 (@Kondom08). Vi är Lafa – enheten för sexualitet och hälsa vid Stockholms läns landsting. Stockholm. Med en kondom i lyxig förpackning vill vi fira att kondomen är en fantastisk sak som skyddar både mot könssjukdomar och oönskade graviditeter, säger Gunilla Neves Ekman, projektledare för Kondom08 …. På kampanjsajten Kondom08.nu kommer besökarna att kunna märka ut sina skönaste liggplatser på världskartan med en eller flera beskrivande symboler så som ”storstadsbuller”, ”mjukt underlag”, ”garanterad publik” och ”oslagbar utsikt” och sedan lägga till sin egen berättelse om favoritplatsen i …. Besökare på kondom08.nu kan även skapa en individuell liggprognos genom att svara på några frågor. Andra inslag på sajten är korta filmer där sexualupplysaren Olle Waller pratar om kondomer samt blogginlägg från unga vuxna på temat sex och kondom. We look at the data, kondom08.nu has 10256221 rank in the world wide web. The website server is using IP address and is hosted in. I utanförskapet. Förra veckan skrev jag in mig på arbetsförmedlingen. Man lade sin telefon i sängen eller på annat lämpligt ställe när det var dags och lät sedan Liggprofilen göra resten. Ligget blev därefter en del av statistiken på kondom08.nu. Anonymt, såklart. Hos Kondom08.nu har boende i Stockholm och Gotland kunnat beställa gratis kondomer under sommaren. Kondom08 is a member of Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them. Kondom08 som ligger bakom kampanjen Ligglistan framförallt är riktad till Stockholm läns landsting. Man kan förresten fortfarande rösta tror j. Allmänheten uppmanas att blogga om tillfället då kondomen användes på kondom08.nu. Det är där kändisarna kommer in. Däribland Adam Tensta och Calle Schulman. MRM Starsky – Lufthansa German Airlines – Lufthansa Bagagetaggar. En kampanj som utnyttjar ett etablerat beteende. En kampanj som är både social, omtänksam och beräknande. En kampanj med en genomtänkt strategi, smart kreativitet och ett gott resultat. Årets branschpersonlighet Mikael Olander, CDON Group Styrelsen i …. A playlist featuring Peter Jöback, Olle Ljungström, Melissa Horn, and others. MISEX studerar ungdomars sexuella kontaktmönster. 10 Tydliga regler saknas fortfarande Sexualbrottslagen är fort-farande inte helt glasklar. 10 Folkhälsoministern som försvann Bättre eller …. What marketing strategies does Kondom08 use. Get traffic statistics, SEO keyword opportunities, audience insights, and competitive analytics for Kondom08. Vilka lag var med i elitserien i ishockey säsongen 07/08; Vilken plats slutar Liverpool på i Premier League säsongen 08/09. Vem vann SM i cheerleader 08. Plus att han ju inte ser helt illa ut heller.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *